Hjem Nyheter Israel med flere angrep i Syria

Israel med flere angrep i Syria

SYRIA Israel har gjennomført flere ødeleggende luftangrep i Damaskus i et desperat forsøk på å stoppe det endelige nederlaget for de såkalte «opprørerne» i den syriske byen Aleppo.

israel_isis

Det siste israelske angrepet fant sted på en flyplass i Damaskus nær Syrias president Bashar al-Assad sitt personlige hjem onsdag morgen.

The Syrian Arab News Agency (SANA) rapporterte at «den israelske fienden avfyrte klokken 03:00 på onsdag en rekke overflate-til-overflate raketter fra en høyde på innsiden av de okkuperte områdene på vestsiden av Tall Abu al-Nada som landet i nærheten av al-Mezzeh flyplass vest for Damaskus.»

Angrepet var en del av «desperate forsøk fra den israelske fienden for å støtte terrorgrupper og øke deres dårlige moral», skal SANA ha rapportert.

SANA konkluderte med at angrepet kom én uke etter at det israelske flyforsvaret fra libanesisk luftområdet avfyrte to raketter mot al-Sabboura i den vestlige delen av Damaskus, i et forsøk på å avlede oppmerksomheten fra suksesser som den syriske hæren har gjort mot terrororganisasjoner.

Det israelske angrepet kom samtidig som den syriske hæren, støttet av bakkestyrker fra Hizbollah og Iran, drev ISIS og andre USA-, Storbritannia-, Frankrike- og EU-støttede terrorister ut av gamlebyen i Aleppo.

Kilde:
Israeli Attack as Aleppo End-Game Nears