Hjem Nyheter Europa Irske nasjonalister satte fyr på mistenkt okkupantbase

Irske nasjonalister satte fyr på mistenkt okkupantbase

1

RASEKRIG Irlendere har lykkes i å antenne en regjeringsbygning som formentlig skulle brukes til å huse rasefremmede okkupanter.

Røyk fra Rawlton House ved Portland Place Park i Dublin. Foto: Privat.

Etter at ei irsk jente nylig ble voldtatt av to rasefremmede har irlendere i Dublin svart med å angripe et bygg som det irskfiendtlige Varadkar-regimet skulle bruke til å huse utenlandske bosettere. Det melder Twitter-kontoen @RealMessageEire. Bygningen, som er en tidligere skole for gutter, var tom da den innfødte irske befolkningen satte fyr på den. Ifølge kanalen skulle bosettere ta i bruk bygget innen få dager.

Den anti-hvite regjeringen benekter at de har hatt planer om å bruke bygget til husing av bosettere, og avviser anklagene som falske. Regjeringspolitiet har betegnet hendelsen som kriminelt skadeverk. Byrådet medgir dog at et firma i 2021 fikk tillatelse til å bygge leiligheter på området.

Konfliktnivået mellom den irske urbefolkningen og Varadkar-regimet er høyt grunnet flere grove anti-hvite forbrytelser den siste tiden der irske innbyggere har blitt brutalt banket opp og gjengvoldtatt.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 måned siden

Slik skal det gjøres – handlekraftige hvite mennesker som tar saken i egne hender når folkefiendtlige terrorregimer forsøker å blande dem ut med svartinger i deres eget hjemland. Når hvite mennesker først får nok er det ingen vei tilbake.

Globalistdiktaturet vi har levd under siden 1945 mister gradvis sin autoritet hos hvite, for det er ikke lenger mulig å bortforklare det som alltid var målet: å utrydde folket vårt og legge landområdene våre under (((internasjonalt styre))). Og rasefremmede innvandrere er fotsoldater for denne agendaen.