Hjem Nyheter «Iran du gjør oss stolte!» – Oy vey etter «antisemittisk hatangrep» i...

«Iran du gjør oss stolte!» – Oy vey etter «antisemittisk hatangrep» i New York

USA En gruppe muslimer og venstreoriente ble fanget på film da de berømmet den antisionistiske motstanden i Midtøsten. Ifølge amerikanske medier ble lokale jøder «livredde».

Unge venstreorienterte kvinner skremte livet ut av jøder i New Yorks T-bane.

Et filmklipp fra t-banen i New York viser en gruppe muslimer, og det som ser ut til å være venstreorienterte, som synger anti-israelske slagord sammen. New York Post beskriver dem som «antisemittiske» og at hendelsen skremte livet ut av jøder på toget.

«Iran, du gjør oss stolte, Rafah du gjør oss stolte, Vestbredden du gjør oss stolte!», ser man gruppen av mennesker rope sammen. Hendelsen ble filmet bare dager etter Irans missilangrep mot Israel.

De var så sinte og virket i stand til å utøve vold. Alt jeg kunne gjøre var å dokumentere det jeg så, og dette er bare en liten del. Jeg fikk ikke engang de verste delene, hevder jøden som filmet hendelsen i et intervju til New York Post.

Ifølge jøden ønsket menneskene å «drepe jøder og Amerika».

Det var noe av det skumleste. Når jeg kunne se dem, la jeg merke til hvor lett de sang at de ønsket å drepe jøder, kvitte seg med jøder, ødelegge Israel, ødelegge sionister, ønske ødeleggelse over Amerika. Som om det var en helt vanlig ting å utrydde et helt folk! Likevel anklaget de Israel for folkemord, klaget jøden videre.