Hjem Nyheter Israel er et fristed for jødiske pedofile

Israel er et fristed for jødiske pedofile

7

JØDISK KRIMINALITET Jødiske pedofile utnytter retten for alle jøder til å «returnere» til Israel for å slippe straff for sine voldtekter av barn.

CBS’ reporter Ian Lee (t.v.) klarte det som Interpol og det israelske politiet ikke lyktes med: å fange Jimmy Julius Karow (t.h.), en av alle pedofile som gjemmer seg for rettferdigheten i Israel. Skjermbilde: Youtube.

CBS-reporteren Ian Lee har i et års tid befunnet seg i Israel for å granske hvordan kriminelle jøder som er pedofile utnytter den israelske loven om returnering.

Loven om returnering fra 1950 proklamerer at alle verdens jøder har rett til å innvandre til Israel.

Denne loven brukes av jødiske kriminelle på en måte som CBS kaller for «et smutthull». Selv om loven brukes av alle slags kriminelle jøder rundt omkring i verden har Ian Lee utelukkende gransket pedofile.

Lees metode var å sammen med gruppen Jewish Community Watch spore jøder som gruppen har identifisert som kriminelle pedofile tidligere bosatt i USA.

En av de pedofile som Lee sporet opp er Jimmy Julius Karow, som i 2000 begikk overgrep på en niårig jente i Oregon, hvor han da bodde. Han flyktet så til sitt jødiske hjemland hvor han fortsatte å forgripe seg på barn; den yngste kjente jenten var fem år.

Kun ett av hans overgrep på barn har ført til fellende dom og fengselstraff, hvilket gjaldt en annen jente i Israel.

Karow var en av Interpols mest ettersøkte kriminelle og anses være farlig.

Rabbiner Yehuda Oppenhemier hjalp Karow unngå rettferdigheten. Bilde: Youtube.

Jimmy Julius Karow fikk hjelp til å fly til Israel av rabbineren Yehuda Oppenheimer – ifølge egne opplysninger uvitende om at han hjalp en kriminell. Men rabbineren gjorde senere aldri noe for å hjelpe Interpol eller myndighetene i hverken Israel eller USA for å få Karow arrestert. I den TV-sendte versjonen av Ian Lees reportasje finnes ingen følgespørsmål om dette.

Karow er dog bare ett eksempel på alle kriminelle som utnytter «returneringsretten».

Et annet eksempel er jødinnen Malka Leifer som i egenskap av lærerinne på en jødisk ortodoks skole i Melbourne, Australia, forgrep seg seksuelt på skolens jenter minst 74 dokumenterte ganger. Hun fikk hjelp av ortodokse jøder til å fly til Israel for å unngå rettferdigheten.

Ifølge Jewish Community Watch og den israelske avisen Ha’aretz er det vanlig at pedofile «returnerende» til Israel tilhører de ortodokse og ultraortodokse forsamlingene.

Politiet i Israel hjelper indirekte de pedofile ettersom de ikke sparer noen opplysninger de får om mistenkte pedofile. Jøder som har dobbelt statsborgerskap og som anklages eller straffes i andre land er heller ikke objekt for overvåkning eller registrering i Israel.

Kriminelle pedofile kan altså bare ta seg «hjem» til Israel uten risk for straff for forbrytelser som ikke ble begått i den jødiske staten.

Men selv om det åpne samfunnets institusjoner skulle legge seg i en sak som eksempelvis gjelder seksuelle overgrep på barn, anses samfunnets lover være mer eller mindre irrelevante for de ultraortodokse forsamlingene.

– I lukkede forsamlinger som de ultraortodokse, anses det viktigere å beskytte forsamlingen enn å beskytte de som tar skade av seksualforbrytere, sier Avigayil Heilbronn-Karlinsky til Ha’aretz.

Los Angeles-jøden Mendy Hauck (t.h.) ble som åtteåring voldtatt av sin rabbiner Mordechai Yomtov, som i stedet for å følge sin betingede dom flyttet «hjem» til Israel.

I en del av disse forsamlingene anses det kriminelt under den jødiske mesirah-loven å anmelde noen til det sekulære rettssystemet – spesielt om det forekommer ikke-jøder der – ettersom man da risikerer å bli dømt av antisemitter eller av andre grunner ikke ikke få en god rettergang.

Manny Waks som er bedriftsleder for Kol v’Oz, en bedrift som forsøker å beskytte jøder i hele verden mot seksuelle overgrep, sier at det finnes mye å gjøre for å bekjempe seksualovergrep:

– Det er mye lettere for seksualforbrytere i den ultraortodokse misjonen å overbevise sine forsamlinger at hva de har gjort i fortiden, tilhører fortiden, og at de nå har gjort bot. Forsamlingen på sin side sier ting som «det var et feilsteg, et sidesprang, det var uheldig oppførsel men ikke voldtekt». De bagatelliserer problemet, sier Waks.

Hvis penetrering med penis ikke har blitt gjort betraktes det av jødisk ortodoksi heller ikke som et seksuelt overgrep.

Shana Aaronson ved Jewish Community Watch sier at rabbinere ofte forsøker å overbevise sine ofre og deres pårørende om at den pedofile eller voldtektspersonen har gjort teshuvah – angrer seg og har tilbakevendt til gud og derfor fortjener en ny start.

– Men selvsagt ligger ironien i at i hvert slikt tilfelle har den kriminelle aldri selv en eneste gang bedt sine ofre om forlatelse. Så ideen om teshuvah er en spøk, sier Aaronson.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Jødenes forhold til seksualitet er fullstendig forkvaklet og pervers, noe som iallfall delvis skriver seg fra den brutale bris; omskjæringen av 8 dager gamle guttebarn. Og iflg deres sataniske Talmud er det OK å forgripe seg på jenter over 3 år og en dag, og gutter over 9 år og en dag. Jødiske psykokologer som Freud og Reich har levert «vitenskapelige» bevis på at seksualiteten er drivkraft og motiv for ALL menneskelig adferd, og vi kjenner jødenes ledende rolle i vår tids pornografi. At jøder søker tilflukt i Israel for å komme seg unna anklager og overgrep og forbrytelser ellers… Les mer »

Steinar
Steinar
3 år siden

Det er jo helt i tråd med hva deres Talmud sier.
https://youtu.be/tsom0CKh8Pc

Steinar
Steinar
3 år siden

Annet eksempel er jødiske diplomater som har forgrepet seg på barn i ulike land og så flyktet til Israel når det er blitt kjent, hvor de da ikke får noen straff.

Eksempelvis Arie Scher som var diplomast i Rio De Janeiro, hvor han inviterte israelere på turistreise dit for å forgripe seg på barn. Når det ble kjent at han opererte et pedofilt nettverk, så flyktet han til Israel. Han ble senere gitt en ny diplomat jobb av Israel, da i Australia. Samme skjedde, og han flyktet tilbake til kjeltringstaten Israel.

Marius Simonsen
Marius Simonsen
3 år siden

Ikke rart befolknigen i Israel er degenerert når de ønsker det laveste av søppelt inn med åpne armer. Overgrepsdømte pedofile har kun en rett, men den skal jeg holde for meg selv. Stå på Israel?

Katrine
Katrine
3 år siden

Det er ingen tvil om at de fleste jøder er apologeter når det kommer til pedofili. Bare se på Hollywood, hvor jødene ikke bare prøver å normalisere pedofili gjennom medier, men hvor de også beskytter de som er åpenbart skyldige i å skade barn. Ikke overraskende at Israel tillater dette.

Espen
Espen
3 år siden

Om folk lurer på hvorfor pedofili er så utbredt blant topp-ledere i verden, så se til hvem (((eliten))) består av, les deres Talmud, se til hvem som har bedrevet med utpressing av politikere og myndighetspersoner, se til hvem som kontrollerer Hollywood, etc, etc….

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Epstein sitter vel på stranda i Tel Aviv og koser seg, om han ikke er død.