Hjem Nyheter Iran lover hevn mot de innblandete i drapet på general Soleimani

Iran lover hevn mot de innblandete i drapet på general Soleimani

5

UTENRIKS Iran utlover hevn mot de som var direkte eller indirekte innblandet i drapet på general Qassem Soleimani. Amerikanske medier kommer med falske anklagelser.

Iranske martyren Qassem Soleimani

Iran lover hevn mot de som er direkte eller indirekte innblandet i general Qassem Soleimanis drap.

General Soleimani ble drept i et missilangrep mot Bagdads internasjonale flyplass i januar, terrorangrepet ble utført på direkte ordre fra USAs president Donald Trump. Soleimani var en av Midtøstens mektigste menn og leder for den iranske revolusjonsgardens elitestyrke Quds.

Bare dager etter terrordrapet på Soleimani utførte Iran en hevnaksjon der de utførte flere missilangrep mot amerikanske militærbaser i Midtøsten.

Amerikanske medier har hevdet at Iran planlegger et hevnattentat mot den amerikanske ambassadøren i Sør-Afrika, Lana Marks, en eller annen gang innen det amerikanske presidentvalget i november.

Lederen for den iranske revolusjonsgarden, Hossein Salami har besvart de falske anklagelsene:

«Vi er lovlydige. Tror dere at vi skulle angripe en kvinnelig ambassadør i Sør-Afrika for vår brors martyrskap? Vi kommer til å rette oss inn på de som var direkte eller indirekte ansvarlige for denne kjempens martyrdød», sier Salami.

Les også:
Amerikanere koker av sinne over Trumps seneste handling mot Iran
Soleimani kan ha blitt lurt til Irak av USA med påståtte fredshensikter
Red Ice: Spesialrapport om Trumps krig mot Iran

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
HGru
HGru
1 år siden

Iransk regimet kan ikke gjøre noe som helst. Den islamske diktatoren er på vei til å falle, folket aksepterer dem ikke. Deres hevn er bare muntelig og propaganda.

Heimdal
Svar til  HGru
1 år siden

Man skal ikke undervurdere hva de kan gjøre. Men får håpe iranerne er smartere enn sist gang de skulle vise en reaksjon, som resulterte i at et passasjerfly ble skutt ned av landets eget rakettvåpen… På 70-tallet var Iran nærmest ansett som et vestlig land i levestandard, der kvinner gikk bl.a i skjørt. Men regimeskifte og innføring av shariadomstol satte landet tilbake i tid. Synd om landet skulle bli utsatt for en ny internasjonal pådrevet krig, for de har en flott kultur, kunst og veldig gammel historie fra det persiske riket. Området var også en arisk høyborg i urtiden (sjekk… Les mer »

Snofrid
1 år siden

Drapet på general Qassem Soleimani var helt klart en utrolig feiltagelse, som høyst sannsynlig var et bestillingsverk, og da på ordre i fra selveste Jøde makteliten. Å ja, Nikkedukke Trump, er alltid krokbøyd og beredt for Israel, o.l.

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Det er aldri bra å støtte globalistenes krigføring mot suverene nasjoner og ledere som er nasjonalister/anti-globalister, uansett om de er muslimer, hinduister, eller hva de nå skulle ha av rasetilhørighet og religionstilhørighet. Globalistene vil ha krig for å styrte ledere som er kritisk til sionisme og globalisme. Det igjen skaper bølger av masseinnvandring til Europa. Så jeg forstår meg ikke på folk som støtter deres krigføringer og samtidig ikke ønsker masseinnvandring.

trackback
1 år siden

[…] terrorattentatet på en iransk topptjenestemann – som er det mest omtalte siden Donald Trump drepte den iranske generalen Quassem Soleimani i januar i år – er bare et av et stort antall lignende […]