Hjem Nyheter Israelsk politiker: – Jøder er en overlegen rase

Israelsk politiker: – Jøder er en overlegen rase

7
DEL

UTENRIKS I et noe bisarr innlegg i debatten om de mange korrupsjons-etterforskingene mot den israelske statsminister Benjamin Netanyahu, hevder nå en israelsk politiker at disse etterforskingene er helt unødvendige. Dette fordi den jødiske rase er så smart og overlegen at det jødiske folk hadde lagt merke til om deres kriminelle statsminister var korrupt.

FOTO: Yonatan Sindel/Flash90

Jøden Benjamin «Bibbi» Netanyahu, leder i egenskap av å være statsminister i en koalisjonsregjering av jødisk-rasistiske og sionistiske høyrepartier, og har siden 2015 regjert over skurkestaten Israel. Under mandatperioden har mange anklagelser om korrupsjon vært rettet mot Netanyahu, som foruten medieskriverier også har resultert i politiundersøkelser, samt en overhengende mulighet for at statsministeren vil bli bragt inn for riksrett.

Korrupsjonsanklagelsene mot statsministeren har ikke vært helt ukontroversielle i den jødiske staten, og har med tiden splittet befolkningen i to. Nå har dessuten Netanyahus partikollega og Knesset-medlem Miki Zohar ført frem en ny måte å se på saken:

– Jeg skal snakke om noe veldig grunnleggende. Du kan ikke lure jødene, uansett hva avisene skriver. Israels allmennhet er en befolkning som tilhører den jødiske rase, og hele den jødisk rasen er de mest høytstående menneskene, de smarteste, de mest innsiktsfulle, påstod Zohar nylig under en isralesk radiodebatt om korrupsjonsanklagelsene mot Netanyahu.

Zohar fortsatte ved å sitere meningsmålinger utført i skurkestaten, hvilket viser en fortsatt sterk støtte til Netanyahu. Ifølge Zohar beviser dette at jødene er for smarte til å bli lurt av en omfattende mediedekning av korrupsjonsskandalen.

Ahmad Tibi, leder av det israelske arabisk-nasjonalistiske partiet Ta’al, la ut et meme på Twitter etter radiodebatten, bestående av et bilde av Zohar med teksten «En folkevalgt representant i «den jødiske staten» presenterer: Raselære»:

Hvorpå en Twitter-krig brøt ut mellom Zohar og Tibi.

Zohar forsøkte senere å benekte at han hadde hevdet at jøder var en «overlegen rase», og ikke før hans egen uttalelse bl spilt for ham, anerkjente han arrogant:

– Hva kan man gjøre? Vi er velsignet av Gud… Jeg behøver ikke skjemmes over at det jødiske folk er det utvalgte folket: Det smarteste og mest spesielle folket i hele verden.

7
Delta i debatten

avatar
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
CHBEinar OReodorProverbs 26:11Erik Rabe Røstad Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Roar
Roar

Jødene skriker om «white supremacy» og «rasisme» når hvite ikke ønsker å akseptere jødenes orkestrerte masseinnvandring til Europa, mens de selv kan bygge mur rundt Israel, teste rasetilhørigheten på de som flytter dit og deretter deportere ikke-jøder fra Israel, og ikke minst utgi seg for å være «guds utvalgte folk», overlegen alle andre, og med rett til særprivilegier som ingen andre folkegrupper i verden er det minste nær til å inneha. Spredt rundt om i verden, og i posisjoner som gir dem enorm innflytelse og makt, sitter de å manipulerer nasjoner i deres favør, men på bekostning av alle ikke-jøder.… Les mer »

Erik Rabe Røstad
Erik Rabe Røstad

Jeg er norsk ashkenazi JØDE
Mange av dere ikke-jøder tror dere er så jævlig moralske og prektige. Dere stupide jødehat viser bare hvor uintelligente mange ikke-jøder er!!
Mange ikke-jøder er selvgod drittsekker!!
Oslomann

Reodor
Reodor

Når det gjelder etnisk norske boomere er jeg faktisk enig med deg.

Etnisk nordisk Oslomann

Einar O
Einar O

Og igjen er det på med offerkoften og skrike om holocaust? Dere jøder bør jammen lære å se dere selv i speilet, og forstå litt av den kritikk som rettes mot deres ledere og virksomheter, det både fortid og nåtid, istedet for å ikle dere denne æreløse offerkoften og hyle om oppmerksomhet og medlidenhet hver eneste gang jødisk makt og virksomheter kritiseres. Jeg vet ikke jeg hvem som er dum her? De som aldri forstår hvorfor de har blitt upopulære hvorhen de har vandret i tusener av år? Eller de som sier NEI TAKK til den gift dere har å… Les mer »

CHB
CHB

Mange jøder som også tror de er veldig moralske og prektige.
Det beviste du ganske greit med innlegget ditt.
Takker.

Jeg tror forresten du må være en av de minst intelligente jødene jeg har kommet over.

trackback

[…] om jøder? Jødenes rolle FILM: Jødenes rolle i masseinnvandringen Yinon-planen og Stor-Israel Israelsk politiker: – Jøder er en overlegen rase Neville Chamberlain: Verdens jøder lå bak andre verdenskrig Kommunismens ukjente massemord […]

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Jødene, som drepte Jesus, og ikke minst deres tilbedere blant goyim, bør legge seg dette bibelsitatet fra NYT på minnet: Matthew 21:43 Authorized (King James) Version (AKJV) 43 Therefore say I unto you, The kingdom of God shall be taken from you, and given to a nation bringing forth the fruits thereof. Jødenes særstilling iflg GT tas uttrykkelig fra dem fordi de avviste Jesus som Messias, og ble isteden gitt til de kristne, som tok imot Jesus som Guds sønn og frelser. «Det utvalgte folket» har mao ikke vært utvalgt på 2 tusen år, og bare en «rest» vil bli… Les mer »