Hjem Nasjonal kamp Invitasjon til Nordendagene 2017!

Invitasjon til Nordendagene 2017!

FOLKEFELLESSKAP Nå kan man melde seg på til årets utgave av Nordendagene, som for første gang i historien er åpen for allmennheten.

Nordendagarna-19-av-68

Synes du det er for lenge til demonstrasjonen i Göteborg den 30. september? Ingen grunn til å fortvile! Den 26. august arrangeres årets utgave av Nordendagene, og DU er invitert!

Nordendagene vil i år arrangeres i svenske Rede 1s område, som rommer Stockholm, Upsala, Södermanland, Västmanland, Örebro, Östergötland og Gotland. Nøyaktig adresse vil bli sendt ut til alle påmeldte dagen før, men allerede nå kan vi melde at det ikke vil være på Gotland.

Arrangementet vil by på en trekamp, der vinneren vil bli kåret til årets nordmann og få en fin premie. Etter trekampen vil det bli holdt taler av representanter for organisasjonen, og sist men ikke minst, vil det bli musikk fra en trubadur og sosialt samvær med kamerater fra hele Norden.

Nordendagarna-5-av-68

Alle folkekamerater med hjerte på rett sted er velkommen og det kreves ikke medlemskap i Motstandsbevegelsen. Man kan naturligvis delta uten å konkurrere i trekampen.

Inngangsprisen er 300 kroner og mat for hele lørdagen er inkludert. Personer som deltar i trekampen får 50 kroner i rabatt og de som er aktivister i Motstandsbevegelsen får ytterligere 50 kroner i rabatt. Barn under 15 år kommer inn gratis og det vil også finnes aktiviteter for yngre deltakere.

Er du ikke medlem av organisasjonen krever vi forskuddsbetaling. Dette betales i sammenheng med at du melder deg på, og blir betalt til organisasjonens kontaktperson i ditt område. Deltar du i trekampen, vil du få refundert 50 kroner.

Nordendagarna-29-av-68

Om du tar med liggeunderlag og sovepose kan man overnatte fra fredag til og med søndag. Muligheter til å vaske seg finnes på plass. En kiosk/kafé vil være åpen mellom måltidene og Nordfront forlag vil også være på plass med salgsbord.

Påmeldingen er bindende og må gjøres senest den 20. august. Er du norsk, kan du sende en e-post til [email protected]. Er du bosatt i Sverige, kan du følge instruksjonene i DENNE ARTIKKELEN. Trenger du hjelp til transport, kan du oppgi dette i e-posten. Husk også å oppgi om du skal delta i trekampen, samt om du er vegetarianer eller har matallergier osv.

Har du funderinger eller andre spørsmål kan du sende disse til [email protected].