Hjem Verdensanskuelse Kulturmarxisme Irreversibel kjønnskorrigerende kirurgi – inngrepet stadig flere angrer

Irreversibel kjønnskorrigerende kirurgi – inngrepet stadig flere angrer

KULTURMARXISME Stadig flere unge og barn blir diagnostisert med den psykiske lidelsen kjønnsdysfori. Løsningen det kulturmarixistiske systemet tilbyr er stadig oftere irreversible såkalte kjønnskorrigerende kirurgiske inngrep. Den mørke sannheten bak disse inngrepene er at stadig flere angrer, men få tør stå frem.

Sametti, angrer på «kjønnskorrigering» (t.h.). Harry Benjamin, jøden som innførte «kjønnskorrigering» (t.v.). Foto: SVT (innfelt)

Kjønnsdysfori er en psykisk diagnose som innebærer at en person opplever å være født i feil kjønn. Den moderne behandlingen av kjønnsdysfori med irreversible «kjønnskorrigerende» kirurgiske inngrep ble etablert av jøden Harry Benjamin, som anses være en pionér innen såkalt transseksualisme og kjønnsidentitetsforstyrrelse.

Benjamin var assosiert med «sexologen» Alfred Kinsey, som var pedofil og gjennomførte «sexologisk forskning» med forsøk på små barn. Κjønnsdysfori hadde man da kun erfart hos voksne, og Benjamin var blant de første som begynte å eksperimenterte på barn. Kinsey hadde tipset ham om en gutt som mente han var jente – ikke overraskende mente moren det samme. Benjamin ga gutten østrogen, da ingen leger ville gjennomføre kirurgiske inngrep.

Les mer: Studie: Kjønnsdysfori kan være et resultat av gruppepress

På denne tiden ble det administrert hormonbehandlinger og gjennomført kirurgi på voksne transseksuelle, men leger konkluderte etter hvert med at hormonbehandling og kirurgi ikke var riktig vei å gå. Altfor mange tok selvmord etter operasjonene. Samtlige amerikanske klinikker som utførte kjønnskorrigerende behandling ble også nedlagt, da de ikke hadde noen positive resultater å rapportere.

I kjølvannet av dette relanserte Benjamin sin behandlingsform med den pedofile psykologen og «sexologen» John Money. Andre som ble med var den homoseksuelle trans-aktivisten Paul Walker og andre, deriblant en psykiater, en pedofiliaktivist, to plastikkirurger og en urolog.

Sammen utformet disse det som skulle komme til å bli grunnlaget for den moderne standardbehandlingen av mennesker som lider av kjønnsdysfori. Resultatet ble publisert i 1979 under tittelen «The Harry Benjamin International Standards of Care» og baserte seg i hovedsak på hormonbehandling og kirurgi.

Les mer: Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»

I Norge ble det i år 2000 opprettet en forening, Harry Benjamin ressurssenter (HBRS), som bedrev intens lobbyvirksomhet etter at myndighetene hadde besluttet å legge ned sitt kjønnskorrigerende tilbud ved Rikshospitalet i Oslo. De lyktes, myndighetene snudde og fortsatte å tilby kjønnskorrigerende behandling.

Sametti angrer på inngrepene. Foto: SVT.

Ukens avsnitt av programmet «Uppdrag granskning» på svenske SVT1, som ble sendt på onsdag, handler om den psykiske diagnosen kjønnsdysfori. I programmet blir vi kjent med Sametti, som angrer på inngrepene hun har gjennomgått.

Tilfellene av kjønnsdysfori har økt eksplosivt de siste årene, spesielt blant tenåringsjenter. Over halvparten av ungdommene som søker hjelp for dette har også andre diagnoser, eksempelvis autisme og selvskadelig oppførsel.

De aggressive behandlingen som tilbys, med blant annet irreversible operasjoner og sterke hormonpreparater, hviler dog ikke på noe solid vitenskapelig grunnlag. Tvertimot så kan man i eksempelvis det svenske helsevesenets egne dokumenter lese om store mangler når det kommer til kunnskap, kvalitetssikring og oppfølging.

https://youtu.be/9-NQhDfloaM

Sametti fra Juensuu i Øst-Finland forteller i programmet åpenhjertig om sin reise fra å være en ung kvinne, forsøket på å bli mann, og hvordan hun til slutt endte opp med sterk anger.

– Det er fryktelig på så mange måter å innse at man har gjort en feil og forestilt seg ting, og derfor gjort noe som er irreversibelt, sier hun til SVT.

Les mer: Tobarnsmor arrestert etter å ha kritisert en «kjønnsbytter» på Twitter

Tross at stadig flere nå angrer seg er det ingenting det snakkes høyt om.

– Denne gruppen pasienter som angrer seg står ikke på barrikadene, det kan vi nok si. De har en lidelse og de er ikke stolte over dette. Men det er krise på høyeste nivå, sier enhetssjefen ved Lundströmmottaket i Västra Götaland, Lennart Fällberg.

Sametti, som i dag identifiserer seg som kvinne, må nå leve med konsekvensene av denne irreversible beslutningen.

– Min kropp er som den er. Operasjonene og alt, det går det ikke å gjøre om. Min stemme høres slik ut, jeg får ikke tilbake min stemme, jeg får ikke tilbake det der nede. Ingenting kan gjøres.

Les mer om kjønnsdysfori, transseksualisme og homolobbyen: