Hjem Nyheter Israel forbyr kristen TV-kanal, jøder skal ikke høre om Jesus

Israel forbyr kristen TV-kanal, jøder skal ikke høre om Jesus

4

UTENRIKS Israel har nå vedtatt å inndra lisensen til den USA-baserte TV-kanalen GOD TV, grunnet en mistanke om at kanalen driver skjult misjonering overfor jødene gjennom sine sendinger. GOD-TV hadde tidligere i år fått innvilget en syvårig lisens til å sende sine programmer i landet, med vilkår at de kun skulle henvende seg til den kristne befolkningen, men har nå fått syv dager på seg til å stenge ned sine lokaler.

Photo Credit: Hadas Parush / Flash 90

Etter at lisensen ble innvilget uttalte administrerende direktør i GOD TV (eller Shelanu TV som kanalen heter i Israel) Ward Simpson i en nå slettet video at «Gud har på et overnaturlig vis åpnet døren for oss til å bringe Jesus inn i hjemmene og hjertene til det jødiske folket.» Ward beklaget senere uttalelsen og lovte å overholde vilkårene hvis kanalen igjen fikk lisens på et senere tidspunkt.

Kanalen fikk lisens på mediehuset HOT, men etter at Simpson også uttalte viktigheten av å bringe menneskene til å omfavne kristendommen ble kanalen og mediehuset HOT brakt inn for medierådet i Israel. Det ble for mye for blant annet kommunikasjonsministeren i Israel, David Amsalem, som valgte å bringe saken inn for rådet. Asher Biton, formann i rådet, uttalte etter kjennelsen at «en kanal som forsøker å henvende seg til det jødiske folket og presenterer evangeliene om Jesus vil aldri bli formidlet gjennom HOT, og dette var kjent for ledelsen i kanalen.»

Det er ikke totalforbud mot evangelisering i Israel, men det må gjøres under strenge vilkår mot hvem budskapet blir formidlet til og hvordan dette blir gjort. Regelverket er i tillegg diffust og vanskelig å tolke. Som Michael Stephens, forsker ved Royal United Services Institute i London, sier: evangelisering «går imot statens oppgave, som er å beskytte den jødiske identiteten.»

Les også:
Israels kommunikasjonsminister truer med å stenge kristen TV-kanal – får ikke misjonere for jøder
Vil forby julefeiring i Israel
Hvem er Amalek?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
2 år siden

Klart det er ikke snakk om noe toleranse, assimilering eller inkluderende samfunn hos «guds utvalgte» folks eget rike, det er bare forbeholdt i landene til «goyim» (betyr ikke-jøder, menneskelig slavekveg). Ett kjapt søk viser at de nevnes i åpenbaringen som «satans synagoge, et folk som sier at de er jøder, som ikke er, men som er løgnere og forfølger kristne». https://www.gotquestions.org/synagogue-of-Satan.html Jøden Harold Wallace Rosenthal, som var rådgiver til senator Jacob K. Javits i den amerikanske kongressen, sa i et intervju at «de fleste jøder liker ikke å erkjenne dette men vår gud er Lucifer og vi er hans utvalgte… Les mer »

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Kristne tilber jøder, og jøder hater kristne.

Heimdal
Svar til  Roy Vey
2 år siden

Prøv å legge frem til en kristen at de er hatet av de fleste jøder (ikke alle) og blir banket opp og fordrevet i Israel, så får du oppleve hvor forbannet de blir og hvor såret de blir, over at noen kan finne på å fortelle noe slikt til de. Gjerne dreier dette seg om typiske pro-sionistiske halvkristne 50-60-tallister (boomere). Ansikter blir lysende sprengrøde, de knytter nevene så hardt at blodårene sveller opp på hendene, hele kroppen rister av et forferdelig raseri mens de deretter kjefter med den heseste og mest oppspilte adrenalinfylte stemmen du kan finne blandt alle arter… Les mer »

trackback
1 år siden

[…] Dagens video: Den jødiske Talmud Jøder: «Vi forbanner kristendommen tre ganger om dagen» Israel forbyr kristen TV-kanal, jøder skal ikke høre om Jesus Svart rapper opplyser kristne om hva Talmud forteller om Jesus Var Jesus den egentlige skurken i […]