Hjem Artikler Intervju med Vera Oredsson

Intervju med Vera Oredsson

INTERVJU Anna Jonsson fra Nordfront media intervjuer Vera Oredsson under 12. november-demonstrasjonen i Stockholm.

veraintervju

Den 88 år gamle Vera Oredsson, som er en veteran innen den nordiske nasjonalsosialismen, ikke bare deltok men holdt også en tale under demonstrasjonen i Stockholm den 12. november.

I et intervju med Nordfronts Anna Jonsson forteller Vera Oredsson at hun blant annet er på plass for å hedre sin ektemann Göran Assar Oredsson som gikk bort i 2010.

– Det er takket være han at jeg er her i dag, sier Vera og sikter til at det var hennes nå avdøde ektemann som tok tak i kampen i Sverige etter andre verdenskrigs slutt.

Vera Oredsson fikk sin politiske oppvåkning ved tiårsalderen i Hitlerjugend. Da hun senere kom til Sverige etter krigen reagerte hun på alle løgnene som ble spredd om det nasjonalsosialistiske Tyskland og hun kjente at hun måtte gjøre noe.

Les også: Vera Oredsson – bokutgivelse og intervju

For sitt livslange engasjement for nasjonalsosialismen og for vårt folk har Vera Oredsson blitt spottet og hatet av (((massemedia))), men hun har alltid stått på sitt og aldri gitt opp. Når denne modige eldre damen får spørsmålet om hva hun vil si til de som ikke er på plass svarer hun at det finnes ulike anledninger til det, men at det finnes en unnskyldning hun aldri kommer til å gå med på.

– Feighet aksepterer jeg aldri, sier hun.

https://www.youtube.com/watch?v=aDnu8sHhSuk