Hjem Nyheter Israel feiret jul ved å bombe Palestina og Syria

Israel feiret jul ved å bombe Palestina og Syria

9

TERRORSTATEN ISRAEL Benjamin Netanyahu skryter om Israels nedtegnete fredsavtale og bomber både Syria og Palestina – samtidig.

Israel bomber palestinerne igjen. Foto: Robert Inlakesh/Twitter

Mens Israels statsminister Benjamin Netanyahu holdt en videoinnspilt juletale til den kristne delen av verden og hyllet sine fremganger det siste året etter å ha overtalt flere arabiske stater til å undertegne såkalte fredsavtaler med Israel, passet Israel på å bombe palestinerne på Vestbredden og Syria på første og andre juledag.

Nordfront har tidligere rapportert at Israel angrep Syria natt til første juledag.

Klokken ett på natten bombet Israel et område i Syria, nord om Libanon.

Det er den tredje julen på rad der Israel bomber Syria, sier Palestinakorrespondenten Robert Inlakesh, som anser at angrepene også er et rituelt angrep på de kristnes «avgudsreligion», som religiøse jøder i de fleste tilfeller betrakter kristendommen.

Når kristne feirer jul, har de også mindre interesse av å følge geopolitiske hendelser. Derfor er julen en taktisk god helg for Israel å bombe arabere på, mener Inlakesh.

Natten mellom første og andre juledag angrep israelske bombefly mål på Vestbredden. Ifølge jødiske medier var bombingen et svar på et påstått «rakettangrep» utført av Hamas.

Opplysningene om Hamas’ rakettangrep kan derimot ikke betraktes å være bekreftet, da dette kun har opphav fra en journalist i Israel. Nordfront har hittil ikke funnet noe som støtter opp dette, verken fra Palestinakjennere eller Twitterbrukere.

Ifølge Days of Palestine ble en palestinsk motstandsgruppering øst om Gaza City beskutt av minst fem israelske missiler, noe som skapte en stor eksplosjon og årsaket bortfall av elektrisiteten i området.

To personer ble drept i angrepet, og et barn samt en ungdom ble skadd, som behandles på sykehuset Al-Shifa nå.

Sivile bosteder ble angrepet, samme med barnesykehuset Al-Durra og et rehabiliteringssenter for funksjonshemmede, en moské samt fasiliteter for sport og produksjon.

Israel beskjøt også bønder øst om flyktingleiren Al-Bureij.

Israel angir rutinemessig påståtte «rakettangrep» fra Palestina som grunn for å bombe palestinske områder. Det er ofte vanskelig å få slike påståelser bekreftet, da palestinske «rakettangrep» som virkelig utføres ofte består av små hjemmelagete prosjektiler, såkalte qassam.

Internasjonale medier har vært veldig sparsomme i sin rapportering av Israels siste krigshandlinger, og FN har ikke fordømt dette.

I sin juletale til de kristne beklaget jøden Netanyahu for at verden lider nå av «den forferdelige Covid-19-pandemien og altfor mye vold», og han takker omverden for all støtte til Israel. Robert Inlakesh anser at Netanyahus «julegaver» til Syria og de forfulgte palestinerne er forkastelig.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Evige krigshissere.

ØRKENPROBLEMER
ØRKENPROBLEMER
1 år siden

Jøder og Muslimer fortjener hverandre, Disse menneskene frykter ikke gud, Dette er mennesker som bevisst har valgt og følge religioner som har et mål om og ta til fange ikke troende (Europeere) til slaver og drepe oss. Selvom det som skjer i midtøsten er er veldig tragisk så kan jeg ikke akuratt si at jeg bryr meg ettersom dette skjedde i midtøsten og jeg har ingen familie i midtøsten. Hva jøder, kristne og muslimer gjør mot hverandre angår meg ingenting så lenge de holder denne konflikten i midtøsten der den hører til. Problemet er at kristen sionismen og masseinnvandringen kombinert… Les mer »

N.S
N.S
1 år siden

Jødene vet å spre gaver og glede. Forbanna terrorstat.

ØRKENPROBLEMER
ØRKENPROBLEMER
Svar til  N.S
1 år siden

Hadde hvite praktisert like strenge regler på rase og like aggressiv krigsføring som Isreal så hadde det vært fred på denne planeten. Tysklands taktikk i andre verdenskrig med det og prøve å være snill med rasefremmede og la dem ha sine land for seg selv er over for lenge siden. Vi har prøvd og repsekterer våre fiender lenge nok men dem har bevist gang etter gang både med ord og aksjon at dem ikke lenger vil ha sine respektive hjemland for seg selv. Det beste hadde vært hvis hvite erobret HELE jævla planeten. Det er den eneste måten vi kan… Les mer »

Ekspansjonisten
Ekspansjonisten
Svar til  ØRKENPROBLEMER
1 år siden

Beste kommentaren jeg har lest, Helt enig med deg. Nord Europeere burde ha masseinnvandret i tusentalls til afrika og midtøsten med mål om og skape no go zones. Istedenfor at alle skal måtte komme inn i vårt land og gjøre det, For og så utnytte vår økonomi hvorfor ikke heller utnytte vår egen økonomi og gjøre vårt land større? For og forbedre resten av verden? Vår økonomi våre regler? makes sense? Hørres ikke rart ut spør du meg. Problemet er at i dag er penger blitt folkets religion og derfor vil alle til Norge. Mangen påstår at dem er kristne… Les mer »

N.S
N.S
Svar til  ØRKENPROBLEMER
1 år siden

Problemet er nok heller det at våre ledere har tillatt fremmed infiltrasjon i eget land og derved gjort det mulig for jøder og andre rasefremmede å manipulere og påvirke politikken i gal retning, til deres interesser. I et nasjonalsosialistisk samfunn derimot er det kompetente og lojale ledere av folket og for folket, så globalisme ville da ikke funnet sted. Med mindre man da har en nasjon som selv erklærer krig, så er det da ingen behov, eller rett, å angripe andre nasjoner og folkeslag. Det strider mot nasjonalsosialismen og er mer slik sionistene tenker. Altså en ny verdensorden hvor de… Les mer »

ØRKENPROBLEMER
ØRKENPROBLEMER
Svar til  N.S
1 år siden

Der er jeg enig. Jeg vil også la andre nasjoner være i fred, Det er nettop derfor jeg er nasjonal sosialist, Jeg er imot ondskap og vil ha fred. Jeg har også en teori om at de innvandrerene som er kriminelle bor her fordi dem ble kastet ut der de kom fra. Og når det kommer til religion så kan jeg si at jeg personlig ikke har noe imot muslimer men jeg forstår ikke hvorfor dem vil bo her. Det funker ikke. Det kommer aldri til og fungere, Jeg vil aldri kunne være meg selv rundt dem uten at det… Les mer »

ØRKENPROBLEMER
ØRKENPROBLEMER
Svar til  N.S
1 år siden

kort svar: Enig med deg men det er et faktum at Nord Europeere har fått stockholm syndrom.

trackback
1 år siden

[…] også: Israel feiret jul ved å bombe Palestina og Syria Assad: Israel bombet Syria for å hjelpe jihadistene USA erkjenner: Vil forhindre bekjempelsen av […]