Hjem Nyheter Iran toner ned Trumps aggressive trusler

Iran toner ned Trumps aggressive trusler

2

UTENRIKS Iran vil at Donald Trump skal roe seg ned.

Foto: AFP / Stringer

Etter at USA nylig har forsterket sitt militærnærvær nær Iran har relasjonen mellom landene blitt mer og mer spent. Som svar på USAs trekk annonserte Iran at de var i stand til å skyte hangarskipet USS «Abraham Lincoln» i senk.

Krigsretorikken nådde nye nivåer da president Donald Trump på søndag truet med at Iran skulle gå under hvis de noen gang truet USA igjen.

Nå har den islamske republikkens utenriksminister Mohammad Javad Zarif gitt presidenten svar på Twitter.

Blant annet nevner Zarif at Iran ikke kommer til å gå under av USAs stadig hardere økonomiske sanksjoner og trusler om folkemord. I stedet bør Trump begynne å vise respekt mot andre land.

USA mener at Iran «sprer terrorisme» over verden mens Iran selv mener at de utsettes av amerikansk press blant annet for at de er mot Israel samt for samarbeid med land som Kina og Russland.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
3 år siden

Det jødisk kontrollerte USA går Israels ærend som alltid. Hisser opp til krig mot det ene land etter det andre, med den intensjon å svekke Israels naboland. USA, Israel -> jødene <- er de verste krigshissere på denne planeten. Enhver som ikke ønsker mer uroligheter i midtøsten og orkestrerte flyktningkriser til Europa, de bør vise motstand mot jødenes spill, fremfor å sitte på kne foran dem.

Steinar
Steinar
3 år siden

Trump må være tidenes Shabbos goy.
Han kom til makten fordi nasjonalister hadde et håp på han, men jøss som han dolket sine tilhengere i ryggen. Mulig var det planlagt helt fra starten, eller mulig de fant noe på han som de anvender mot han den dag idag. Han er ihvertfall ikke den røst som gikk til valg og vant, idag er han ingenting annet en en prostituert for jødene og Israel.

De som fortsatt hyller han, må enten være sionist eller komplett idiot.