Hjem Nyheter Norge Vi støtter ikke Israel!

Vi støtter ikke Israel!

6

INTERVJU Alternativ Media inviterte sist fredag aktivisten Richard Eide for å høre nærmere på hva Motstandsbevegelsen faktisk mener om ulike ting. Sjef for den norske gren av Den nordiske motstandsbevegelsen kommer her med en rettelse på noe som ble sagt under intervjuet.

Sist fredag ble Motstandsbevegelsens Richard Eide, redesjef for Rede 1 Østlandet og operativ sjef, invitert som gjest i Alternativ Media, som drives av Ronny Rønning og Anneli Virtanen. Eide stilte også opp i Alternativ Media noen dager i forkant av dette intervjuet, da for å snakke om den vellykkede lyndemonstrasjonen som Motstandsbevegelsen gjennomførte i Oslo.

Denne gangen ønsket Alternativ Media å gå litt nærmere på hva Motstandsbevegelsen faktisk mener om ulike ting, organisasjonens politikk og verdensanskuelse, samt hvilke visjoner man har for fremtiden om Motstandsbevegelsen skulle komme til makten.

Intervjuet ble overraskende positivt mottatt av lytterne.

Imidlertid ble det sagt en ting som organisasjonen absolutt ikke står for og som Tommy Olsen, sjef for den norske gren av Den nordiske motstandsbevegelsen, derfor ser seg nødt til å kommentere:

– Jeg har nå hørt gjennom begge intervjuene og synes Eide svarte generelt bra for seg. Men en ting som i det siste intervjuet ble sagt kom nok litt feil ut. Jeg blir derfor nødt til å komme med en aldri så liten rettelse på vegne av Den nordiske motstandsbevegelsen. Motstandsbevegelsen støtter ikke Israel som et land for jøder, da dette er palestinske områder okkupert av jøder. Vi ser dog, som Eide var inne på, naturligvis positivt på at andre raser også omfavner nasjonalismen og ønsker seg et homogent og suverent eget land for seg og sitt folk, men, jøder som okkuperer palestinske områder, eller for den saks skyld jødenes makt og agenda i Europa, er ikke noe organisasjonen støtter på noen som helst måte.

Se intervjuet nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
5 dager siden

Jeg kan godt forstå at dette med Israel som «jødenes hjemland» er et betent tema. Alle folk/raser/nasjoner bør ideelt ha rett til et «hjemland», men pga strid om territorier har noen vunnet frem på bekostning av andre, slik feks Norge «tok» samenes land i nord. Å leve som minoritet i andre land kan være en løsning, men det krever tilpasning både fra flertallet og mindretallet, og kimen til konflikt gjelder oftest ulik ressurstilgang. Hadde jødene holdt seg i Israel og ikke bedrevet undergraving i alle land der de har vært bosatt ville verden sett helt annerledes ut, og uendelig mye… Les mer »

Roger M
Roger M
Svar til  proverbs 26:11
5 dager siden

Jødene kunne emigrert til Den jødiske autonome oblast. Der har de også sitt regnbueflagg som de så høyt elsker.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
Svar til  Roger M
5 dager siden

Det hadde vært greit, om bare jødene var villige til å bosette seg der. Langt fra Europa.. Nei, jødene ville ha Palestina i 1948, i tillegg til diasporaen rundt om i verden, ikke minst i USA, der de kan styre og stelle via media, økonomi, subversiv kultur og nøkkelposisjoner ellers, samt balletak på goyim i ledende stillinger.

Roger M
Roger M
5 dager siden

Det ble et bra intervju av Eide, men ja, ser at det må understrekes at motstandsbevegelsen ikke støtter terrorstaten Israhell.

russleman
5 dager siden

Hvis noen føler at de må støtte Israel til noen grad for å være prinsipiell på spørsmålet om alle rasers rett til nasjonalisme så la meg løse dette veldig enkelt: Jøder er unike i at de ikke har noen respekt for noe annet folks rett til nasjonal selvbestemmelsesrett og derfor behøver ingen å respektere deres, Videre har jøder hatt utallige muligheter til å etablere selvstendige samfunn de siste to tusen årene (blant annet den jødiske bosetningen i Tsar-Russland), men har alltid valgt konflikt og forsøkt å tilrøve seg urettmessig kontroll over andre folk framfor fredelig koeksistens. Så hvor jødene skal… Les mer »

proverbs 26:11
proverbs 26:11
Svar til  russleman
5 dager siden

Det er en «konspirasjonsteori» om at Ukraina skal bli det nye Israel, og med det gjenopprette Khazarriket(nord for Svartehavet), fra 8-900-tallet, Ellers er jeg enig; intet folk utenom jødene har gjennom et par tusen år oppført seg slik at de har blitt utvist fra over 100 land og områder, holdt isolert i egne bydeler i europeiske byer, henvist av tsarene til the Pale of Settlement, og blitt gjenstand for forfølgelse og pogromer, igjen som følge av deres atferd. Die Endlösung der Judenfrage må likevel bli forvisning til et område, som Israel, og ideelt sett forbud mot jødisk innvandring til andre… Les mer »