Hjem Nyheter Norden Intervju med Julia Caesar

Intervju med Julia Caesar

SVERIGE: Kvinnen med det kjente pseudonymet Julia Caesar har blitt intervjuet av Granskning Sverige.

julia-caesar-460x220 (1)

Den 2. september ble den 70 år gamle kvinnen, tidligere journalisten og innvandringskritikeren under det kjente pseudonymet Julia Caesar, uthengt i den svensk-språklige – og hatende nettavisen Expressen. Siden har andre politisk korrekte medier gjort det samme. De aktuelle journalistenes oppførsel mot 70-åringen har vekket folkelig avsky.

Grunnen til uthengelsene var at journalister og mediafolk anså at hun hadde oppnådd alt for stor innflytelse, og derfor måtte karaktermyrdes, i forsøk på å svekke hennes seriøsitet. Julia Caesar er tross sin alder svært oppegående, og tross uthengingene fortsatt populær, om ikke enda mer populær enn tidligere, og skriver fortsatt kronikker.

Om intervjuet skriver Granskning Sverige følgende:

Granskning Sverige får her sjansen til å formidle Julia Caesars egne ord om den siste tornadoen av løgner og propaganda som har blitt servert av Bonnier-eide DN og Expressen. Den som ønsker å lese artikler om Julia Caesar som er skrevet av såkalte journalister som ikke har utvekslet et eneste ord med henne, kan fortsette å lese DN, Expressen, eller lytte til SR. Den som vil lese eller høre Julias egne ord får vende seg til alternativmedia og Granskning Sverige, som har fått et utdypende intervju med en av det svenske folkets største opinionsdannere.

Lytt til intervjuet i videoen under: