Hjem Nyheter Irske nasjonalister satte fyr på mistenkt okkupantbase

Irske nasjonalister satte fyr på mistenkt okkupantbase

RASEKRIG Irlendere har lykkes i å antenne en regjeringsbygning som formentlig skulle brukes til å huse rasefremmede okkupanter.

Røyk fra Rawlton House ved Portland Place Park i Dublin. Foto: Privat.

Etter at ei irsk jente nylig ble voldtatt av to rasefremmede har irlendere i Dublin svart med å angripe et bygg som det irskfiendtlige Varadkar-regimet skulle bruke til å huse utenlandske bosettere. Det melder Twitter-kontoen @RealMessageEire. Bygningen, som er en tidligere skole for gutter, var tom da den innfødte irske befolkningen satte fyr på den. Ifølge kanalen skulle bosettere ta i bruk bygget innen få dager.

Den anti-hvite regjeringen benekter at de har hatt planer om å bruke bygget til husing av bosettere, og avviser anklagene som falske. Regjeringspolitiet har betegnet hendelsen som kriminelt skadeverk. Byrådet medgir dog at et firma i 2021 fikk tillatelse til å bygge leiligheter på området.

Konfliktnivået mellom den irske urbefolkningen og Varadkar-regimet er høyt grunnet flere grove anti-hvite forbrytelser den siste tiden der irske innbyggere har blitt brutalt banket opp og gjengvoldtatt.