Hjem Nyheter Israelsk politiker: – Jøder er en overlegen rase

Israelsk politiker: – Jøder er en overlegen rase

13

UTENRIKS I et noe bisarr innlegg i debatten om de mange korrupsjons-etterforskingene mot den israelske statsminister Benjamin Netanyahu, hevder nå en israelsk politiker at disse etterforskingene er helt unødvendige. Dette fordi den jødiske rase er så smart og overlegen at det jødiske folk hadde lagt merke til om deres kriminelle statsminister var korrupt.

FOTO: Yonatan Sindel/Flash90

Jøden Benjamin «Bibbi» Netanyahu, leder i egenskap av å være statsminister i en koalisjonsregjering av jødisk-rasistiske og sionistiske høyrepartier, og har siden 2015 regjert over skurkestaten Israel. Under mandatperioden har mange anklagelser om korrupsjon vært rettet mot Netanyahu, som foruten medieskriverier også har resultert i politiundersøkelser, samt en overhengende mulighet for at statsministeren vil bli bragt inn for riksrett.

Korrupsjonsanklagelsene mot statsministeren har ikke vært helt ukontroversielle i den jødiske staten, og har med tiden splittet befolkningen i to. Nå har dessuten Netanyahus partikollega og Knesset-medlem Miki Zohar ført frem en ny måte å se på saken:

– Jeg skal snakke om noe veldig grunnleggende. Du kan ikke lure jødene, uansett hva avisene skriver. Israels allmennhet er en befolkning som tilhører den jødiske rase, og hele den jødisk rasen er de mest høytstående menneskene, de smarteste, de mest innsiktsfulle, påstod Zohar nylig under en isralesk radiodebatt om korrupsjonsanklagelsene mot Netanyahu.

Zohar fortsatte ved å sitere meningsmålinger utført i skurkestaten, hvilket viser en fortsatt sterk støtte til Netanyahu. Ifølge Zohar beviser dette at jødene er for smarte til å bli lurt av en omfattende mediedekning av korrupsjonsskandalen.

Ahmad Tibi, leder av det israelske arabisk-nasjonalistiske partiet Ta’al, la ut et meme på Twitter etter radiodebatten, bestående av et bilde av Zohar med teksten «En folkevalgt representant i «den jødiske staten» presenterer: Raselære»:

Hvorpå en Twitter-krig brøt ut mellom Zohar og Tibi.

Zohar forsøkte senere å benekte at han hadde hevdet at jøder var en «overlegen rase», og ikke før hans egen uttalelse bl spilt for ham, anerkjente han arrogant:

– Hva kan man gjøre? Vi er velsignet av Gud… Jeg behøver ikke skjemmes over at det jødiske folk er det utvalgte folket: Det smarteste og mest spesielle folket i hele verden.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
13 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
4 år siden

Jødene skriker om «white supremacy» og «rasisme» når hvite ikke ønsker å akseptere jødenes orkestrerte masseinnvandring til Europa, mens de selv kan bygge mur rundt Israel, teste rasetilhørigheten på de som flytter dit og deretter deportere ikke-jøder fra Israel, og ikke minst utgi seg for å være «guds utvalgte folk», overlegen alle andre, og med rett til særprivilegier som ingen andre folkegrupper i verden er det minste nær til å inneha. Spredt rundt om i verden, og i posisjoner som gir dem enorm innflytelse og makt, sitter de å manipulerer nasjoner i deres favør, men på bekostning av alle ikke-jøder.… Les mer »

Erik Rabe Røstad
Erik Rabe Røstad
Svar til  Roar
3 år siden

Jeg er norsk ashkenazi JØDE
Mange av dere ikke-jøder tror dere er så jævlig moralske og prektige. Dere stupide jødehat viser bare hvor uintelligente mange ikke-jøder er!!
Mange ikke-jøder er selvgod drittsekker!!
Oslomann

Reodor
Reodor
Svar til  Erik Rabe Røstad
3 år siden

Når det gjelder etnisk norske boomere er jeg faktisk enig med deg.

Etnisk nordisk Oslomann

Einar O
Einar O
Svar til  Erik Rabe Røstad
3 år siden

Og igjen er det på med offerkoften og skrike om holocaust? Dere jøder bør jammen lære å se dere selv i speilet, og forstå litt av den kritikk som rettes mot deres ledere og virksomheter, det både fortid og nåtid, istedet for å ikle dere denne æreløse offerkoften og hyle om oppmerksomhet og medlidenhet hver eneste gang jødisk makt og virksomheter kritiseres. Jeg vet ikke jeg hvem som er dum her? De som aldri forstår hvorfor de har blitt upopulære hvorhen de har vandret i tusener av år? Eller de som sier NEI TAKK til den gift dere har å… Les mer »

Erik
Erik
Svar til  Einar O
10 måneder siden

Og igjen er det anklagene fra sutrete ikke-jøder og all denne dritten de fleste ikke-jøder driver med. Dere bør se dere i speilet der ser vi undermennesker – dere er stupid moralsk søppel. Det finnes ok ikke-jøder men de er i mindretall Ikke-jøder flest sprer gift sin på Jorda. Ja vi jøder er både elsket og hatet. Hatet fordi ikke-jøder blir misunnelige på vår makt og suksess. Fuck off stupide ikke-jøde og se i speilet hvor dum og mindreverdig du er! Roy Vey sier at de fleste jøder er dumme Det er omvendt. De fleste ikke-jøder er dumme. Roy Vey… Les mer »

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  Erik
10 måneder siden

En makt dere har tilegnet dere ved å manipulere og svindle, og ikke minst fått hjelp av ikke-jøder som utrolig nok anser dere som «guds utvalgte». Dere hadde aldri hatt makt uten å gå over lik og lure ikke-jøder. Men en dag vil også naive goyims våkne.

CHB
CHB
Svar til  Erik Rabe Røstad
3 år siden

Mange jøder som også tror de er veldig moralske og prektige.
Det beviste du ganske greit med innlegget ditt.
Takker.

Jeg tror forresten du må være en av de minst intelligente jødene jeg har kommet over.

Erik
Erik
Svar til  CHB
2 år siden

Idiot! Det er så mange av dere IKKE-JØDER som tror dere er så jævlig moralske og prektige. Alle folkeslag har idioter og drittsekker men hvite ikke-jødene har flest! Oslomann ashkenazi jøde

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Erik
2 år siden

Vel, slik jeg ser det så er det en utrolig stor andel idioter på jødisk side, og småidioter som tar dem til forsvar. Og når vi snakker om moralsk og prektig så er det jo et faktum at det er jøder og deres lakeier som står bak krigføring etter krigføring i midtøsten, den orkestrerte masseinnvandringen til Europa, banksystemet som plyndrer nasjon etter nasjon, feminismen og klassekampen som setter grupper opp mot grupper, pornoindustrien som ødelegger både kvinner, menn og familier, osv. Og ikke nok med det så viser dere tydelig deres narsissistiske natur og tanker om at dere skulle være… Les mer »

Erik
Erik
Svar til  CHB
10 måneder siden

Ja, jeg er jøde og jeg moralsk prektig og overlegen i forhold all den ikke-jødiske umoraske søppla som de fleste ikke-jøder sprer ut. Jeg skjønner at du vil like å myrde jødiske småbarn i Auschwitz fordi du i din syke stupiditet tror at vi jøder er født onde. Det er omvendt

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  Erik
10 måneder siden

Åh, naturligvis…på med offerkoften og frem med auschwitz-myten. Oy vey. 😂

Til forskjell fra holocaust-løgnen så har jøder faktisk ledet det ene folkemord etter det andre under kommunismen og sionismen hvor millioner på millioner hvite har blitt massakrert på de mest brutale måter. Så spar oss for dine krokodilletårer.

trackback
4 år siden

[…] om jøder? Jødenes rolle FILM: Jødenes rolle i masseinnvandringen Yinon-planen og Stor-Israel Israelsk politiker: – Jøder er en overlegen rase Neville Chamberlain: Verdens jøder lå bak andre verdenskrig Kommunismens ukjente massemord […]

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Jødene, som drepte Jesus, og ikke minst deres tilbedere blant goyim, bør legge seg dette bibelsitatet fra NYT på minnet: Matthew 21:43 Authorized (King James) Version (AKJV) 43 Therefore say I unto you, The kingdom of God shall be taken from you, and given to a nation bringing forth the fruits thereof. Jødenes særstilling iflg GT tas uttrykkelig fra dem fordi de avviste Jesus som Messias, og ble isteden gitt til de kristne, som tok imot Jesus som Guds sønn og frelser. «Det utvalgte folket» har mao ikke vært utvalgt på 2 tusen år, og bare en «rest» vil bli… Les mer »