Hjem Artikler Sørafrikanske Suidlanders: Forbereder seg på samfunnskollaps og revolusjon

Sørafrikanske Suidlanders: Forbereder seg på samfunnskollaps og revolusjon

INTERVJU Frihetskamp presenterer et eksklusivt intervju med Simon Roche, en representant for den ikke-statlige sivilforsvarsorganisasjonen Suidlanders, om den harde virkeligheten til den hvite minoriteten i Sør-Afrika.

Kan du gi en kort introduksjon om deg selv og din bakgrunn?

Jeg heter Simon Roche og jeg har alltid vært konservativ kristen, men da jeg som ung begynte universitetet så omfavnet jeg ideen om at det ville være fornuftig dersom den hvite minoriteten i Sør-Afrika gav opp sin makt og tillot «alle et sted i solen»; altså den liberale ideen om lik mulighet for alle. Etter apartheid-regimets fall begynte jeg å ta forskjellige jobber for den sørafrikanske regjeringen og jobbet blant annet for African National Congress (ANC), det politiske partiet til Nelson Mandela. Over tid ble det derimot tydelig for meg at ANC ikke var en edel institusjon, og at partiet tvert om er meget avskyelig, uærlig, korrupt og er rett og slett råtten til kjernen.

Hva er Suidlanders?

Suidlanders er en lovlig ikke-statlig sivilforsvarsorganisasjon som opererer i henhold til bestemmelsene i protokollene til Genèvekonvensjonen. Organisasjonen ble dannet av Gustav Zietsman Muller for nesten tjue år siden, men som Gustav ofte beskriver det, så var det ikke før noen år senere at organisasjonen virkelig begynte å gjøre fremskritt som en sivilforsvarsorganisasjon viet til å beskytte velferden til ikke-stridende boere i Sør-Afrika, i tilfelle en rasebasert borgerkrig. Du kan derfor si at Suidlanders har vært fullt aktiv i sin nåværende form i ca 17 år.

Suidlanders er den største ikke-statlige sivile forsvarsorganisasjon i verden. På grunn av de type hendelsene vi forbereder oss på, kan du også si at Suidlanders er verdens største «prepper»-organisasjon. Det bør bemerkes at vårt etos er sterkt kristen-konservativt. Vi liker å tro at vi er det som er kjent som behoudendes i vår kultur. Ordet blir ofte oversatt til å bety konservativ, men det er ukorrekt. Behoudendes er et folk som holder fast de gamle verdiene ved sitt folk, deres språk, kultur, normer og tradisjoner.

Hva er organisasjonens mål?

Ganske enkelt er vårt eneste mål å beskytte velferden til sivile og ikke-stridende medlemmer av vårt folk, akkurat som protokollene i Genèvekonvensjonene spesifikt gir tillatelse til, i tilfelle en rasebasert borgerkrig. Vi er ikke militante. Hvis vi var militante, ville vi ha blitt arrestert ettersom vår regjering har viet store ressurser til å infiltrere oss. Vi er ikke sedisjonistiske. Vår regjering ødelegger vår stat uten vår hjelp. Vi er heller ikke opprørske. Vår jobb og vår rolle er simpelthen å forbedre oss til den unngåelige konflikten som kommer til å oppstå uavhengig av vår tilstedeværelse.

Boerkrigere.
Boerkrigere.
Kan du gi en kort oppsummering av boer-folkets historie i Sør-Afrika?

Boer-folket er den genetiske gruppen som stammer fra kalvinistene som bosatte seg The Cape of Good Hope fra 6. april 1652, Huguenotene som fulgte to tiår senere, og de mannlige lutherske soldatene som sluttet seg til dem på 1680-tallet. To indiske forskere avslørte nylig på et tv-program kalt Carte Blanche at genbassenget til Boer-folket er et av de meste distinkte genbassengene de har funnet gjennom 30 års forskning. Boer-folket er med andre ord en gyldig, homogen, genetisk identitet. Boer-kolonien (Kappkolonien) ble annektert av britene i 1795, 1803, og igjen i 1806. Britene forsøkte deretter å annektere de selvstendige Boerrepublikkene som hadde blitt grunnlagt av utilfredse Boere som flyttet bort fra Kappkolonien etter at det ble oppdaget diamanter lengre opp i landet. Boerne slo britene i en kort krig, men da det ble oppdaget gull, kom britene tilbake med 445 000 menn for å prøve å overmanne den 45 000 sterke Boer-militsen. Etter at Boerne nok en gang klarte å kjempe tilbake britene vedtok den britiske generalen Herbert Lord Kitchener å brenne ned alle Boer-gårdene til grunnen, slik at deres kvinner ikke kunne brødfø militsene. Til slutt bestemte britene å plassere alle Boer-kvinnene og barna i konsentrasjonsleirer og sulte dem til døden for å bryte ned Boer-militsens moral. Dessverre så fungerte det. Boerne la ned sine våpen for å redde sine familier, og på grunn av dette så tapte de sine gårder, sine land, sin uavhengighet og deres rikdom ble fanget opp av britiske globalister.

LES OGSÅ: Boerkrigen og de nordiske frivillige
Hvordan vil du beskrive den nåværende situasjonen i Sør-Afrika i motsetning til det vi ha blitt fortalt i massemedia?

For noen mennesker forblir det et idyllisk land. Jeg snakker om de som er isolert fra realiteten på grunn av deres rikdom, de som kan leie sikkerhetsvakter og andre midler for å beskytte seg selv. Men for mange andre blir det tøffere om dagen. Over 74 000 hvite mennesker har blitt myrdet av svarte afrikanere siden slutten av apartheid i 1994. Denne utrolige statistikken blir holdt skjult fra den vestlige verden av massemedia som er livredd for å at sannheten om Nelson Mandela, hans parti ANC og dagens Sør-Afrika skal komme frem.

Winnie og Nelson Mandela sammen med daværende leder for Sør-Afrikas kommunistparti, Joe Slovo.
Winnie og Nelson Mandela sammen med daværende leder for Sør-Afrikas kommunistparti, Joe Slovo.

Visste du at etter Nelson Mandelas død så avslørte to av hans nærmeste støttespillere at han hadde forblitt et hemmelig medlem av den sentrale komiteen til det sydafrikanske kommunistpartiet helt til hans dødsdag? Er du klar over at sjansene for at en hvit person blir drept av en svart person i Sør-Afrika er over dobbelt så stor som at en politimann blir drept? Denne informasjon ble nylig avslørt av et av partiene i parlamentet. Har du noen gang hørt om et slikt fenomen? Og dette i et land som ligger øverst på drapsstatistikken i verden. Ville du tro på meg hvis jeg fortalte deg at da vår president Jacob Zuma kom til makten hadde han 783 kriminelle anklager mot seg? Visste du at tre rangeringsbyråer har nedgradert Sør-Afrika til bunn? Hele vårt land er et rot fra begynnelse til slutt.

Hva er din mening om apartheidregimet?

Dette er et vanskelig tema fordi apartheid var uholdbart ettersom vi kjempet mot 40 millioner mennesker internt og ni land eksternt (i Namibia og Angola). Med andre ord; det ville vært dumt av meg å si «det burde vi ha fortsatt». Jeg kan imidlertid fortelle følgende fakta slik at du skal danne din egen mening:

1) Under det «svarte folkemordet» vokste den svarte befolkningen i Sør-Afrika fra 2 millioner tidlig på 1900-tallet til 5 millioner i 1950 og til 40 millioner etter 2000. Kan du forestille deg selv hva dette betyr?

2) Under det «svarte folkemordet» bygde de forferdelige hvite rasistene verdens største sykehus i Soweto, ikke langt fra Nelson Mandela hus. Det står fortsatt og du kan se det selv. Det heter Baragwanath Hospital, og er på venstre side mens du reiser på Old Potch Road mot Nelson Mandela hus.

3) I løpet av 1980-tallet produserte Sør-Afrika mer rent rennende vann enn hele resten av Afrika (51 land på den tiden) til sammen.

4) I løpet av 1980-årene produserte Sør-Afrika mer strøm enn hele resten av det afrikanske kontinentet til sammen.

5) I løpet av 1980-tallet hadde Sør-Afrika flere asfaltveier enn resten av hele Afrika til sammen.

Ser du likheter mellom situasjonen i Sør-Afrika og problemene vi har i Europa på grunn av den ukontrollerte masseinnvandringen?

Selvfølgelig! Man må være dum for å ikke forstå denne bølgen av innvandring vil forandre Europa for alltid. De som reiser til Europa bringer med sine egne verdier, normer, kulturer, tradisjoner og religion til Europa. Konflikt er unngåelig.

Hva er ditt råd til europeerne som er bekymret for deres barns fremtid?

Jeg kan bare si at de må forstå at folks adferd kommer fra innsiden. Den kommer fra innsiden.

Hvordan tror du Sør-Afrika vil se om ti år?

Vi har nå en pågående kriminalepidemi i Sør-Afrika og svaret regjeringen gav i parlamentet var: «Hvis hvite ikke liker kriminaliteten, så kan de forlate landet». Regjeringen har bevist at de overhode ikke har noen interesse i å stoppe kriminaliteten, selv om de var i stand til å gjøre det. Fremtiden ser svært dyster ut.

LES OGSÅ: Det hvite folkemordet i Sør-Afrika
Hva er noen av de kritiske tegnene på Sør-Afrika er i ferd med å gå mot borgerkrig?

Som vi opplevde under oppbrytningen av Jugoslavia, før massakrene i Rwanda, og i mange andre tilfeller, er det tydeligste tegnet at mektige folkegrupper snakker åpent om å slakte de svakere folkegruppene rundt seg.

Hva tror må til for at hvite i den vestlige verden omfavner sin kollektive identitet og begynner å organisere seg for å beskytte sine interesser?

Traume. Jeg er lei meg for å si det, men det er helt tydelig at inntil mennesker blir vekket av konsekvensene av sin egen oppførsel, så vil majoriteten av europeere ikke endre seg. De blir nødt til å lære den vanskelige måten, de kommer til slutt til å innse at deres forfedre ikke var så dumme som media fremstiller dem, og at det er en god grunn til at disse kjempet og døde ved slaget ved Tours i 732 og i Wien i 1529 og i 1683.

Hvordan kan folk finne ut mer om Suidlanders?

Vennligst besøk vår hjemmeside og YouTube-kanal for mer informasjon om vår organisasjon. Om du ønsker å få tak i en kopi av vår (ganske berømte) Suidlanders manual eller en oversikt over vår nasjonale nødplan, ta gjerne kontakt med oss via e-post.

Informasjon: Et av kravene til Suidlanders for å stille opp på intervju med Frihetskamp, var at denne kommentaren ble publisert. Dette slik at sørafrikanske myndigheter ikke skal kunne bruke intervjuet mot dem.

 NOTE  Suidlanders do not share The Nordic Resistance Movement’s National Socialist worldview and conscientiously obeys the laws of South Africa.  Suidlanders does not have an anti-Jewish or anti-black agenda. On the contrary, Suidlanders is an introspective/inclusive organisation devoted to the protection of our people. It is for these reasons that Suidlanders has never been prosecuted under law for hate speech.