Hjem Nyheter Norge Israelsk statsborger arrestert for dronefilming

Israelsk statsborger arrestert for dronefilming

4

NORGE En utlending med russisk og israelsk statsborgerskap har blitt arrestert etter å ha reist landet rundt og filmet med droner.

Illustrasjonsbilde. Foto: Lino Schmid & Moira Prati (CC BY-SA 4.0).

På grensen ved Storskog i Finnmark ble en person med russisk og israelsk statsborgerskap pågrepet. Med seg i bilen hadde han blant annet to dronefly, en rekke lagringsenheter, to russiske pass og ett pass fra Israel.

Under avhør hos politiet kom det frem at han hadde reist fritt rundt om i landet siden august, «bare som en vanlig fotointeressert turist».

På de beslaglagte enhetene befant det seg derimot hele 4 terabyte (4 000 gigabyte) med filmopptak og bilder lagret, noe som tilsvarer ikke mindre enn 851 DVD-plater i lagringskapasitet. Informasjonen som lå der var også kryptert.

Den arresterte russisk-jødiske statsborgeren hevdet han «ikke visste» noe om forbudet som innebærer at personer tilknyttet Russland ikke har lov til å fly droner i Norge, som en del av sanksjonene og det generelle flyforbudet mot landet siden krigen i Ukraina begynte.

Om passene forklarte han at de to russiske passene var på grunn av «visum og mange stempel», mens forklaring til passet fra Israel har det ikke kommet frem annet enn at han har «dobbelt statsborgerskap».

Pass fra Israel er gitt til israelske borgere, som med dette har visum-fri tilgang til 160 nasjoner og territorier, ifølge Wikipedia.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Birgitta
Birgitta
3 måneder siden

Dette visste jeg ikke at han har dobbelt statsborgerskap.
Gammel media har ikke skrevet ett eneste ord om dette.
Kun at han er russer…
Bra vi har Nordfront og Frihetskamp som forteller oss det hele bildet !

Straight Pride
Straight Pride
3 måneder siden

Ikke overaskende, jødene er med på å hause opp spenningene mellom Russland og Vesten og det har dem vært fra begynnelsen. Ikke bare hauser dem det opp, dem står indirekte bak det hele fra begynnelsen basert på økonomiske og politiske egeninteresser.

Tidligere skuespiller og nå Ukraina-frontfigur Zelenskyj er ikke den eneste jøden som holder på med den slags.

1 – 0 til Norske myndigheter denne gang for å arrestere den virkelige fienden.

10 – 0 til Israel for å samtidig få godt over halve Norge til å tro at fienden er en etnisk Russer.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
Svar til  Straight Pride
3 måneder siden

Riktig. Jødene spiller begge sider i denne orkestrerte konflikten, noe som burde være åpenlyst for de fleste – se f.eks. hvor vinglete Israel forholder seg til det hele (Israel og Russland/Putin står langt, langt tettere enn det mange er klar over). Krigen kan til slutt brukes som et skalkeskjul for en kontrollert nedrivning av den gamle verdensøkonomien, slik at den nye kan innføres. Agenda 2030 og et verdensomspennende digitalt, messiansk diktatur er målet. Et annet viktig synspunkt er hvordan jødene aldri vil godta en større nasjonalistisk oppvåkning i Europa. Stadig flere hvite europeere finner tilbake til sitt eget folk, og… Les mer »

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  Moderne kjetter
3 måneder siden

100%! Kunne ikke sagt det bedre selv. «Covid19» var også et skalkeskjul og tallet 19 er i følge de selv-utvalgte ‘goyim’-tallet ..