Hjem Nasjonal kamp Intervju/reportasje Intervju med National Socialist Creators Club

Intervju med National Socialist Creators Club

INTERVJU Daniel Zakal og Friendly Father fra «National Socialist Creators Club» intervjues om det siste nummeret av deres blad «National Socialist», som fokuserer på Den nordiske motstandsbevegelsen.

National Socialist Creators Club utgav nylig annet nummer av deres NSCC Magazine «National Socialist», som har Den nordiske motstandsbevegelsen som hovedemne. Motstandsbevegelsens engelskspråklige nettside Nordicresistancemovement.org har intervjuet to av mennene bak NSCC, sjefsredaktør Daniel Zakal og hovedkunstner Friendly Father, for å finne ut mer om dem og deres pionerarbeid.

Detaljer om hvor man kan kjøpe bladet finnes i slutten av denne artikkelen.

Hei Daniel. Kanskje du kunne starte med å fortelle litt om deg selv og ditt arbeid i bevegelsen?

Jeg er Daniel Zakal. Fornavnet er ekte, og etternavnet er et psevdonym. Jeg oppholder meg for øyeblikket i USA i staten Pennsylvania. Jeg blir 27 år i år. Jeg mottok en Bachelor i vitenskap fra Pennsylvania State University og tjener i det amerikanske militæret som reserve. Jeg er en av hovedstifterne og medskaperne av National Socialist Creators Club og medstifter av Invisible Empire Publishing (IEP) sammen med den nasjonalsosialistiske digitale kunstneren Friendly Father. Min nøkkelrolle i disse to organisasjonene er å veilede, lede og sikre at merkevarebyggingen og verdenssynet bak organisasjonene står på et nasjonalsosialistisk fundament. Ethvert avvik fra det kjernenasjonalsosialistiske livssyn avvises øyeblikkelig med en nulltoleransetilnærmelse. Jeg er også sjefsredaktør for alle bøkene fra Invisible Empire Publishing og for NSCC Magazine. Den redigering jeg gjør består i å sikre at tekst lever opp til retningslinjer for innhold og stil, å fastsette og koordinere deadlines for å sikre utgivelse i rett tid, å kommunisere og koordinere med magasinets eksterne skribenter, foreta research for fremtidige publikasjoner for å se om de oppfyller IEP-standardene, oversettelse av originale tyske dokumenter til engelsk med hjelp fra noen tysktalende kamerater, revidering av tekster med tanke på avsnitts- og setningsnivåspørsmål slik som flyt, syntaks og grammatikk og revidering av tekster med tanke på større aspekter, herunder innhold, struktur, lengde, tone og stemme. Hver tittel jeg arbeider med kan ta 1–2 måneder å ferdigstille, særlig når det arbeides med flere titler.

Fra den tidligste alder jeg kan huske var jeg alltid en med en uttalt stemme og hadde alltid overbevisninger som gikk imot det etablerte samfunnet, altså overbevisninger som simpelthen kunne karakteriseres som en solid nasjonalsosialistisk ideologi. I løpet av mine gymnasieår var jeg engasjert i å bekjempe løgnene og søke sannheten i alt fra ideologi, politikk, filosofi og religion. Jeg var likeglad med om sannheten om et emne jeg studerte såret noens følelser eller skadet deres levevis. Jeg har alltid stått ved det som er sant, uansett hva. Jeg opplevde at mange av mine jevnaldrende var status quo-sauer uten noen kreativ eller konkret måte å behandle den politiske, sosiale og økonomiske strukturen i USA på. Den skulle treffes drastiske foranstaltninger. Det var kun ett problem: De fleste av mine klassekamerater ønsket å fortsette å være uvitende om raseproblemene i USA, fordi de innerst inne visste akkurat hvem problemet var. De fryktet den forfølgelsen som kunne komme om de uttalte slike ord mot den sosialliberale status quo, og det er nok en av hovedårsakene til at mange har en dårlig pavlovsk respons på oss. Jeg visste bare aldri på det tidspunktet at det jeg følger dypt i dag ble oppfunnet av Adolf Hitler som nasjonalsosialisme eller en som følge den evige naturlige vei i vårt univers og dets naturlover.

Mitt andre år på gymnasiet ville være den avgjørende faktor som satte meg på denne veien, hvilket jeg er oppriktig takknemlig for. Under en AP-historietime (amerikansk historie fra 1491 til nå, red. anm.), overfor de tvungne leksjonene om holocaust og massedrapet på jødene, spurte jeg simpelthen hvorfor et regime som var fast bestemt på å drepe jøder ville kaste bort tid på å levere tøy, barbere hoder og huse jøder. Jeg spurte også hvorfor de overhodet gadd å fore dem til skade for krigsinnsatsen i en tid med sult og rasjonering. Hvis de helst så dem alle døde, ville de ha latt dem dø. Jeg tok deretter opp sludderet om hvordan Zyklon B-pillene ikke ville ha vært i stand til å gå over i gassform, fordi Polen hverken om sommeren eller vinteren når temperaturer som er høye nok til at disse pillene kan gå over i gassform på egenhånd, og om de hadde gått over i gassform ville de simpelthen ha blitt potensielt brannfarlige på grunn av de forferdelig varme høyeffektive lyspærene som ble brukt. Historielæreren sa umiddelbart at jeg «snakket som en nazistisk sympatisør», og da svarte jeg: «Hva så om jeg er det?» Jeg ble deretter sendt ut av lokalet og inn på rektors kontor, hvor jeg fikk vite at det jeg sa var ondt. Mens jeg ble irettesatt nektet jeg å vike fra mine argumenter, og jeg fortsatte å forsvare mitt synspunkt. Jeg fortsatte således med å søke etter flere løgner om det nasjonalsosialistiske Tyskland, for å etter å ha lest «Min kamp» og mange andre bøker om nasjonalsosialisme fra NSDAP-medlemmenes bevissthet innse at det jeg visste og trodde på hele mitt liv var i overensstemmelse med det Adolf Hitler beskrev i sitt verdensbilde (nasjonalsosialismen). Fra da av oppdaget jeg således at jeg var en naturlig født nasjonalsosialist.

Jeg fortsatte å studere ubarmhjertig, og gjennomgikk alt rent nasjonalsosialistisk. Jeg skrev mine egne tanker og idéer ned i min dagbok og notater om alt jeg lærte og studerte. Det fortsatte jeg med fra 2012 til i dag, hvor det nå har antatt en profesjonell form ved navn National Socialism: Our Struggle. Omkring august 2017, omtrent samtidig med Unite the Right Rally i Charlottesville, Virginia, ble jeg mer aktiv i miljøet. Det var her jeg innså at jeg ikke var den eneste som visste at dette virkelig var den eneste riktige vei å være på. Jeg meldte meg inn i online-samfunn på utkikk etter seriøse og ivrige nasjonalsosialister for å finne likesinnede europeere. Det var mange grupper å velge mellom, selv om ingen var i mitt nærområde. Så jeg holdt kursen med online-samfunnene, hvor jeg diskuterte mine verk og idéer om å gjøre mine dagboksnotater til en bok eller guide til andre, så de kunne følge den sanne verdensanskuelse og levevis som en nasjonalsosialist bør følge og forstå. Jeg arbeidet på dokumentet inntil jeg kunne være tilfreds med det. 147 sider – hvilke fantastiske ting kan man ikke oppnå bare med Microsoft Word? Jeg skrev under psevdonymet «Iron Eagle». Jeg ville så spre det slik at andre kunne finne den sanne vei til å bli en sann og sunn nasjonalsosialist. Jeg fant American Nazi Party sin nettside og dets kontakt. Jeg fylte ut kontaktskjemaet og beskrev arbeidet mitt, og hva jeg tilbød som en gratis infokilde om det grunnleggende i nasjonalsosialistisk ideologi. Jeg mottok til slutt en e-post fra en av representantene på det tidspunkt for ANP, og de ba om å få se arbeidet mitt. Jeg sendte det av gårde. Det gikk et par uker, og jeg mottok en e-post om at formannen godkjente dokumentet og straks fikk det lagt inn på deres nettsted. Man kan stadig finne min første utgave av National Socialism: Our Struggle på deres hjemmeside, oppført under «Andre bøker av interesse».

Et utvalg av Invisible Empire Publishings utgivelser.

Hei Friendly Father. Kanskje du kunne starte med å fortelle litt om deg selv om ditt arbeid i bevegelsen?

Jeg kalles «Friendly Father», og jeg er en ung mann som tror dypt på vår kamp i dens mange former. Jeg vokste opp i et overveiende hvitt område og begynte på en nesten helt hvit skole. På den skolen og i det området kjente vi hverandre som tyske, irske, italienske og så videre. Vi ble gjort oppmerksomme på hvor vi kom fra, og hva våre etniske skikker var. Vi var det motsatte av rotløse. Vi lærte identitet i en positiv atmosfære. Tro det eller ei, denne oppdragelsen var mulig på et tidspunkt i bydelene i New York City for ikke så lenge siden. Etter hvert som det stedet jeg vokste opp på endret seg, ble «rasemessig mangfoldig», og jeg måtte gå på flere ikke-hvite offentlige skoler med jødisk personale, observerte jeg det motsatte av min oppvekst, og jeg ble vemmet over de protopolitiske idéene som disse skolene fremmet. Jeg begynte å få mine egne politiske idéer. Jeg var rasebevisst, men fant meg også tiltrukket av libertarianisme, den eneste alternative muligheten for en ung mann som hadde begynt å stille politiske spørsmål.

Min første politiske «handling» som ung, men dyktig kunstner, var å lage politiske memer som avspeilte mine synspunkter og dele dem på 4chan sitt politiske forum. Mange mennesker ble tiltrukket av idéene og det visuelle. Toppen av denne opplevelsen for meg var å se mange videoer med Antifa-kommunister som kjempet mot hvite patrioter som viftet med flagg jeg lagde med politiske slagord som jeg fant på i Berkeley, California; den motsatte siden av landet av den jeg hadde bodd på. Jeg innså at jeg var utrolig effektiv på å kommunisere politiske idéer gjennom visuell propaganda, og at det ga gjenklang sterkt nok til å bli til handling i det virkelige liv.

Min overgang til oppriktig nasjonalsosialisme var lett og naturlig. Jeg hadde sett at jødisk ledede kommunister og svarte raseagitatorer aldri ville slå seg til ro om vi bare hadde en rasjonell diskusjon om liberale rettigheter med dem. De ønsker å gjøre opp med oss hvite mennesker. Jeg brydde meg ikke lenger om å gi «rettferdighet» til folk som aldri ville gi oss det samme. Jeg visste at det var vår rase som gjorde oss til hvem vi var og ga oss vår særlig velgjørende og ærefulle karakter. Jeg visste hvordan en rettferdig regjering ville se ut, og det var nasjonalsosialisme. Jeg ville ikke kalle det det før jeg leste «Min kamp», hvor en mann hundre år før meg ville si alle de tingene, til enden og mer, som det hadde tatt meg så lang tid å sette sammen på egen hånd. Det var sant, fordi det var basert på en levd virkelighet, ikke på lærde jøders fantasifulle uærlige språk.

I dag ser jeg mitt arbeid i bevegelsen som primært «legitimerende og mainstreaming» for nasjonalsosialistiske organisasjoner gjennom estetikk og merkevarebygging. Jeg har utført forskjellige nivåer av denne formen for arbeid for nesten alle populære moderne nasjonalistiske organisasjoner. Min rolle er å gi en profesjonell fremtoning, som legitimerer og kaller på utenforstående uten noensinne å ofre eller skjule vårt verdensbilde, symboler eller helter. Mitt arbeid er primært som en av de mange dyktige kreative aktive som er tilgjengelige for aktivistorganisasjonene gjennom National Socialist Creators Club (NSCC), gruppen jeg stiftet sammen med Daniel, som jeg vil beskrive som en frilans markedsplass og en lokal prosjektorganiseringshub utelukkende for nasjonalsosialister. Jeg er også ledende visuell designer for Inivisible Empire Publishing, et forlag som utelukkende og eksplisitt produserer nasjonalsosialistiske verk, gamle og nye, som de andre (men også meget gode) dissidentforlagene ikke kan. Jeg er svært glad for utgivelsen av det siste NSCC-bladet, som byr på og sponser Den nordiske motstandsbevegelsen, som alle inntektene vil gå til. Det arbeidet jeg er i stand til å utføre med de to organisasjonene sammen med Daniel oppfyller alle mine kreative behov. Det hjelper meg med å utvikle mine kunstneriske ferdigheter og gir meg mulighet til å tjene og representere vårt folks kall til heltemot, slik at vi igjen kan være den suverene kraften i våre land.

Et eksempel på Friendly Fathers kunstneriske arbeid.

Friendly Father, du har en ganske karakteristisk kunststil. Hvor henter du din inspirasjon fra?

Jeg liker å tenke på mitt kunstverk som en kombinasjon av klassiske krigsplakater og populær reklame, noen ganger med et snev av «dramatic cinema». Men hvis jeg skal være helt ærlig, så er «stilen» i min kunst ikke i mine tanker det meste av tiden. Grafisk design er hensynsløst pragmatisk. I motsetning til alle andre former for moderne kunst har den et funksjonelt formål utover å uttrykke kunstnerens «unike individualitet». Også i motsetning til størstedelen av moderne kunst er det estetiske elementet en vitenskap og oftere enn ikke en praksis i problemløsning, et puslespill. Jeg eksperimenterer for det meste ganske lite. Det er regler som, hvis de følges, vil produsere et attraktivt bilde som effektivt kommuniserer et budskap. Dette fører ofte til stor forferdelse for venstreorienterte og liberale kunstnere, som vet dette, men som likevel hevder at estetisk kvalitet er subjektiv, og at kunst handler om selvutfoldelse fremfor alt annet. Misforstå meg ikke, jeg nyter uttrykksfull kunst og har preferanser. Jeg lager ikke «vaporware» eller noen annen rom for cyber- eller glitch-inspirerte temaer i mitt arbeid, fordi det er blitt gjort så ofte i vår politiske sfære. Jeg vil heller ikke lage noe som presenterer oss som «onde» eller ondsinnede. I mine tidligere år ville jeg skape tradisjonell mellomkunst tilsvarende Ed Roths eller David Firths stilarter, det motsatte av den slags ting jeg skaper i dag. Dette viser at mitt mål nå ikke er å lage kunst som representerer meg personlig, men snarere å representere og tjene den kollektive hvite bevisstheten.

Kan du fortelle oss mer om NSCC? Når ble det grunnlagt, hvilket arbeid beskjeftiger det seg med, og hva er dets mål?

National Socialist Creators Club (NSCC) ble stiftet for knapt et år siden. Vi er en ung organisasjon, men en som helt sikkert vil stå tidens prøve. Våre medlemmer og bidragsytere er de beste i deres respektive fag og aktiviteter. For øyeblikket fungerer vi som en frilans markedsplass utelukkende for nasjonalsosialistiske skapere og aktivistorganisasjoner og som en sentral organisasjonshub for fellesskapsprosjekter. Våre kollektive produksjonskapasiteter er for store til å liste opp på en fullstendig måte, men en kort oversikt ville være som følger: Produktfremstilling, tradisjonell og digital visuell kunst, film- og videoproduksjon, kreativ og historisk skriving, musikk- og lydproduksjon. Selv om vi har liten interesse i å sette vårt preg på alle våre individuelle medlemmers kreasjoner og samarbeidsbestrebelser, er det ingen tvil om at mye av det populære innholdet og produksjonene som den større bevegelsen nyter godt av er muliggjort av det indre markedet og nettverket som tilbys av NSCC.

NSCC Magazine «National Socialist» er vårt flaggskipprodukt og det eneste produktet som for øyeblikket representeres organisasjonen som helhet. NSCC Magazine eksisterer av flere grunner: for å bringe intellektuelt og avslappet nasjonalsosialistisk innhold til leseren, for å vise frem prosjekter og kunstverk skapt av våre medlemmer, og viktigst av alt for å fremheve og forsterke en valgt aktivist eller organisasjon som fremmer den nasjonalsosialistiske saken på en sann og positiv måte. NSCC Magazine vil alltid være et ikke-næringsdrivende initiativ, hvor alle inntekter doneres til vår fremhevede aktivist eller organisasjon.

Ut over våre kreative verk byr vi ledere og representanter for populære aktivist- og bevegelsesorganisasjoner velkommen, slik at våre skapere og interne ledelse kan være mottakelige overfor aktivistiske kampanjer, samt for å skape den nødvendige dialogen for å fremheve og fremme deres innsats. Det begeistrer oss å jobbe direkte med eliteorganisasjoner som Den nordiske motstandsbevegelsen, og vi utvider dette aspektet av vår organisasjon med bladet og andre uanmeldte prosjekter i fremtiden.

Det seneste nummeret av NSCC Magazine setter fokus på Den nordiske motstandsbevegelsen. Hvorfor valgte dere å dedikere dette nummeret til vår organisasjon?

Den nordiske motstandsbevegelsen er den pittoreske visjonen av det Adolf Hitler oppnådde før han tok makten i Tyskland. Den nordiske motstandsbevegelsen er en av ​​de mest suksessrike bevegelsene til dags dato. Vi ser æren, tapperheten, motet, organisasjonens ferdigheter, ærlighet og tillit, som Den nordiske motstandsbevegelsen er et eksempel på. Vi ser at Den nordiske motstandsbevegelsen har skapt en nesten perfekt modell for nasjonalsosialistiske organisasjoner, som nesten alle organisasjoner skulle ha fremgang i å kopiere.

Utover dette avspeiler Den nordiske motstandsbevegelsen vår egen presentasjon, en rettrygget og stolt nasjonalsosialistisk organisasjon. Mens andre organisasjoner viker tilbake, bruker andre begreper og ofte gjør deres intensjoner tvetydige, gjør Den nordiske motstandsbevegelsen det klart. Vi vet hva en nasjonalsosialist er, hvordan nasjonalsosialistisk ledelse skal se ut, og den gir ikke plass til «kompromisser».

Bortsett fra Motstandsbevegelsen, hvem er noen av de andre gruppene og figurene som gjør en god jobb for vår sak rundt om i verden, ifølge dere?

Friendly Father: Jeg har blitt en stor tilhenger av alle strategier, og vi har i gang en masse i det inneværende år, så jeg beklager hvis leserens yndlingsaktivister ikke er nevnt. Vi er amerikanske, og det er derfor vanskelig å lære organisasjoner utenfor USA å kjenne på en meningsfylt måte. Når det er sagt, elsker vi selvfølgelig Thomas Sewell og Australian National Socialist Network, vår første fremhevede aktivist. Thomas Sewell har en klarhet og seriøsitet over seg som er uovertruffen. Patriot Front lager en stor og meget offentlig demonstrasjon av styrke, disiplin og antall. Og hvem ville ikke kunne like den dristige americana-estetikken? NSC-131 er en unik type organisasjon, og jeg er glad for at de finnes. Det er tryggere å være en hvit person i New England-området på grunn av dem. Før NSC-131 var Antifa-bøller fri til å terrorisere hvite mennesker og hadde ingen frykt for motreaksjoner. Det er godt å se en gruppe som ikke kun er defensiv, men også antagonistisk overfor golemene som søker å skape en fryktelig tilværelse for den gjennomsnittlige hvite. Apropos den gjennomsnittlige hvite, så er de forskjellige White Lives Matter-nettverkene de mest innbydende aktivistiske kampanjer i Amerika og Europa. Det er fantastisk at se både menn og kvinner i alle aldre møtes for at spre ordet om hvit solidaritet. WLM er både for fulltidsaktivister og den vanlige mannen eller kvinnen som er lei av å sitte på sidelinjen.

Jeg setter også pris på arbeidet i jakke- og slipsorganisasjonene. The National Justice Party «og venner» engasjerer seg i en taktikk jeg er svært fortrolig med som tidligere libertarianer. I Amerika har tredjeparter omtrent null sjanser til å noensinne besitte embetet, men det de kan gjøre med suksess er å presse mainstream-partier, «talking heads» og mediekorrespondenter til å vedta deres politikk og talepunkter. Det er en modig strategi, men de har sett ekte suksess i deres innsats. Jeg ville ikke bli overrasket om politikere og mediepersonligheter er tvunget til å reagere direkte på NJP-uttalelser i de kommende årene. Jeg sier «og venner», fordi de er langt mer enn de mennene man har sett holde taler. På samme måte som NSCC er de et massivt nettverk av kreative mennesker, søsterorganisasjoner og mer. Til sist vil jeg tilføye de fantastiske folkene hos Will2Rise. Jeg har hatt fornøyelsen av å​​ arbeide med deres ledelse på forskjellige prosjekter. De er den perfekte balanse mellom handling på gateplan med «active clubs» og kreative innsatsene som Media2Rise og bekledningen de skaper. Forvent store ting fra dem i den nærmeste fremtid.

Hva fikk deg til å bestemme deg for å produsere et trykt magasin fremfor en online-publikasjon i vår stadig mer digitaliserte tidsalder?

Friendly Father: Daniel og jeg er unge menn. Det er ikke gått oss forbi at digitalt innhold er langt mer bredt distribuerbart og bekvemt. Og likevel tjener det et formål og forteller noe om vår dedikasjon til vårt arbeid. Å være trykkeksklusiv betyr at den eneste måten å få øye på innholdet på er å støtte våre fremhevede aktivister. Et trykt magasin kan ikke piratkopieres og deles. Det tillater deg ikke å være en del av det uten et reelt bidrag. Det kommer helt sikkert med ulemper, men i dette tilfellet er formålet front og sentrum: Vær en del av den bevegelsen du tror på. Når du holder et NSCC-magasin i hånden, skjuler du ikke lenger det innhold som representerer dine idealer i de mørke sprekkene på din telefons minne. Denne kampen er ikke et politisk ukorrekt meme man ler av og deretter legger ute av syne – det er kampen for vårt folks liv, og man bør handle deretter.

Daniel, du er også forfatter av boken «National Socialism: Our Struggle». Kan du fortelle oss litt om boken og hvorfor du skrev den?

«National Socialism: Our Struggle» er en bok som alle kan lese, også fienden. Det er et budskap til vårt folk om å forstå nasjonalsosialismen og sette en stopper for det blinde uvitende hatet og stigmatiseringen mot oss. «National Socialism: Our Struggle» ble først skapt av mine simple notater i min dagbok. Det blomstret deretter opp til det som mange har beskrevet som et nesten komplett leksikon over nasjonalsosialismen. Bokens formål for meg var å sikre at nasjonalsosialismen kunne leve videre i et fysisk medie som «Min kamp», men med supplerende ord fra andre toppnasjonalsosialister fra Tyskland i løpet av 1930-tallet. En annen grunn til at jeg forsøkte å skape denne boken var at mange mennesker ikke har noe sted å starte når de blir nasjonalsosialister eller har lyst til å bli det. De blir simpelthen bombardert med å lese disse 15 bøkene, og du er klar. Men disse bøkene gir egentlig ikke en struktur til å lære eller veilede deg til å bli en bedre nasjonalsosialist eller vite hvordan du rent faktisk blir det. Så det som skjer er at de ender i såkalte nasjonalsosialistiske chatterom og blir korrumpert av uærlige mennesker som hevder å være ekte nasjonalsosialister. Så bokens primære mål er å hjelpe dem som er nye og/eller erfarne til å bli bedre og bli mer vitende om det verdensbilde de følger. Boken kan også leses fra ethvert utgangspunkt. Hvis du har et spørsmål, så finn svaret i innholdssiden og les derfra. Jeg har også designet det første bindet til å fungere som landingsside for nytilkomne. Dens formål er å besvare de ofte stilte spørsmålene de fleste har i begynnelsen. Jeg ønsker virkelig at den skal undervise, opplyse, muliggjøre og avle mer ekte og ærlige nasjonalsosialister og forhåpentligvis skape fremtidig potensiale for andre raseallierte i kampen mot de fysiske onde kreftene vi kjenner alt for godt. Boken dekker flere emner, fra både ideologi, fysisk trening, rase, filosofier, hvordan man presenterer seg selv, hvordan man tenker, hva vi er og hva vi ikke er, økonomi, avlivning av myter, ære for de falne, utvidelse av det nasjonalsosialistiske verdensbildet, holdninger til religion, skildring av våre symboler, fremvisning av SS’ lære og generelt hjelpe alle med å forstå essensen av ​​nasjonalsosialisme, til hva det egentlig vil si at være nasjonalsosialist.

«National Socialism: Our Struggle» er for øyeblikket i sin andre utgave og anses for å være bind 1. Per i dag er boken blitt utvidet kraftig siden debuten til 2. utgave i juli 2020. Så snart jeg utgav boken, gikk jeg straks videre til å utvide den. For øyeblikket har jeg et planlagt sett med 5 eller 6 bind av «National Socialism: Our Struggle» i gang og planlegger å ha det klart til våren 2023. Den neste utgivelsen vil bli betraktet som utgave 3, men vil bestå av flere fysiske kopier på grunn av hvor stor boken ville være hvis den ikke var oppdelt i flere bind. Det nåværende sideantallet er i øyeblikket på 1 500+ sammenliknet med kun 370+ sider i utgave 2. Så den neste utgivelsen blir betydelig. Mengden ​​innhold og emner som dekkes er enorm, og hvert emne holder seg ikke tilbake. Når bindene er utgitt, vil utgave 2, som er tilgjengelig nå, bli kansellert, hvilket gjør dette arbeidet utilgjengelig.

De mange bøkene i bindet som utgjør «National Socialism: Our Struggle» vil ha omslag skapt av Friendly Father. Jeg håper at bøkene ikke kun vil bli sett på som en kilde til informasjon og en fysisk nasjonalsosialistisk database, men også bli betraktet som et kunstverk som du stolt kan vise frem i ditt hjem. Hver forside vil være annerledes og vil avspeile den nasjonalsosialistiske ånden og viljeen. Hvis det er mulig, kan jeg prøve å utgi en spesialutgave av boken som inneholder alt. Jeg tror ​​jeg vil kalle den «The Great White Book», og den blir kanskje på 1 000 sider i alt, hvis vår partner tillater den innbindingsstørrelsen. Suksessen med dette arbeidet er mitt livs misjon. Det vil alltid være oppdateringer til den neste utgaven etter dens utgivelse.

Har du møtt noen hindringer som dissidentforlag med enten bladet eller boken din?

Daniel: Ja, jeg har stått overfor problemer med å få «National Socialism: Our Struggle» i trykken. Dog har jeg laget første og annen utgave som gratis PDF, som kan lastes ned fra bokens hovedtelegramkanal, hvor jeg også sender oppdateringer til min neste utgave og volumsett. Tilbake i august 2020 begynte jeg å undersøke mulighetene for å få boken til fysisk trykk på grunn av stor etterspørsel. Jeg fant at de fleste av svarene og feedbacken til PDF-versjonen var gode, bortsett fra én ting: folk vil ha fysiske kopier.

Så jeg startet på et selvutgivelseseventyr med mange utgivelsessider og virksomheter. De fleste etablerte forlag avviste å utgi mitt arbeid. Etter å ha mailet og ringt til omkring 15 forlag, henvendte jeg meg til selvutgivere og print-on-demand-virksomheter. Jeg prøvde et par print-on-demand-nettsteder, men kun ett så ut til å fungere på kort sikt, og det var Lulu. Lulu tok dessverre mitt arbeid ned og annullerte min konto etter kun et par måneders utskriving av mitt arbeid for tilhengere over hele kloden.

Etter den jødiske mafiaen og deres lakeiers nedlukking av mitt arbeid på Lulu, begynte jeg igjen på jakt etter en virksomhet som har global rekkevidde og ikke hadde noe imot å skrive ut innholdet mitt. Ikke nok med at jeg hadde det vanskelig med å trykke verket mitt, men jeg syntes også å oppleve pushback fra såkalte nasjonalsosialister i online-fellesskapet, hvor de sa at jeg ikke skulle selge boken for noen form for profitt. For meg bør ingen organisasjon ses som en veldedighetsorganisasjon, og intet arbeid bør foregå uten en belønning.

Jeg fant til slutt et print-on-demand-firma basert i USA, som var åpen for å utgi arbeidet mitt, fordi de støtter andre synspunkter og tror på rettighetene i First Amendment i USA. De oppmuntret meg også til å fortsette arbeidet mitt. Den dag i dag har verket «National Socialism: Our Struggle» hjulpet Friendly Father og meg med å bygge opp Invisible Empire Publishing-selskapet. Vi kan ta våre helters ord og bringe dem til det 21. århundrets leser med den respekt og verdighet de fortjener. Nasjonalsosialismen lever videre gjennom oss alle! Jo flere av vårt folk som våkner og skaper i Adolf Hitlers navn, jo lenger fortsetter vår Fører å leve videre i hver av oss i de kommende generasjoner!

Kan du fortelle oss hva NSCC for øyeblikket arbeider med, og hva deres planer er for fremtiden?

Friendly Father: Med denne utgivelsen av NSCC Magazine kommer en kort pause for offisielt merkede prosjekter. Våre medlemmer vil fortsette med å finne sammen og samarbeide om deres prosjekter, hvorav det er et par stykker jeg er klar over som vil bli annonsert gjennom våre kanaler, etter hvert som de er klar til presentasjonen. Denne tilbakekomst til business as usual gir meg også muligheten for å sette sammen en «superfet og topphemmelig» utgivelse, som jeg har villet gå i gang med i over et år nå, så hold øye med det. Jeg minner også hele tiden Daniel om at jeg vil ha 3. utgave av «National Socialism: Our Struggle». Han forsikrer mig om at en utgivelsesdato er i kikkerten, så det er jeg glad for.

… Og selvfølgelig kan du forvente ytterligere numre av NSCC Magazine!

Seier for kreativt arbeid!

National Socialist Magazine kan kjøpes på Dissident Minds hjemmeside (NSCCs foretrukne butikk), samt på Amazon og Barnes and Noble. NSCC har elskverdig valgt å donere alle inntekter fra bladsalget til Den nordiske motstandsbevegelsen, hvilket gjør dette til en fantastisk måte å støtte oss og vise din takknemlighet til skaperne av NSCC på. NSCC kan også følges på Telegram.