Hjem Nyheter Europa Israel og FN enige om deportasjon av afrikanske innvandrere til Europa

Israel og FN enige om deportasjon av afrikanske innvandrere til Europa

2

UTENRIKS Israel og FN har inngått en avtale om å deportere afrikanske innvandrere fra Israel til Europa. Avtalen opphever den tidligere israelske planen om å deportere afrikanere tilbake til Afrika.

Ifølge israelske medier har Israel i samarbeid med FN nådd en enighet om å utvise ca. 16 000 afrikanske innvandrere til det europeiske kontinentet. Ifølge rapporter vil avtalen bli gjennomført over en femårsperiode.

Siste nytt i saken: Sent mandag opplyste israels statsminister Benjamin Netanyahu at avtalen har blitt suspendert inntil videre.

Det var i februar at Netanyahu fortalte om sine tidligere planer om deportasjon av afrikanske innvandrere. Det er omkring 40 000 ulovlige innvandrere fra Afrika som vil bli konfrontert med muligheten om å enten forlate landet eller bli fengslet på ubestemt tid. Israels høyesterett har midlertidig suspendert utvisningsplanene inntil en navnesamlingen som motsier seg deportasjonene har blitt gjennomgått

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
4 år siden

Og det store spørsmålet er; vil de sløve kristen-sionistene som utgir seg for å være motstandere av masseinnvandring fortsatt stå på kne foran Goldbergs fallos? Eller vil de snart innse at de tilber «satan», for å snakke litt bibelsk, og årsaken til masseinnvandringen?

https://youtu.be/OJ9n0hibSS4

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Jødene i Israel er FOR massiv innvandring av mud sharks til Europa, men vil ikke ha slikt i sitt eget «jødiske hjemland». Der blir de plassert i leire i påvente av deportering til afrikanske land som vil ta imot dem. Selv støtter jeg forsvar av eget territorium mot fremmed invasjon og ønsker samme politikk i våre vestlige land. Egne etniske stater er svaret, mot ødeleggende multikultur!