Hjem Nyheter Israel angriper Damaskus

Israel angriper Damaskus

4

UTENRIKS Onsdag kveld bombet Israel mål 30 kilometer sør for Syrias hovedstad Damaskus. Det er Israels tredje angrep mot Syria på to uker.

Israel bombet 3 mil sør for Damaskus sent onsdag kveld. Foto: ArabNews/ZeroHedge.

Mens massemediene rapporterer fra opptøyene i Washington D.C. passer terrorstaten Israel på å bombe Syrias hovedstad Damaskus, rapporterer ZeroHedge.

Eksakt klokken 23.10 onsdag kveld avfyrte Israel en sverm med missiler fra de okkuperte Golanhøydene – nylig også kalt Trumphøydene.

Det er tredje gang på to uker at Israel angriper Syria, skriver Jerusalem Post.

Ifølge Times of Israel bombet man også områder nær byen al-Dimas, som ligger vest for Damaskus.

Israels statsminister Benjamin Netanyahu har tidligere erkjent at man har gjennomført «hundrevis» av angrep mot landet, med argumentet at de avskrekker fra «aggresjon» av iranske militære enheter stasjonert der i den hensikt å hjelpe Damaskus i dets mangeårige kamp mot væpnede rebellgrupper.

RT News skriver at Syria aktiverte sitt luftforsvar mot de israelske missilene.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhon
Gjallarhon
1 år siden

Når massemedia lager store nyhetsoppslag om enkelte saker bør man spør seg selv hva de forsøker å trekke fokus vekk fra.

Catabienze
Catabienze
Svar til  Gjallarhon
1 år siden

Det var et angrep i Pakistan 3. januar, på årsdagen for attentatet mot Qasem Soleimani. 11 hazaraer ble drept av ISIS. Jeg tenker at det kanskje ikke var tilfeldig at det skjedde 3. januar fordi hazaraflyktninger ble rekruttert av IRGC til å kjempe mot ISIS i Syria. Hazarafolket utgjorde opprinnelig 67 prosent av befolkningen i Afghanistan. Nå er de bare rundt 20 prosent fordi en pashtuner (israelitt) utstette en fatwa mot hazaraene i 1892. Taliban (som er mer enn 94 prosent pashtunere) tok i bruk denne fatwaen på nytt for noen tiår siden, og startet en ny forfølgelse av hazaraene.… Les mer »

Catabienze
Catabienze
1 år siden

Herregud, for et tomt liv den israelske horen må, som aldri får nok av å bombe syriske småbarn.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

Den jødiske terrorstaten slår til igjen. «Et lys for verden».