Hjem Nyheter Israel gransker rasetilhørighet og svartelister ikke-jøder

Israel gransker rasetilhørighet og svartelister ikke-jøder

HYKLERI Israel gransker rasetilhørigheten til rundt 5 000 mennesker hvert eneste år og fører svartelister på ikke-jøder – for å forhindre raseblanding.

Illustrasjonsfoto. Hawara sjekkpunkt. Foto: Magne Hagesæter, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons.

Nyheten om Israels svartelister har vært hemmeligholdt inntil nylig da en jødisk kvinne fra Russland ville gifte seg med en jødisk mann i Israel. Paret ble nektet giftemål ettersom det var uoverensstemmelser i kvinnens families papirer.

Uansett om jødinnen «Yael» og hennes familie hadde emigrert til Israel for mange år siden, var ikke hennes avstamming tilfredsstillende for den religiøse myndigheten, skriver avisen The Times of Israel.

Bestemoren hennes skal ha mistet dokumenter under den 2. verdenskrig, men være oppført som jødinne på datterens fødselsattest. Problemet var dog at bestemoren stod oppført som hviterusser på hennes immigrasjonspapirer, på sønnens fødselsattest, samt «Yaels» fødselsattest.

– Vi kan ikke ha noe av at enkelte vandrer rundt og feilaktig tror at de er jøder, og at deres familier og venner tror det,» forteller Rabbi Shimon Yaakovi.

Israelske myndigheter er åpenbart klar over det skadelige omfanget av multikultur og raseblanding, og ønsker således å beskytte sitt eget folk mot dette. Når det kommer til ikke-jødiske nasjoner er tonen deres en helt annen.

Ovenfor hvite nasjoner står verdens jøder i spissen og forfekter multikultur og raseblanding, og er blant de første til å angripe enhver som taler ut mot den multikulturelle krigsstrategien. Selv har de verdens strengeste raselover innad.

Et strålende eksempel på dette hykleriet er jødisk makt-organisasjonen Anti-Defamation League (ADL), som påstår seg være den største organisasjon i verden som «bekjemper hat». ADL har en helt egen seksjon viet til å kritisere Nürnberglovene av 1935. Dette samtidig som de ignorerer Israels nesten identiske raselover, og tilegner en hel seksjon til å forsvare Israel mot kritikk og gir trening i hvordan man kan støtte og forsvare den eneste staten som er eksklusivt for jøder.

Kilde: Israel’s «Blacklist» Prevents Jews Marrying Non-Jews
Citing intermarriage threat, Israeli rabbis ‘blacklist’ families deemed not Jewish