Hjem Nyheter Israel forkaster FNs migrasjonsavtale

Israel forkaster FNs migrasjonsavtale

4

UTENRIKS Israel kommer ikke til å underskrive FNs globale migrasjonsavtale. Den jødiske staten må beskytte sine grenser, sier statsminister Benjamin Netanyahu.

Israels statsminister Benjamin Netanyahu kunngjorde tirsdag at Israel ikke kommer til å skrive under på FNs globale migrasjonsavtale, når den skal godkjennes av FNs medlemsland i byen Marrakech i Marokko nesten måned.

I en uttalelse til media om avgjørelsen sa Netanyahu følgende:

– Jeg har instruert utenriksdepartementet om å kunngjøre at Israel ikke kommer til å delta på Marrakech-møtet og vil ikke undertegne migrasjonspakten.

– Vi har en plikt til å beskytte våre grenser mot ulovlige infiltratører. Det er det vi har gjort, og det er det vi vil fortsette å gjøre.

Netanyahus uttalelse er i tråd med grunnloven i Israel som sier at regjeringen skal stå opp for en migrasjonspolitikk som beskytter grensene mot ulovlige infiltratører.

Den kontroversielle migrasjonsavtalen som blant annet Norge og Sverige har planer om å undertegne vil gjøre migrasjon til en menneskerettighet og fratar medlemslandene alle muligheter til å verne sine grenser og egne borger.

USA trakk seg nylig fra forhandlinger over avtalen ettersom den er «uforenlig med amerikansk innvandrings- og flyktningpolitikk». Andre land som Ungarn, Australia, Polen, Bulgaria, Tsjekkia og Østerrike har også trukket seg fra avtalen over bekymringer for nasjonal suverenitet.

Les også:
Regjeringen underskriver FNs migrasjonsavtale

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nordboer
Nordboer
3 år siden

De er seg selv like ??

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Det spesielle med jødene og staten Israel er at internt fører de en rasebevisst og dermed i prinsipp korrekt politikk, slik andre land og nasjoner også burde gjøre. Staten er til for folket = rasen. Utad derimot går jødene inn for mest mulig rasefremmed invandring(invasjon), av Europa og USA, for derigjennom å svekke hvite nasjoner/stater, siden de tenker at feks islamondet trekker oppmerksomheten bort fra dem selv. Noe det også gjør, i betydelig grad. De fleste ønsker muslimene pokker i vold, dvs tilbake til deres egne land og områder, men de færreste tenker det samme om jødene, som står bak… Les mer »

OhMy
OhMy
3 år siden

Ervin Kohn, vår lille jøde, vil du denne gang gå ut å fordømme Israel? Eller vil du som jøder flest i Europa hykle med deres tommel opp til Israels strenge innvandringspolitikk og raselover, samtidig som dere er de fremste pådrivere for masseinnvandring til Europa?

trackback
3 år siden

[…] har tidligere rapportert at landet ikke kommer til å underskrive avtalen, men nå er det altså offisielt. Tidligere denne […]