Hjem Nyheter Israels kommunikasjonsminister truer med å stenge kristen TV-kanal – får ikke...

Israels kommunikasjonsminister truer med å stenge kristen TV-kanal – får ikke misjonere for jøder

9

ISRAEL Kristen misjonering mislikes sterkt av Israels regjering.

David Amsalem. Foto: Israels regjering.

Israels kommunikasjonsminister, jøden David Amsalem, truet nylig den hebraisktalende kristne tv-kanalen Shelanu TV med at kanalen kommer til å bli nedstengt på øyeblikket om de forsøker å spre evangeliet til jøder.

Ifølge kanalen hadde de fått sendingstillatelse til tross for at de deklarerte at deres intensjonen var å «føre ut Jesu evangelium til det jødiske folkets hjem, liv og hjerter».

I Israel er det dog forbudt å sende innhold som utøver «utilbørlig innflytelse» og da forsøke å omvende jøder til kristendommen.

– Vi kommer ikke til å tillate noen misjoneringskanal å drive i staten Israel, aldri noensinne og ikke under noen omstendigheter, forteller Amsalem.

(Jøder om Jesus og kristne – slik det står i Talmud.)

Amsalem sier at Israels radio- og tv-styrelse, som først ga den kristne kanalen lisens, er et «suverent organ» som derfor helt alene kan beslutte å ta lisensen tilbake igjen.

– Men så fort jeg hørte om denne hendelsen, ba jeg rådets leder om å starte en grundig undersøkelse for å sikre at ingen kanal bryter mot lisensbestemmelsene, hvis den virkelig er opptatt av misjon, vil den bli nedstengt umiddelbart, fortsatte Amsalem.

(Jøder håner Jesus og kristendommen på israelsk TV.)

Shelanu TV er en del av det internasjonale «kristen-sionistiske» medienettverket God TV, som sender i omtrent 200 land. Deres programmer retter seg ofte til et ungt publikum, men i Israel er det dog forbudt for kristne å misjonere for barn og unge.

(Jøder er stolte over å ha «drept Jesus».)

Kanalen når nesten halvparten av alle de husholdninger som har tilgang til kabel-tv, hvilket er over 700 000 israelske husholdninger.

Sjefen for God TV, Ward Simpson, holdt en åpningstale på hebraisk hvor han sa at deres foretak «har fått en regjeringsgodkjennelse til å sende Jesus Kristus evangelium – Messias Yeshuah – via kabel i Israel. Dette har, hva vi vet, aldri noensinne hendt før».

Åpningstalen ble dog uventet fjernet fra God TVs nettside, tirsdag den 5. mars. Foretakets regionsjef for Israel, Ron Kantor, har ikke gitt noen svar på hva årsaken er til at talen ble fjernet.

Kantor har derimot sagt at foretaket «ikke ved noen tilfeller» har vært «uærlige» med sine intensjoner.

«Vi skjemmes ikke over hvilke vi er og hva vi tror på», skrev Kantor, som selv flyttet fra USA til Israel for 17 år siden og er gift med en israeler.

Shelanu TV omtaler sin kanal som «en kanal som baseres på tro og som retter seg til kristne som støtter den israelske staten».

Les også:
Systemgransker: «Donald Trump støtter Chabad og Noahide-loven»
«Den israelske lobbyen er USAs største problem»
Sionisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Grim
2 år siden

Kvakksalvere med falske messiaer og profeter som ikke ser forskjell på en geit og ei dame

Morten
Morten
2 år siden

Såkalte «kristen-sionister» må utvilsomt være planetens dummeste folkegruppe. Tenk å helt underkaste seg og se opp til et fremmed folk som bare hater deg tilbake.

Espen
Espen
Svar til  Morten
2 år siden

Ja, det er rett og slett pinlig flaut. Dumme som brød.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Alle kristne bør legge bort jødetilbedelse, som er avgudsdyrkelse, og istedet legge seg på minnet Joh. 8.44, der Jesus klart og tydelig sier hvem jødene, dvs fariseerne, jødenes ledere, er: «I har djevelen til far, og I vil gjøre eders fars lyster; han var en manndraper fra begynnelsen og står ikke i sannheten; for sannhet er ikke i ham. Når han taler løgn, taler han av sitt eget, for han er en løgner og løgnens far.» Dette gjaldt den gang, og i like stor grad idag.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
2 år siden

«Kristne» som tilber anti-krist, er vel heller anti-kristne?

N.S
N.S
2 år siden
Einar O
Einar O
Svar til  N.S
2 år siden

Jævla bra memes.

Vegard M
Vegard M
2 år siden

Kristne i gamle dager ADVARTE mot dette satans folk, på lik linje med hva Jesus gjorde. Det er kun i nyere tid etter at mørkemenn infiltrerte kirken og forandret hele kristendommen ved utgivelsen av Scofield bibelen, som nyere bibler er skrevet fra, at fenomenet «kristen-sionister» dukket opp. Disse er ikke kristne, men anti-kristne. Det går ikke an å være kristen og samtidig være «sionist».

Video som forteller om dette: https://www.bitchute.com/video/bAJOcpDSAG2D/

Vegard M
Vegard M
2 år siden

De jødiske pengevekslere og svindlere var noe Jesus jagde ut fra templet, og han omtalte dem som satans barn, løgnens folk. Og disse pengevekslere, svindlere og løgnere som konspirerer og livnærer seg på andre, var noe kristne i gamle dager advarte mot. Og også noe Hitler advarte mot, og hva John F.Kennedy advarte mot, med flere. Alle bekjempet av de samme krefter.