Hjem Nyheter Europa Italia nekter å underskrive «selvmordsavtalen»

Italia nekter å underskrive «selvmordsavtalen»

2

ITALIA Italias innenriksminister Matteo Salvini annonserte i går at landet ikke kommer til å undertegne FNs globale masseinnvandringspakt.

Matteo Salvini. Foto: AP Photo/Andrew Medichini

I går annonserte Italias innenriksminister Matteo Salvini at landet ikke kommer til å undertegne FNs globale migrasjonspakt, som skal vedtas på en internasjonal konferanse i Marrakech neste måned. Det vil heller ikke sendes noen representant til konferansen.

Også statsminister Giuseppe Conte annonserte at pakten ikke vil underskrives.

– Den globale migrasjonspakten er et dokument som aktualiserer spørsmål som mange innbyggere har sterke følelser om. Derfor mener vi at det er rett å la saken bli debattert i parlamentet før en beslutning tas, som Sveits har besluttet.

Italia er ikke det første landet som er tvilsom til innvandringsavtalen. Tidligere har representanter for eksempelvis USA, Østerrike og Ungarn kritisert avtalen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Salvini er Italias frelser i vår tid, kfr navnet. Han vil ha slutt på invasjonen av rasefremmede i sitt land, og sende ut lav-IQ svarte forbrytere og lykkejegere, som naturlig hører til i Afrika og ikke i Europa, der de først og fremst er en byrde for landenes velferdsordninger, som er ment for egen befolkning. Tenk om politikerne i Norge og Sverige hadde hatt politikere og ledere av Salvinis støpning! Men nei – taxfree- og flyktningekvoter er langt viktigere, som kjent.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

En ekte helt!