Hjem Nyheter Europa Italia stopper nytt «naziparti» – flere arrestert

Italia stopper nytt «naziparti» – flere arrestert

5

TANKEKRIMINALITET I en samordnet razzia på 16 forskjellige steder i Italia har politiet arrestert et antall mennesker som ville danne et nasjonalsosialistisk parti. Ifølge Reuters har det blitt beslaglagt både nasjonalsosialistisk propaganda og våpen.

På 16 forskjellige steder, fra Alpene i nord til Sicilia i sør, har italiensk politi slått til mot politiske dissidenter. Forbrytelsen de mistenkes for er at de har forsøkt å danne et nasjonalsosialistisk parti, hvilket bryter mot italiensk lov.

Partiet skal ifølge Reuters ha hatt navnet «Det nasjonalsosialistiske partiet for arbeidere» og ifølge italiensk politi har personene bak att koblinger til andre nasjonalsosialister og fascister i blant annet Frankrike, Portugal og Storbritannia.

Under razziaen skal det ha blitt beslaglagt en mengde nasjonalsosialistisk propaganda, blant annet bilder av Adolf Hitler. Politiet sier at de også har beslaglagt våpen i form av jaktgevær og armbrøst.

Ifølge det italienske politiet besto bevegelsen av «en stor variasjon mennesker, innbyggere på forskjellige steder, forente av samme ideologiske fascisme og vilje til å skape en åpent pro-nazistisk, fremmedfiendtlig og antisemittisk bevegelse».

Akkurat hvor mange som har blitt arrestert for den påståtte tankekriminaliteten vil de dog ikke fortelle.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Synd at Salvini mislykkes i kuppforsøket sitt. Honnør til disse karene. Snart. Veldig snart.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Hva for noe? er det forbudt? Noe av det dummeste, og hvorfor har de beslaglagt flagg,bøker osv? eg kan forstå våpen men hvorfor den slags, det er jo bare politisk forfølgelse!

Espen
Espen
Svar til  Kim Larsen
2 år siden

I disse tider burde vi alle hatt våpen, til forsvar.

Kaninen
Kaninen
2 år siden

Ifølge det jødiske nyhetsmonopolet Reuters som ble opprettet av Israel Beer Josaphat, men kalte seg Paul Reuter. Noe nesten alle jøder har gjort for å skjule seg og infiltrere for å så dominere.

trackback
1 år siden

[…] Italia arresterer medlemmer av politisk parti, pga. tankekriminalitet […]