Hjem Nyheter Israel fikk spionere fritt på Trump

Israel fikk spionere fritt på Trump

3

USA Ifølge den amerikanske avisen Politico har Israel plassert mobiltelefonovervåkningsutstyr i nærheten av Det hvite hus for å kunne spionere på president Donald Trump. Trump selv fornekter dog bestemt at Israel skulle ha interesse av å overvåke ham.

Israels statsminister Benjamin Netanyahu.
Israels statsminister Benjamin Netanyahu.

Det er den amerikanske avisen Politico som skriver at israelske agenter i den amerikanske hovedstaden Washington DC har plassert miniatyrovervåkningsenheter, kjent som «StingRays», i nærheten av Det hvite hus. Avisen mener at hensikten sannsynligvis har vært å fange opp mobilsamtaler og datatrafikk fra USAs president Donald Trump.

Politico henviser til tre uavhengige kilder i Trump-administrasjonen som bekrefter at de har kjent til overvåkningsutstyret i to år, samt at de har konkludert at opphavet til dem er israelsk.

– Det er veldig tydelig at israelerne var ansvarlig, sier en kilde i den amerikanske etterretningstjenesten til Politico.

Kildene har også bekreftet at Trump-administrasjonen valgte å se mellom fingrene på Israels handlinger, hvilket innebar at den sionistiske skurkestaten ikke engang ble tilsnakket fra amerikansk hold.

Etter at opplysningene har blitt kjent har Trump valgt å fornekte all kjennskap om oppdagelsen av den israelske spionasjen.

– Jeg har virkelig vanskelig for å tro det. Min relasjon med Israel har vært veldig bra, sa Trump til media fra Det hvite hus torsdag kveld lokal tid.

Det israelske regimet fornekter også at de har forsøkt å samle informasjon uten tillatelse på amerikansk jord.

– Vi har et direktiv, jeg har et direktiv: Ingen etterretningsvirksomhet i USA, ingen spioner. Og det er kraftig implementert, uten unntak. Det [rapporten] er en fullstendig fabrikasjon, har Israels statsminister Benjamin Netanyahu kommentert.

Men en av Politicos kilder i den amerikanske etterretningstjenesten mener at det er vanlig at Israel spionerer på sine allierte.

– Israelerne er ganske aggressive i sin etterretningsvirksomhet. Alt handler om å beskytte den israelske statens sikkerhet og de gjør det de mener er nødvendig å gjøre for å oppnå det målet, sier kilden.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jan-Christopher
3 år siden

Ikke overaskende…

This Goy Knows!
This Goy Knows!
3 år siden

USA er i hendene på jødene, og har vært det gjennom flere presidenter som kun har vært deres nikkedukke. Det vises vel tydeligst gjennom deres utenrikspolitikk, hvor USA har vært den store krigshisser og på jødenes kommando ført krig for Israel, den ene krig etter den andre. Og disse kriger for Israel sender da bølger av masseinnvandring til Europa, hvor jøder igjen står i spissen og leder prosessen for hvitt folkemord.

https://www.bitchute.com/video/fnk2CBWz5qk3/
https://www.bitchute.com/video/duVnPTBpFRd1/

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Our greatest ally my ass…