Hjem Nyheter Iran: Kjemp til det sionistiske regimet faller

Iran: Kjemp til det sionistiske regimet faller

IRAN Nyhetsbyrået IRNA rapporterer at den iranske hæren har gitt en uttalelse i forkant av den internasjonale Quds-dagen der den ser én enkel løsning på det palestinske folkets kamp. Løsningen er motstand og kamp til det sionistiske okkupasjonsregimet faller.

Den iranske hæren
Foto: Mehr News Agency (CC-by 4.0)

I en uttalelse på onsdag for å markere den kommende internasjonale Quds-dagen, den 5. april i år, sa den iranske hæren at «75 år med nådeløs vold, terror og aggresjon fra det sionistiske regimet mot det palestinske folket viser at regimet ikke overholder noen menneskelige, moralske eller juridiske prinsipper.»

– Derfor er den eneste løsningen på det palestinske problemet motstand og kamp til dette regimet er ødelagt, heter det i uttalelsen.

«Utvilsomt er det sionistiske regimets eskalering av forbrytelser og aggresjon i den nåværende fasen på grunn av den interne og eksterne krisen i dette usurperende regimet, og mens det avslører det stygge ansiktet til dette regimet for verden, lover det at den sionistiske fienden er på randen av ødeleggelse og sammenbrudd», fortsetter det.

Hæren fordømte også det jødiske okkupasjonsregimets angrep på Irans konsulat i Syria mandag.

Armeen inviterte også den muslimske Ummah til å delta i internasjonale Quds-dagsdemonstrasjoner for å uttrykke sin støtte til den palestinske kampen.

Så langt har den israelske krigen mot Gaza drept 32 975 palestinere og skadet nesten 75 577 andre i det beleirede kystområdet.