Hjem Nyheter Europa Tolvåring gravid etter å ha blitt voldtatt av afrikaner

Tolvåring gravid etter å ha blitt voldtatt av afrikaner

5
DEL

ITALIA En tolv år gammel jente ble gravid etter å ha blitt voldtatt av en 31 år gammel afrikansk «venn av familien».

voldtekt_vold_mobbing_colourbox_thinking

Ifølge tiltalen skal den 31 år gamle afrikaneren, som voldtok den 12 år gamle jenta og gjorde henne gravid gravid, være en nær venn av familien, og skal derfor hatt tilgang til familiens hjem og fått muligheten til å være alene med jenta.

Afrikaneren ble identifisert etter en lengre etterforskning basert på vitnesbyrd fra venner og familie av 12-åringen etter at hun klaget over misbruk til familiemedlemmer på sykehuset der legene fant ut av jenta var gravid.

12-åringen var i sin fjerde måned av svangerskapet og kunne derfor ikke ta abort. Barnet ble født for et par måneder siden og har siden blitt overlatt til sosiale tjenester for adopsjon.

Kilde:
Italian Family Befriends 31-Year-Old African Refugee – Rapes and Impregnates 12-Year-Old Relative

DEL
 • Matteus 23:33

  Among blacks, never relax, heter det, og med rette. Det gjelder både mht egen sikkerhet OG ikke minst kvinners og jenters vern mot overgrep og voldtekt. Halvaper er ikke som oss og bør aldri få kontakt med og tilgang til vestlige kvinner, men dessverre har kulturmarxistisk propaganda fortalt kvinner i vest at de trygt kan omgåes svarte og stole på egen vurdering, noe som ofte/alltid fører til problemer, ikke minst for eventuelt raseblandet avkom.

 • Captain Kuijt

  «If it’s a nigger, pull the trigger» 🙂

 • Selvfølgelig er det mulig å abortere i fjerde måned! Men det var vel viktigere å få til verden enda en bastard…

  • Il Duce

   Tenkte det samme. Gjør det ikke noe bedre at barnet gis til adopsjon, da det stort sett bare er hvite som adopterer rasefremmede unger. Så vidt vi vet, så kan bastarden adopteres til Norge; og siden adopterte barn ofte blir mer «integrert» med etniske nordmenn, så øker sjansen for ennå mer raseblanding.

 • Velden

  f f svarte f i h