Hjem Artikler Italienere reiser for å delta på Motstandsbevegelsens 1. mai-demonstrasjoner

Italienere reiser for å delta på Motstandsbevegelsens 1. mai-demonstrasjoner

2

1. MAI To italienere reiser et veldig langt stykke for å demonstrere med oss 1. mai. Frihetskamp har oversatt et intervju vår søsterside Nordfront har fått med en av dem.

Kjære utenlandske kamerat. Skulle du kunne fortelle for oss nordboere om den italienske nasjonale bevegelsen?

Jeg er for tiden ikke aktiv i noen organisasjon av forskjellige anledninger. For rundt seks måneder siden brøt jeg alle bånd med Forza Nuova på grunn av deres passivitet, tilstrømningen av gamle ikke-radikale gubber og deres altfor sterke kobling til den kristne religionen. Regionen jeg er fra kan regnes som den rødeste av alle i hele Italia og myndighetene her er veldig repressive mot nasjonale. Men i stedet for å velge en mer radikal vei og motsette seg systemet på riktig så legger man seg flat og spiller helt etter deres regler, hvilket ikke er et alternativ for yngre folk som meg selv. Det skal tillegges at situasjonen ser betydelig bedre ut andre steder i Italia, som i Roma hvor både Forza Nuova og Casapound er veldig sterke. Ettersom jeg fortsatt studerer er det vanskelig for meg å reise til andre regioner for å bedrive aktivisme med kamerater. Derfor har jeg valgt å holde en lavere profil som passer meg og de yngre lokale ressursene som jeg akkurat nå samler sammen.

Kan du beskrive den nåværende situasjonen i Italia?

Den politiske situasjonen i Italia er ikke bra. Det er så mange variable som spiller inn i vårt lands ødeleggelse at det skulle ta en dag å bare introdusere dem. Jeg skal forsøke å oppsummere.

Det italienske folket, i motsetning til mange andre europeiske folk, er allment mer «basert» i sin tankemåte. Raseblanding ses av majoriteten av befolkningen fortsatt som noe dårlig og skamfullt og folk pleier oftest å bare omgås med folkekamerater. Globalistpropagandaen har enda ikke klart å slå rot i befolkningens sinn da det italienske folket alltid har vært et stolt folk med selvrespekt. Dog kan man i de større byene se situasjoner man ikke hadde støtt på på mindre steder. Narkotikamisbruk blant ungdom, manglende nasjonalstolthet og generelt moralsk forfall. Ungdommen her er dessverre svak. Mange vil ikke ofre noe for et høyere mål og sitter mest og håper på at det ikke skal gå til helvete da det hadde betydd at de måtte gjøre noe. Politikerne overga oss aldri, for de har aldri eksistert for oss fra begynnelsen av. Ingen tror på disse politikerne, likevel støtter folk demokratiet. Vi har et sterkt behov av noen som på alvor kan ordne opp med den katastrofale situasjonen vi befinner oss i før det er for sent.

Tror du at globalismen kan beseires?

Ja, jeg tror at globalismen kan beseires. Men globalismen er ikke bare et tomt spøkelse som forpester gatene våre, det er en tankegang som forpester oss med hjelp av media og samfunnet generelt. Jeg mener at kampen mot globalismen må føres på forskjellige nivåer. Det begynner lokalt, med din familie eller gruppe, og fortsetter på nasjonalt plan med et sterkt politisk parti som fremmer våre etniske interesser. Deretter når vi har oppnådd en viss grad av makt og respekt fra folket bør vi styrke internasjonale relasjoner med nasjonale for å sosialt og militært angripe det globale Z**-maskineriet.

Fortell hvorfor du reiser til Sverige for å delta på vår 1. mai-demonstrasjon.

Jeg reiser til Sverige fordi jeg beundrer Den nordiske motstandsbevegelsen og jeg er interessert i å lære meg hvordan dere arbeider og håper på å få svar på hvordan man kan takle forskjellige situasjoner som kan oppstå når man arbeider politisk. Jeg reiser også hit for å, som jeg nevnte tidligere, styrke de nasjonale båndene, hvilket er viktig i dag, men ekstra viktig i fremtiden. Jeg vil også tillegge at dette ikke hadde skjedd hvis ikke bekjente fra organisasjonen hadde gitt meg en offisiell invitasjon. Takk for denne muligheten!

Hva er dine tanker om Den nordiske motstandsbevegelsen?

Jeg beundrer Den nordiske motstandsbevegelsen dypt. Jeg er imponert over hvordan dere har klart å bygge opp en såpass sterk nasjonalsosialistisk organisasjon i moderne tid med fanatisk og radikal ungdom som er beredt til å risikere sine liv og samfunnstatus for kjærligheten til sitt eget folk. Jeg hadde hellet av å få delta på en annen av deres demonstrasjoner i Turku i Finland i fjor. Der kunne jeg med egne øyne se hva iherdig arbeid kan føre til. En kraftfull og, la oss innrømme, skremmende kraft for de som er redde for en hvit folkereisning. Den nordiske motstandsbevegelsen er sannelig et foredømmende eksempel for alle vestlige land som ikke tror at en nasjonalsosialistisk reisning er mulig i dag.

Hva har du planlagt å gjøre under din visitt foruten å demonstrere?

Jeg håper å treffe mine finske kamerater som var veldig gjestfrie under mitt siste besøk i Norden. Jeg håper også å få treffe folk jeg har pratet med på internett, men ikke i virkeligheten. Jeg håper også å få ta med meg kunnskap og erfaring tilbake til Italia som kan være brukbar i den politiske kampen. Selvfølgelig håper jeg også å få oppleve en bit av den svenske naturen!

Er det noe du vil hilse våre lesere?

Til deres lesere skulle jeg ville bidra med et sitat som kommer fra Miguel Serranos skrift «Adolf Hitler The Ultimate Avatar»:

Fortvil ikke, gi ikke opp og bli ikke motløs. Når du i denne verden mister noe du bryr deg om på grunn av dine idealer eller offer for kampen, enten det er din jobb, kjæreste eller dine venner, se deg rundt. Der kommer du alltid til å finne en kamerat du kan regne med, for han er sikker på at du skulle gjøre det samme for ham. Hvis du ikke skulle finne noen kommer det av at alle andre er døde og at det er din tur til å modig følge dem inn i heltenes sal.

En SS-offiser spurte Hitler følgende i bunkeren, like før hans bortgang:

«Min fører, for hvem skal vi slåss nå?»
Hitler svarte: «For mannen som komme skal.»

Frihetskamp takker vår italienske kamerat for intervjuet og ønsker ham et hyggelig besøk!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
3 år siden

De reser betydligt längre än om man åker från Norge då.
Härligt med engagerade europavänner.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Høres ut som en oppegående kar. Europa er i ferd med å våkne.