Hjem Nyheter Globalt Intervju med «The Golden One»

Intervju med «The Golden One»

4

INTERVJU Den svenske internettprofilen «The Golden One» snakker ut om sin metafysiske kamp for å hjelpe unge menn med å gjenoppdage maskulinitet.

Jonas Nilsson fra Palaestra Media intervjuer den kjente nasjonalistiske internettprofilen og MMA-utøveren Marcus Follin. Svensken har blitt populær ved å, på et politisk ukorrekt vis, kommentere for eksempel politikk, trening og mer, og har i dag nesten 70 000 følgere på Youtube. Follin, som i fjor vant sin første MMA-kamp i Tyskland, har tidligere også blitt intervjuet av Radio Nordfront.

Se intervjuet nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=kyU_b3V74VM

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Jeg liker humoren til Marcus og ideen hans om «The Glorious Pill». Mye bedre medisin enn «The Black Pill», der man venter på at samfunnet skal kollapse og man skal bo ute i skauen som en prepper.

vestlandet
vestlandet
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

The Glorious Pill er løsningen. 🙂

WolfsAngel
WolfsAngel
5 år siden

Morsom fyr. Ser ut som en Gud, men da kunne han også gjort en større rolle i det som skjer enn å bare promotere seg selv.

Thule
Thule
Svar til  WolfsAngel
5 år siden

Da følger du ikke med. Han spiller kortene sine smart. Fordi han er selvhøytidelig på en humoristisk og selvironisk måte avvæpner han kulturmarxistene med humor. Det paradoksale i det er genialt. I tillegg til det er han en rollemodell som unge menn ser opp til. Han vet akkurat hva han driver med.