Hjem Nyheter Israel har bombet nasjoner i Midtøsten hver eneste dag siden 11. august

Israel har bombet nasjoner i Midtøsten hver eneste dag siden 11. august

8

TERRORSTATEN ISRAEL Siden 11. august har Israel bombet Vestbanken hver eneste dag eller natt. Også Syria og Libanon har blitt bombet. Internasjonale massemedier er helt stille.

Bilde: Israel bomber byen Rafah i det sørlige Gaza den 12. august. Kilde: fair.org

Dokumentarfilmeren og Midtøsten-analytikeren Robert Inlakesh som er stasjonert i Palestina, rapporterer at Israel har bombet Palestina hver eneste dag eller natt siden den 11. august.

Men palestinerne er ikke de eneste som har blitt utsatt for systematiske bombinger. I ett flyangrep mot Syrias hovedstad Damaskus igår, ble blant annet en sivil kvinne drept. To personer døde, sju militære personer ble skadd, skriver Inlakesh på Twitter.

Angrepene var helt uprovoserte og illegale.

Mediene er stille, og FN tar heller aldri opp dette. Igår [31. august] ble Libanon beskutt. Og Gaza har blitt bombet hver dag/natt siden den 11. [augusti].

Se Robert Inlakesh klipp på Twitter.

Den 28. august fortalte Inlakesh at FNs sendebud i Midtøsten «endelig» hadde «uttrykt uro» over Israels bombinger, etter to uker med bombeangrep på Palestina.

Når disse flybombingene omtales i internasjonale medier betraktes de som regel som «legitime besvarelser» over hjemmelagde «ballongbomber» med noe brennbart emne i enden av snørene, som palestinere sender over israelernes illegale grenser, inn i Israel.

Typisk hjemmelaget palestinsk «brannballong»

Mot disse «brannballongangrep» anvender Israel angrepsfly, stridsvogner og bakketropper uvilkårlig hvor og når som helst i Palestina, sier Robert Inlakesh.

Når FNs sendebud avdekte sin «uro» over situasjonen, hadde Vestbanken vært uten elektrisitet i over en uke og hjelpesendingene til palestinere i nød hadde vært blokkert lengre enn det.

Den 25. august rapporterte Inlakesh at Israel mistenktes å ha avfyrt brannbomber inn over sørlige Libanon og som slo ned nært ved Mais al-Jabal.

Første delen av Robert Inlakesh dokumentar Steal of the Century – en parafrase på det som kalles Deal of the Century, som er Jared Kushners og Donald Trumps såkalte ”fredsplan” for palestinerne – finnes for tiden på Youtube [så lenge det varer]. Den handler om fredsplanen og hvorfor palestinerne motsatte seg den:

Les også:
Israel feiret «fredsavtalen» med FAE ved å bombe Palestina
Krig for Israel fører masseinnvandring til Europa

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
H.L
H.L
2 år siden

Jødene vil ikke ha fred, de er de største krigshissere. Og de bruker sine egne medier til å manipulere folk og skape unnskyldninger for sin krig.

Anders Bruun Andersen
Anders Bruun Andersen
Svar til  H.L
2 år siden

Så egentlig burde alle oss andre bli muslimer, for da kan vi utrydde jødedommen ? Men allikevel så er det noe inne i meg som sier at du ikke er så glad i islam heller. Tar jeg feil ?

Jo a
Jo a
Svar til  Anders Bruun Andersen
2 år siden

Man trenger ikke være muslim for å være imot endeløs aggresjon mot Palestinerene. Må man være Kristen for å være imot muslimsk massevoldtekt av Britiske barn? Palestina tilhører Palestinerne. De fortjener å leve i sitt eget land uten at en mektig terrorstat bomber dem dag ut og dag inn. Ta medisinene dine, schizo.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Anders Bruun Andersen
2 år siden

Vi som er ekte nasjonalister og motstander av globalismen er da naturligvis motstander av all krigføring og ødeleggelse som globalistene bedriver med i verden, og vi er naturligvis vennligstilt overfor andre som er nasjonalister og kjemper mot globalistene i deres land. Sålenge muslimer eller andre ikke er del av masseinnvandringen til Europa, ikke har gjort seg skyldig i forbrytelser mot vårt folk, så er de heller ikke våre fiender, uansett hva vi måtte synes om islam. Hva de gjør i eget land, hvilken religion de vil ha, osv, er ikke noe vi skal blande oss i. De virkelige fiender av… Les mer »

Heimdal
2 år siden

Forferdelig, et folkemord på det palestinske folket. Og null motreaksjoner fra «de gode demokrater». Utført av de samme som påstår ha vært utsatt for det og har gullmonopol på bruken av ordet. De samme som står bak den orkestrerte massemigrasjonen til Europa fra bl.a Afrika, noe som er et folkemord på det europeiske folket. De samme som sto bak Holodomor, folkemordet på det ukrainske folket i det forrige århundre samt sto bak den bolsjevistiske nedslaktingen av det russiske folk. «Jøder gråter høyt når de slår og plager andre» sies det, for de gjør aldri opp for sine forbrytelser mot andre… Les mer »

Jens
Jens
2 år siden

Israel har ingen annen valg mot land som Iran enn å bombe deres mål i land som syria/Lebanon. Irans regimet( islamsk diktator ) er ansvarlig og ikke Israel !!

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Jens
2 år siden

Og her har vi en som har latt seg manipulere av jødisk media, og som tror at jødene er vår venn.

https://www.frihetskamp.net/hvitt-folkemord/

Jo a
Jo a
Svar til  Jens
2 år siden

Jødene har ikke noe annet valg enn brutal anneksjon og bombing av sivile mål? Det er så synd på jødene. Alltid tvunget til å gjøre krigskriminaliteter og bryte internasjonale lover