Hjem Nyheter Europa Italia: Innvandrer voldtok 74 år gammel enke

Italia: Innvandrer voldtok 74 år gammel enke

0

FLERKULTUR En 74 år gammel enke er rapportert å ha blitt brutalt voldtatt av en innvandrer i sitt eget hjem i den italienske byen Castel Volturno.

Ifølge politiet brøt den ukjente gjerningsmannen seg inn i kvinnens leilighet og utsatt henne for en brutal voldtekt. Den 74 år gamle enken, som var rammet av sjokk og forvirring etter hendelsen, klarte selv å ta kontakt med politiet via telefon.

– Jeg har blitt voldtatt av en mann med utenlandsk statsborgerskap … en innvandrer, var hennes første ord til nødsentralen.

Den eldre kvinnen endte opp med å bli sendt på sykehus som følge av den brutale voldtekten. En etterforsking er satt i gang og politiet har sikret seg flere ledetråder fra offerets leilighet. Gjerningsmannen er fremdeles på frifot.

Antonio de Lieto, lederen for politiforbundet Li.Si.Po., uttrykte sin frustrasjon over hendelsen og økningen av voldtektssaker i landet til avisen Il giornale:

– Nå er det virkelig på tide å ta grep når det gjelder saker om seksuell vold. Etter vår mening, ville det være hensiktsmessig å vurdere kjemisk kastrering av voldtektsmenn.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg