Hjem Nasjonal kamp Intervju med Haakon Forwald og Pär Öberg på TV 2

Intervju med Haakon Forwald og Pär Öberg på TV 2

68

MOTSTANDSBEVEGELSEN TV 2-nyhetene sendte onsdag kveld et lengre innslag om Den nordiske motstandsbevegelsen.

tv 2-innslag

TV 2 sendte onsdag kveld et lengre innslag om Den nordiske motstandsbevegelsen i sin nyhetssending klokken 21.00. Reportasjen ble også publisert som artikkel på kanalens nettside under overskriften «Klare til å ta over makten i Norden».

Innslaget baserer seg på et intervju TV 2-journalist Ane Rostad Stokholm gjorde med Motstandsbevegelsens Haakon Forwald og Pär Öberg i Ludvika i forrige uke.

Forwald forteller til Frihetskamp at intervjuet tok opp mot tre timer og at samtalene som ble ført handlet om alt fra nasjonalsosialisme og Motstandsbevegelsen, til masseinnvandring, homolobbyen, «holocaust» og kommunepolitikk.

Forwald synes resultatet ble overraskende bra, men reagerer på at tv-kanalen fremstiller de som relativt lyssky.

– Jo, de skriver jo at vi ikke ønsket å prate om organisasjonen ute blant folk, og dette er naturligvis helt feil. Vi foreslo derimot at intervjuet skulle bli foretatt på et sted som var litt mer privat og skjermet, slik at man kunne konsentrere seg bedre. Det var derfor hovedparten av intervjuet ble filmet på et konferanserom på hotellet journalistene bodde på. Andre innslag ble filmet på åpen gate på både kvelds- og dagtid.

Les artikkelen og se innslaget HER.

68
Delta i debatten

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om