Hjem Nyheter Norge Vi støtter ikke Israel!

Vi støtter ikke Israel!

INTERVJU Alternativ Media inviterte sist fredag aktivisten Richard Eide for å høre nærmere på hva Motstandsbevegelsen faktisk mener om ulike ting. Sjef for den norske gren av Den nordiske motstandsbevegelsen kommer her med en rettelse på noe som ble sagt under intervjuet.

Sist fredag ble Motstandsbevegelsens Richard Eide, redesjef for Rede 1 Østlandet og operativ sjef, invitert som gjest i Alternativ Media, som drives av Ronny Rønning og Anneli Virtanen. Eide stilte også opp i Alternativ Media noen dager i forkant av dette intervjuet, da for å snakke om den vellykkede lyndemonstrasjonen som Motstandsbevegelsen gjennomførte i Oslo.

Denne gangen ønsket Alternativ Media å gå litt nærmere på hva Motstandsbevegelsen faktisk mener om ulike ting, organisasjonens politikk og verdensanskuelse, samt hvilke visjoner man har for fremtiden om Motstandsbevegelsen skulle komme til makten.

Intervjuet ble overraskende positivt mottatt av lytterne.

Imidlertid ble det sagt en ting som organisasjonen absolutt ikke står for og som Tommy Olsen, sjef for den norske gren av Den nordiske motstandsbevegelsen, derfor ser seg nødt til å kommentere:

– Jeg har nå hørt gjennom begge intervjuene og synes Eide svarte generelt bra for seg. Men en ting som i det siste intervjuet ble sagt kom nok litt feil ut. Jeg blir derfor nødt til å komme med en aldri så liten rettelse på vegne av Den nordiske motstandsbevegelsen. Motstandsbevegelsen støtter ikke Israel som et land for jøder, da dette er palestinske områder okkupert av jøder. Vi ser dog, som Eide var inne på, naturligvis positivt på at andre raser også omfavner nasjonalismen og ønsker seg et homogent og suverent eget land for seg og sitt folk, men, jøder som okkuperer palestinske områder, eller for den saks skyld jødenes makt og agenda i Europa, er ikke noe organisasjonen støtter på noen som helst måte.

Se intervjuet nedenfor: