Hjem Artikler Intervju med «Reality Calls»

Intervju med «Reality Calls»

INTERVJU Frihetskamp har intervjuet Tara McCarthy, kvinnen bak YouTube-kanalen «Reality Calls», best kjent for etterforskning av den såkalte Pizzagate-hendelsen. Hun lager også videoer om emner som rase og masseinnvandringen.

taramccarthy2

Fortell oss om din oppvekst, om din politiske oppvåkning og når du begynte å lage YouTube-videoer.

Jeg vokste opp i Storbritannias hovedstad London. Så lenge som jeg kan huske har jeg vært omgitt av venstreorienterte mennesker. Jeg gikk på skoler hvor majoriteten var ikke-hvite, og jeg lærte fra en svært tidlig alder at mangfold er flott og riktig. Som ung voksen hadde jeg vanskeligheter med å finne en mening med dagens politikk. Jeg begynte å lytte til Alex Jones fordi det han sa virket som en bedre refleksjon av virkeligheten enn hva jeg ble fortalt av de kontrollerte mediene. Jeg utviklet etterhvert en tilhørighet til tradisjonelle amerikanske verdier som jeg gjennom hele mitt liv tidligere hadde blitt lært opp til å latterliggjøre. Et par år senere kom jeg tilfeldigvis over Professor J. Philippe Rushtons forskning på rase og IQ. I begynnelsen var jeg veldig skeptisk til hans funn, men nysgjerrigheten fikk meg til å undersøke det nærmere. Etter et år med private studier i emnet utviklet jeg nok tillit til legitimiteten av hans forskning til å diskutere det offentlig.

Jeg har lenge ment at det å tale sannheten er viktigere enn å unngå å støte andre mennesker. Jeg følte at det var min plikt å informere folk om viktige funn som har vært skjult for dem i mange tiår. Jeg begynte å lage YouTube-videoer rundt midten av sommeren 2015.

Hvordan har reaksjonen fra familie og venner vært? Har du noen råd å gi til unge som opplever negative reaksjoner fra personer de er glad i på grunn av sine upopulære meninger?

Overraskende nok så får mine videoer på disse emnene vanligvis langt flere opp-stemmer enn ned-stemmer. Kommentarene derimot, er ofte i stor grad negative. Jeg tror dette har en sammenheng med idéen om den «tause majoriteten». Mange mennesker har en anelse om hva som skjer, eller i det minste er åpne for å høre om det, men de er redde for å bli forbundet med det. Min egen familie for eksempel, har reagert svært negativt på mine meninger og mitt arbeid. Den eneste måten vi kan holde fred under familiebegivenheter er å unngå å diskutere noe som har med de relaterte emnene å gjøre: politikk, rase, kriminalitet, innvandring, intelligens, kultur, genetikk etc. Jeg har dog mistet mye respekt for dem etter å ha sett dem for kulturmarxistene de virkelig er.

Mitt råd, generelt sett, er å fortelle sannheten når man blir spurt om disse emnene, men ikke å presse det opp i ansiktet til folk. Aldri gi andre et feilaktig inntrykk av hvem du er, med mindre det er høyst nødvendig, for eksempel for å komme seg gjennom universitetet eller for å fungere i jobben. Du bør også utforske mulighetene for å flytte til et område der det er flere mennesker som tenker som deg.

Hvordan kom du først over Pizzagate?

Jeg hjalp til med å lese og dele informasjon om Wikileaks e-postene da de ble sluppet under presidentvalget. Det var denne informasjonen som ledet til etterforskningen av Pizzagate.

For våre lesere som ikke er kjent med Pizzagate, kan du gi oss en kort oversikt over saken?

John Podesta, som ledet kampanjen for Hillary Clinton og som har jobbet tett med tidligere presidenter som Obama og Bill Clinton, har en bror som heter Tony Podesta som også er en del av den poliske makteliten i Washington DC i USA.

De to ser ut til å være involvert i sataniske ritualer med en kvinne som heter Marina Abramovic. De bruker også et kodespråk som er uhyggelig likt det som pedofile bruker til å kommunisere med hverandre og for å distribuere barnepornografi. De samler også på svært forstyrrende kunst og malerier som hinter til barnemishandling og barnemord. Man kunne ha skrevet en hel bok om funnene alene, så jeg foreslår at de som er interessert i å holde et åpnet sinn tilbringer noen timer til å undersøke denne saken før de trekker en konklusjon.

Se McCarthys gjennomgang av Pizzagate nedenfor:
Hva tror du er årsaken til at massemedia har nektet å rapportere om saken? Synes du det er merkelig at begrepet «falske nyheter» plutselig dukket opp rundt samme tid som Pizzagate begynte å få oppmerksomhet på sosiale medier

Nei, jeg tror ikke det er tilfeldig. En av mennene som er sentral i Pizzagate-kontroversen er restauranteieren James Alefantis. Han har nært personlig forhold til David Brock som grunnla organisasjonen Media Matters for America og ser ut til å være personen som står bak «falske nyheter»-kampanjen som har blitt videreformidlet av resten av massemedia. Han er en svært innflytelsesrik mann i amerikansk massemedia.

En nærmere titt på restauranteieren James Alefantis og brødrene Podesta:

https://www.youtube.com/watch?v=38xwJHf6i3k

Noen har kritisert etterforskningen av Pizzagate for å være basert på indisier og langstrakte teorier. Hva mener du om dette?

Ja, det er basert på indisier. Vi har ikke myndighet til å gjennomføre den type undersøkelse som er nødvendig for å skaffe primære bevis. Det er jobben til FBI, men mange mener at FBI er korrupt ettersom de ikke klarte å gjennomføre en ordentlig etterforskning og straffeforfølgelse av Hillary Clinton som mange mener begikk tydelig ulovlig aktivitet. Vi som etterforsker Pizzagata har ikke mye håp om at de som er involvert i saken vil bli etterforsket. Vi føler imidlertid at allmennheten har rett til å få vite hvilke indisier og ledetråder vi har funnet og det er derfor vi deler dem. De fleste personene som er mistenkt for å være involvert i Pizzagate har nære bånd til Hillary Clinton. Dette gjør at hennes karakter burde trekkes i tvil, spesielt med tanke på at hun er en maktperson.

Selvfølgelig har det vært mange spekulasjoner fra de tusenvis av mennesker som arbeider på Internett for å finne ut mer om Pizzagate. Dette er ikke et problem som er spesifikt for Pizzagate, men det er et problem med Internett generelt. Du kan ikke tro alt du leser, du er nødt til å utøve dømmekraft.

Det har vært flere tilfeller der politikere og andre mektige personer har blitt arrestert og dømt for grove seksualforbrytelser. Hvor omfattende tror du dette problemet er?

Dessverre tror jeg dette problemet er langt større enn de fleste mennesker ønsker å innse. Hundrevis av barn ble reddet fra en pedofil-ring i Toronto i 2013. Jeg tror at det er rimelig å tro at det er hundrevis eller i verste fall tusenvis av barn som blir systematisk mishandlet og utnyttet av organiserte kriminelle nettverk for profitt i enhver storby. Vi kan ikke engang tenke på hvordan vi skal håndtere et slikt problem om vi ikke er villige til å erkjenne at problemet eksisterer, og for veldig mange mennesker er det for vanskelig å gjøre.

Dokumentarfilmen «Conspiracy Of Silence» avslørte omfattende organisert barnemishandling blant høytstående politikere i USA, men ble hysjet ned og tatt av luften av myndighetene:
Hva tror du får slike mennesker til å gjøre disse onde og avskyelige handlingene mot uskyldige barn?

Det virker som seksuelt misbruk av barn er noe som enkelte i eliten gjør for underholdning og tilfredsstillelse, på samme måte som de tar narkotika, leier luksusprostituerte eller betaler 100 000 dollar for en flaske champagne. Som med all form for avhengighet, så trenger man å øke dosen med tiden, det samme gjelder med perverse sex-handlinger. Mange av disse menneskene er sannsynligvis allerede psykopater og sterkt avhengige av makt og sex, så det er bare et spørsmål om tid før de begynner å utføre slike handlinger. Jeg tror at de synes det er kult på samme måte som ungdomsskoleelev synes det er kult å røyke hasj med de populære gutta. Det gir dem en følelse av å være «en del av gjengen». Jeg kan tenke meg at noen av dem som vanker i disse elite-miljøene, men som mener at det er galt å utnytte barn seksuelt, blir sett på som snerpete, som religiøse fanatikere, eller som uvitende og gammeldagse.

Kort sagt så tror jeg dette er elitens måte å slå ut håret på en fredagskveld, å teste grenser og underholde seg selv. Du lurer kanskje også på det «sataniske» aspektet av barnemishandlingen? Analyser fra eksperter viser at personene som er involvert i Pizzagate er mer «liksom»-okkultister. Igjen så er dette et klart opprør og et hån mot kristendommen samt en del av det å ha en felles hemmelighet i gruppen. Det er også tydelig at det finnes en klart hensikt bak å få politiske personer til å gjøre handlinger som kan brukes for å presse dem senere.

Australsk dokumentar om pedofili og misbruk av barn av den britiske makteliten:

https://www.youtube.com/watch?v=VP-J36Yy680

Fortell hva som skjedde med den opprinnelige YouTube-kanalen din.

Min opprinnelige YouTube-kanal ble midlertidig stengt som straff for at jeg la ut noen videoer som visse personer tydeligvis ikke likte. Den beste måten å få oppdateringer om mitt arbeid på, er å melde seg på mitt nyhetsbrev på hjemmesiden min. Du kan også følge meg på Twitter. Jeg har også min egen podcast.

Hva er din mening om Alt-Right-bevegelsen? Ser du på deg selv om Alt-Right?

Jeg tror jeg kan bli klassifisert som Alt-Right, men jeg velger å ikke identifisere meg selv som det. Dette er fordi jeg foretrekker å bli dømt for den jeg er, og ikke ut ifra etiketten som blir festet på meg.

Har du opplevd trusler eller uthengninger på grunn av dine meninger?

Selvsagt har jeg det. Den radikale venstresiden vil aldri stoppe med mobbing, trusler og vold for å få viljen sin. Vi har alle sett nok eksempler på dette.

Fortell oss litt om ditt liv som veganer. Hvilke andre interesser har du?

Jeg ble oppfostret som vegetarianer fra fødselen av. Som ungdom gjorde jeg opprør mot mine foreldre og begynte å spise kjøtt i 18 måneder fordi jeg var overbevist om at jeg trengte mer protein. Etterhvert ble jeg psykisk dårlig over tanken på å spise kjøtt fordi i mitt hode virket det sykt å føle glede over å spise noe som et annet vesen har måttet lide og dø for å produsere. Det er dessuten veldig lett å være veganer. Faktisk så liker jeg å være veganer og føler sjelden at jeg virkelig går glipp av noe. Min hovedinteresse nå for tiden er å lære om god barneoppdragelse fordi jeg håper på å få barn snart.

Flere og flere kvinner har begynt å tale imot kulturmarxismen og den anti-hvite propagandaen på sosiale medier og sider som YouTube. Hva tror du er årsaken til dette?

Jeg tror at emner som lenge har blitt undertrykt av massemedia er i ferd med å bryte gjennom og har dermed blitt del av en motkultur. De fleste kvinner, generelt sett, er mer redde for alvorlig konflikt enn menn. Jeg tror at kvinner søker trygghet. Før var det trygt for dem å være en del av den politisk korrekte flokken, men nå som samfunnet er villig til å ofre dem på det politisk korrekte alteret, begynner flere å innse at det vil være tryggere for dem å være på lag med rakryggede menn som er villige til å beskytte dem. Alt jeg kan si til dere menn er: Vær så snill og ikke forlat oss kvinner! Unge kvinner har blitt hjernevasket i flere tiår til å tro på den kulturmarxistiske og feministiske propagandaen. Splittelse av familien er deres mål – men gjennom å skape sterke familier vil vi kunne trosse dem.

Hva synes du om Brexit og hvordan ser du på fremtiden?

Takk og lov for Brexit. Takk og lov for Nigel Farage! Jeg har troen på at vår nåværende politikere vil gjennomføre folkets vilje. De har prøvd å lure seg unna, men de har ikke klart det, så de har ikke noe annet valg nå. Forhåpentligvis vil Sovjet, ehm, jeg mener EU, falle snart. Jeg ser på fremtiden med håp.

Tusen takk for intervjuet. Noen siste tanker?

Takk skal du ha. Jeg satt stor pris på intervjuet.  Jeg ønsker å avslutte med litt gammel gresk filosofi: «Der det er sannhet, er det også skjønnhet og godhet!»