Hjem Nyheter Europa Islam seirer over homopropaganda i Storbritannia

Islam seirer over homopropaganda i Storbritannia

4

STORBRITANNIA Muslimske protester mot «aggressiv homopropaganda» førte til at PK-skole måtte snu.

Etter at en grunnskole i Birmingham med 740 elever – hovedsakelig muslimer – ble påtvunget homopropaganda av skolens homofile rektor, fikk foreldrene nok.

600 av skolens barn ble holdt hjemme fra skolen, som foreldrene sier «undergraver foreldres rettigheter og aggressivt sprer homoseksualitet». Rektoren har også mottatt flere trusler.

Foreldrene forsøkte før streiketiltaket å med dialog, navninnsamlinger og protester få homorektoren til å slutte med å spre homopropaganda.

Birmingham er en av Storbritannias minst hvite byer med bare rundt 50 prosent briter. Mange har spekulert i hvordan de stadig mer nummerert innflytelsesrike tradisjonalistiske folkegruppene som har innvandret, og som også i fremtiden kommer til å innvandre til vesten, kommer til å stille seg overfor den venstreliberale stridsvognen som de nåværende makthaverne bruker for å knuse europeisk kultur. Selv om det er vanskelig å si akkurat hvordan det kommer til å gå, vil det uansett ikke være siste gangen som tradisjonelle muslimer gir homolobbyen motstand.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Det er trist å se dagens kontrast mellom enkelte europeere og ikke-europeiske innvandrere. Vi europeere har tydeligvis gjennomgått en lang prosess med hjernevask som bare godtar og godtar det ene og det andre. Vi skulle reist oss for lenge siden og erklært total krig mot disse som står bak masseinnvandring og degenerasjon. De fremmede som kommer inn er ikke like hjernevasket av kulturmarxisme og har da en naturlig reaksjon mot disse ting. Mens vårt folk har blitt feminisert og veike, så har de fremmede altså fortsatt et urørt sinn på disse saker. Det at mange europeere har blitt såpass hjernevasket… Les mer »

Angrvadil
Angrvadil
Svar til  Haraldsson
3 år siden

Jeg tror ikke at de som sitter på toppen bryr seg så mye om at muslimer protesterer på homo propaganda. Hadde det vært hvite som protesterte, så hadde nok reaksjonene vært kraftige.
Denne homo propagandaen er egentlig ment for hvite og kun hvite. Ett av flere ledd for å ødelegge den tradisjonelle hvite familie

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Kampen mellom anti-homo islam, og vestlig dekadanse, altså LHBTP, i områder og byer i vesten der muslimene har kommet i flertall, ender altså med nederlag for de «skeive», og det skal vi være glad for. Islam fører med seg mange ulykker, men pro-homo agendaen er ikke en av dem, heldigvis.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Aldri så galt at det ikke er godt for noe, vil nok noen mene. Ekstreme muslimer tar motstandsbevegelsen på ordet og knuser homolobbyen.