Hjem Nasjonal kamp Media Intervju med revisjonisten Germar Rudolf i podkasten TDS

Intervju med revisjonisten Germar Rudolf i podkasten TDS

1

REVISJONISME Den amerikanske podkasten TDS har nylig intervjuet revisjonisten Germar Rudolf.

Den amerikanske podkasten TDS (The Daily Shoah) har nylig intervjuet den velkjente «holocaust»-revisjonisten Germar Rudolf. 

Rudolf har mastergrad i kjemi, og har skrevet flere bøker som omhandler holocaustmyten. Rudolf utvidet også Leuchters arbeid ved å produsere «Rudolf-rapporten» våren 1992. «Rudolf-rapporten», som har blitt oppdatert og revidert flere ganger, satte søkelyset på tekniske og kjemiske aspekter ved de påståtte gassingsvirksomhetene i Auschwitz og Birkenau.

Rudolf observerte i sine undersøkelser på stedet at alle avlusningsanleggene i Auschwitz, Birkenau og Majdanek har én ting til felles: Veggene deres er gjennomsyret av fargen prøyssisk blå. Ikke bare de indre overflatene, men selv ytterveggene (gjennomtrengt) og mørtelen mellom mursteinene i avlusningskamrene har prøyssisk blå farge. Ingenting av denne typen kan observeres i eller rundt noen av de påståtte gasskamrene i Auschwitz og Birkenau.

Rudolf tok også prøver fra de påståtte gasskamrene og avlusningsanleggene i Auschwitz og Birkenau. I likhet med Leuchters prøver viser de påståtte drapskamrene bare ubetydelige spor av ferrocyanidrester av samme størrelsesorden som finnes i en hvilken som helst annen bygning. Prøvene fra avlusningskamrene viste imidlertid alle svært høye ferrocyanidrester. Rudolf fastslo at hvis massehenrettelsesgassinger med hydrocyanidsyre hadde funnet sted i de påståtte gasskamrene, ville rommene i de påståtte gasskamrene vise lignende ferrocyanidrester som avlusningskamrene. Derfor konkluderte Rudolf med at massegassinger med Zyklon B ikke kunne ha skjedd i de påståtte gasskamrene i Auschwitz og Birkenau.

Hør avsnittet nedenfor:

Les også:
«Holocaust»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
2 år siden