Hjem Nyheter Irans øverste leder forsvarer «holocaust»-revisjonist – kaller vesten hyklerisk

Irans øverste leder forsvarer «holocaust»-revisjonist – kaller vesten hyklerisk

2

UTENRIKS Irans mest innflytelsesrike person har twittret sin støtte til den franske «holocaust»-revisjonisten Roger Garaudy.

Foto: Twitter.

Irans antisionistiske øverste åndelige og religiøse leder – ayatolla Ali Khamenei – har twittret til minne av den nå avdøde franske «holocaust»-revisjonisten Roger Garaudy som ble dømt til fengsle av det franske regimet for 21 år siden.

Som man ser kritiserer Khamenei også vestens hykleri da det sier seg å stå for ytringsfrihet. Utspillet kan ses som et svar på at Iran ofte anklages for å være et totalitært regime av vesten, Israel samt stadig mer Israel-vennlige araberland.

Roger Garaudy var under andre verdenskrig motstander av Adolf Hitlers Tyskland, hvilket han ble internert for i Algerie. Etter at han senere begynte å etterforske og oppdaget det manglende sannhetsinnholdet i «holocaust»-mytologien ble han forfulgt av det franske regimet. Garaudy, som konverterte til Islam i 1982 etter å ha truffet en palestinsk kvinne, fikk derimot stor støtte av blant annet mange antisionistiske muslimer som satt pris på hans søken etter sannheten samt motstand mot terrorstaten Israel.

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
RoarMarius Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Marius
Marius

En god leder. Iran har en lang historie for å være sanndruelige ariere.
Heil og sæl!

Roar
Roar

Holocaust er en løgn: https://www.nordenstil.no/revisionism/revisionism-articles/
En løgn fremsatt av de allierte globalister for å trekke fokus vekk fra egne krigsforbrytelser.