Hjem Nyheter Israel feiret «fredsavtalen» med FAE ved å bombe Palestina

Israel feiret «fredsavtalen» med FAE ved å bombe Palestina

5

TERRORSTATEN ISRAEL Forrige uke var preget av flere døgn med bombinger av Palestina og fortsatt nedriving av palestinske bosteder.

Videoskjermbilde: Twitter/PressTV. Se nyhetsinnslaget på Twitter.

Sjefsrådgiveren for Det hvite hus, jøden Jared Kushner, har i dagene feiret Israels nye overenskommelse med De forente arabiske emirater (FAE), som innebærer at de har kommet overens om å normalisere sine diplomatiske relasjoner.

USAs president Donald Trump kalte avtalen for en «historisk fredsavtale», og Kushner har til Fox News uttrykt «optimisme» for at avtalen åpner opp for nye kommende avtaler i Midtøsten-regionen i fremtiden.

— Dette er virkelig et paradigmeskifte, sier Kushner.

Kushner hevdet også at det å bryte avtalen med Iran var ett viktig steg i rett retning for Amerika og for en forlenget fred i Midtøsten.

Israel bomber Palestina flere dager på rad

Samtidig som USA feirer fredsavtalen med FAE som en politisk seier, feirer Israel ved å bombe Palestina. De østlige og nordlige delene har blitt bombet med israelske bombefly.

Robert Inlakesh rapporterte på Twitter at to missiler traff Gaza Citys østre deler på torsdag.

Bilde: Twitter/Robert Inlakesh

The Times of Israel skrev på fredag at det var den tredje natten på rad at Israel bombet palestinske områder. Israel unnskylder sitt agerende ved å hevde at deres mål er palestinske «terrorgrupper», samtidig som de leverer et «budskap» til Quatar om at ingen hjelpesendinger fra Quatar til palestinere kommer til å tillates så lenge som disse palestinske «terrorgrupper» fortsetter å «terrorisere» Israel.

Responsen på Israels terrorbombing i Palestina er overveiende negativ på Twitter, dog med unntak av enkelte fanatiske Israel-tilhengere som mener at okkupasjon og bombing av palestinske områder er forsvarlig.

For tiden pågår ødeleggelsen og rivingen av palestineres bosteder inne i Jerusalem, akkurat som tidligere. Hundretalls palestinske bosteder har blitt revet iløpet av året.

I ett nyhetsinnslag fra Jerusalem tidligere i forrige uke, ser man barn og hele familier drives ut på gaten, midt på natten, mens israelske rivningsfirmaer demolerer familienes hus mens barna gråter. «Hvor skal vi bo nå» undrer en liten jente fortvilet, mens den jødiske statens overgrep på hennes familie utføres:

På torsdag la Israel ut rapporter om at det israelske militære hadde slått ut en tredjedel av Syrias luftforsvar under de to siste årene av den såkalte «borgerkrigen» i Syria. Dette motiverer de blant annet med at Syria avfyrte 844 luftvernsmissiler mot påtrengende israelske jagere og bombefly, inne i Syria.

Mens Storbritannias statsminister Boris Johnson gjør felles sak med FNs generalsekretær Antonio Guterres, og er enige i USAs hyllning av fredsavtalen mellom Israel og FAE, anser Tyrkia og Iran at avtalen er en kniv i ryggen på Palestina.

Ifølge nyhetsbyrået Reuters sier Tyrkias utenriksdepartement at historien ikke kommer til å tilgi FAE for å ha inngått en slik avtale.

Hamas talsmann Hazem Qassem sier i en uttalelse at avtalen feier under teppet Israels brudd på internasjonal rett og palestinernes menneskelige rettigheter.

— Denne avtalen oppmuntrer til Israels okkupasjon, til å fortsette sin benektelse av det palestinske folkets rettigheter, og til og med fortsette sine forbrytelser mot vårt folk, sier Hazem Qassem.

Hvilke flere såkalte «fredsavtaler» den nå feirende Jared Kusher og hans medarbeidere har i baklommen og som ytterligere skal «øke stabiliteten og freden» i Midtøsten, gjenstår å se.

Les også:
«Den israelske lobbyen er USAs største problem»
RED ICE: Trump og Netanyahus «fredsplan» mellom Israel og Palestina

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
H.L
H.L
2 år siden
Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Det viser hva slags folk «jødene» er. Tar seg til rette i andres landområder og driver ut familier midt på natten for å ødelegge deres hjem. Høres det ut som guds utvalgte folk?

Inge
Inge
2 år siden

Ondskapsfullt folk.

Espen
Espen
2 år siden

Verdens ikke-jøder må forene seg mot de jødiske globalister!

Moderne kjetter
Moderne kjetter
2 år siden

Jødiske forbrytelser mot menneskeheten.