Hjem Nyheter Israel evakuerer 800 «rebeller» fra Syria – skal få asyl i Vesten

Israel evakuerer 800 «rebeller» fra Syria – skal få asyl i Vesten

1

SYRIA Israel har evakuert 800 medlemmer av den kontroversielle vest-støttede gruppen De hvite hjelmene fra Syria til Jordan. De skal senere få bosette seg i Canada, Storbritannia og Tyskland.

800 medlemmer av De hvite hjelmene har av Israel blitt evakuert fra Syria til Jordan. De hvite hjelmene, som støttes av Vesten, har flere ganger blitt koblet til Jabhat al-Nusra (al-Qaida i Syria) og det finnes klipp på internett som viser hvordan de deltar ved henrettelser. Den regjeringskritiske gruppen har også vært mistenkt for innblanding i iscenesatte falske gassangrep på den syriske sivilbefolkningen, som internasjonal presse har skylt på landets president Bashar al-Assad.

I følge Emmanuel Nahshon, talsmann ved det israelske utenriksdepartementet, ble evakuering gjort på forespørsel fra USA, Canada og europeiske stater.

Jordan har medgitt at de har tillat FN å arrangere innreise og gjennomgang av 800 syrere fra «sivilforsvaret» og skal ha gitt dem alle midlertidig asyl til de reiser videre til Vesten. Det er Canada, Storbritannia og Tyskland som har lovet at de skal ta imot hver sin andel av de flyktende medlemmene fra De hvite hjelmene.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arno
Arno
3 år siden

Nok et bevis på at det er (((satanistene))) som står bak ISIS (inkludert «the White Helmets»). Noe som for øvrig ble avslørt for mange år siden: Israel Admits MOSSAD Is ISIS – MUST WATCH !! https://www.youtube.com/watch?v=7AF40Gd9Sms The Israeli creation of ISIS – Cover-up exposed https://www.youtube.com/watch?v=Gc50KIPs6rw ‘US, Israel, KSA involved in forming ISIL’ http://www.presstv.ir/Detail/2015/11/04/436314/US-Syria-Saudi-Arabia–Israel ‘Israel only beneficiary of chaos in Syria’ http://www.presstv.ir/Detail/2015/05/16/411339/Israel-Syria-unrest-US-training Chemical Weapons False Flag Against Syria https://www.youtube.com/watch?v=nLVHdgpCmb4 I lydopptak bekrefter tidl. utenriksminister Kerry at USA har støttet IS http://www.derimot.no/blog/i-lydopptak-bekrefter-utenriksminister-kerry-at-usa-har-st%C3%B8ttet-is Coincidence? White Helmets Work Only in ‘Areas Where Islamist Groups Operate’ http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=150192 Robert Parry: Syria Chemical Weapons Attack Was Israeli… Les mer »