Hjem Nyheter Israels president sutrer over «Min kamp» funnet i Gaza

Israels president sutrer over «Min kamp» funnet i Gaza

JØDISKE TRIKS Israels president viste i går frem et eksemplar av «Min kamp», oversatt til arabisk, i et intervju med britiske BBC. Han avslører senere at Hamas har hovedkvarter under Shifa-sykehuset og konkluderer med at Hamas’ «ISIS-Hitler-ideologi» må utryddes for at fred skal oppnås.

Herzog viser ivrig frem funnet sitt.
Skjermbilde: BBC

Søndag dukket Israels president Isaac Herzog opp i et videointervju med BBC der han svarte på spørsmål om «landets» terrorkampanje på Gazastripen. I intervjuet viser presidenten en kopi av den østerrikske kunstneren og politikeren Adolf Hitlers selvbiografi, «Min kamp». Han hevder at eksemplaret ble funnet på liket av en Hamas-kriger som ble funnet død i et barnerom. Han la senere til at barnerommet «ble en base som ble brukt til terroraktiviteter av terrororganisasjonen Hamas».

– Dette er Adolf Hitlers bok, «Min kamp», oversatt til arabisk. Dette er boken som førte til holocaust og boken som førte til andre verdenskrig, klynket Herzog mens han holdt boken opp foran kameraet.

Videre erklærte Herzog at Hamas-krigeren «tok notater, markerte seksjoner og studerte igjen og igjen Adolf Hitlers ideologi om å hate jøder, å drepe jødene, å brenne og slakte jødene, uansett hvor de måtte være. Dette er den virkelige krigen vi står overfor».

IDF er en human hær

Presidenten for den sionistiske okkupasjonsmakten mener at «landets» hær IDF – til tross for at over 4 000 barn har blitt drept så langt – blir demonisert av Hamas, og at internasjonale medier kjøper feil bilde. Ifølge Herzog er IDF nå på Shifa-sykehuset, og han avslører plutselig at Hamas har sitt «hovedkvarter» under sykehuset. Til tross for dette går ikke hæren inn på sykehuset.

– Det er mye misvisende informasjon fra Hamas. Det er strøm i Shifa-sykehuset, alt fungerer der, vi kommuniserer med lederne på sykehuset. Dessverre er det en stor terrorbar under sykehuset, faktisk er dette hovedkvarteret, hovedkvarteret til HAMAS’ ISIS-operasjoner ligger rett under sykehuset.

Presidenten presenterer overhodet ingen bevis for sine påstander om hovedkvarteret, men klager i neste setning over at jødene i det okkuperte Palestina ikke har lov til å massakrere sivile i fred.

– Hva skal vi egentlig gjøre? Bare la det være og gå gjennom de samme tingene igjen om noen år? Og du kommer til å si at det er uforholdsmessig og at sivile kommer til å bli drept?

Den jødiske presidenten avslutter med å noe usammenhengende utbasunere at Hamas’ «ISIS-Hitler-ideologi må utryddes for å muliggjøre fred i Midtøsten».