Hjem Nyheter Israelsk minister: 6 millioner jøder forsvunnet i raseblandingsholocaust

Israelsk minister: 6 millioner jøder forsvunnet i raseblandingsholocaust

5

ISRAEL Ifølge en israelsk minister har 6 millioner jøder forsvunnet i et «andre holocaust», nemlig gjennom assimilering og blandingsekteskap.

Ifølge den israelske utdanningsministeren Rafi Peretz har hele 6 millioner jøder atter forsvunnet gjennom hva han kalles et «andre holocaust». Ifølge Peretz består dette «holocaust» i utbredt assimilering blant diasporajøder, som har forsvunnet gjennom å inngå blandingsekteskap, hvilket har akselerert de siste 70 årene, spesielt i USA.

I den israelske regjeringen har reaksjonene vært blandet. En av de som har distansert seg noe fra Peretz’ uttalelse er energiminister Yuval Steinitz som mener at det hadde vært feil å «se ned» på jøder i USA da disse fortsatt anser seg som jøder, mens statsminister Benjamin Netanyahu mener at det er urovekkende at disse i økende grad går bort fra jødiske tradisjoner.

Den amerikanske jødedommen har reagert negativt på uttalelsen. Jonathan Greenblatt, direktør for jødiske Anti-Defamation League, skriver på Twitter at «denne typen grunnløse sammenlikninger» ikke gjør annet enn å skape sinne og beskylder Peretz for å forverre forholdet mellom jøder i USA og den israelske staten.

5
Delta i debatten

avatar
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MartinArnoRoy VeyHaraldsson Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Haraldsson
Haraldsson
Roy Vey
Roy Vey

Det er virkelig synd om jødene. Stakkars, ingen har vel noen gang hatt det verre enn dem. Så neste gang du ser en jøde, …skynd deg bort og sleng armene rundt ham, og hold fast. Grin og grin så snørra fyker. Det er viktig å vise medlidenhet.

Arno
Arno

Sannheten er at de har stjålet gener fra, og vokser på bekostning av, de hvite som er dem de først og fremst blander seg med. Avkommet vil nemlig, av en merkelig grunn, nesten alltid se på seg selv som «jøde» uansett hvor ublandet «jøden» i vedkommende er.

Derfor er det da også så uhorvelige mender av dem selv om de stadig vekk blir «utryddet» – ifølge seg selv, og de dummeste blant «goyim» (=kveget).

Arno
Arno

uTblandet! Beklager skrivefeilene!

Martin
Martin

Der nå vi europeere som er i ferd med å bli raseblandet ut av eksistens.