Hjem Nyheter Italia sender hundrevis av soldater til Niger for å stoppe masseinnvandringen

Italia sender hundrevis av soldater til Niger for å stoppe masseinnvandringen

9

UTENRIKS På torsdag annonserte Italias statsminister Paolo Gentiloni at landet vil sende rundt 500 soldater til Niger for å hjelpe den vestafrikanske nasjonen med å stoppe inntrengere fra å ta seg til Europa.

Det var på torsdag at den italienske statsministeren Paolo Gentiloni kunngjorde at Italia vil sende nærmere 500 soldater, som tidligere har tjenestegjordt i Irak og Kuwait, til Niger for å hindre at rasefremmede ta seg til Europa via Afrika.

Ifølge Gentiloni er Niger det «viktigste transittlandet» for økonomiske «migranter» som har Europa som sitt endelige mål. Dette da inntrengerne som prøver å ta seg til Europa gjennom Libya først reiser gjennom Agadez, som er den største byen i Niger.

— Vi kommer til Niger etter en forespørsel fra regjeringen i landet. Vi vil styrke sikkerhetstiltakene og grensekontrollene og støtte landets politistyrke, sa Paolo Gentiloni på torsdag.

Videre sa statsministeren at Niger er landet «som kanskje er mest villig til å samarbeide» fordi staten bare er et transittland og dermed ikke får noen økonomiske fordeler fra rasefremmende som er bosatt i utlandet. Med andre ord tjener ikke landet penger på å hjelpe innvandrere med å nå europeiske land.

Kilder:
Italien skickar hundratals soldater till Niger – vill stoppa massinvandringen
Italy to send troops to Niger to stem migrant flow – PM

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

En dråpe i havet for å hindre mud sharks fra å invadere Europa, men en dråpe er bedre enn ingenting. Det beste hadde vært å minelegge farvannene mellom Nordafrika og Italia/Spania/Hellas, eller å torpedere båter med invadører i åpent hav, eventuelt mer humant; å skysse dem tilbake til Afrika. Et gjerde/en mur, lik den jødene har satt opp i Israel/Palestina, hadde også gjort nytte.

Simon
Simon
Svar til  Proverbs 26:11
4 år siden

Build the Wall! Europa versjonen. Hvis amerikanerne kan det, kan faen meg vi å!

Espen
Espen
Svar til  Simon
4 år siden

Israel er vel flinkest på det, etter den kinesiske mur. Men så fort man ønsker mur og grensekontroll i Europa skriker (((hyklerne))).

Kim
Kim
Svar til  Proverbs 26:11
4 år siden

begynn med oppdrett av haier. Fyll sjøen med aggressive tiger og okse haier =)

Kim
Kim
4 år siden

håper det hjelper litt

Angrvadil
Angrvadil
4 år siden

Det skulle vel kanskje ha blitt gjort for lenge siden

Roar
Roar
4 år siden

Bra!

Kim
Kim
4 år siden

Det er en liten snutt på facebook hvor ei kjerring sutrer om hvor synd det er i alle disse som flykter fra Afrika og om en eller annen avtale som er blitt gjort med lokale krigsherrer for og få slutt på alle båt ferdene over middelhavet..

Er det hele verden sitt problem at disse negrene ikke vet hvordan de dyrker marka osv? de bor nå faen meg i et av klodens mest dyrkbare områder der nede med gullkysten.

Give me a fucking break…bitch bitch bitch…

Thule
Thule
Svar til  Kim
4 år siden

Er det en plass man burde propagandert om overbefolkning er det i Afrika. Afrika, India og Kina er for øvrig de som står for 90% av plastforurensningen i havet. Men overbefolkningspropagandaen skal bare rettes mot vår befolkning som STUPER samtidig som vi byttes ut med rasefremmede. Ikke gjør de mye for å stoppe Afrikanere, Indere og Kinesere fra å kaste plast i elver og hav. Kinesere har iallefall vett til å kontrollere befolkningen, i motsetning til Afrikanere og Indere. Det er mer åpenbart nå en noensinne. For 20 år siden kunne man skylde på naivitet og manglende informasjon i det… Les mer »