Hjem Nyheter Italiensk kvinne kan ha blitt ofret i voodoo-rituale

Italiensk kvinne kan ha blitt ofret i voodoo-rituale

ITALIA En 29 år gammel nigeriansk narkotikalanger har blitt arrestert mistenkt for å ha drept og partert en 18 år gammel italiensk kvinne forrige uke. Nye opplysninger indikerer at kvinnen har blitt ofret i et slags «voodoo-rituale».

Forrige uke ble det parterte liket av den 18 år gamle Pamela Mastropietro funnet i den italienske byen Pollenza. Kroppsdelene hadde blitt lagt i reisevesker og dumpet på gaten. Mastropietro hadde før sin død bodd på et rehabiliteringssenter for narkomane, men hadde av uklar grunn forsvunnet fra senteret tidligere i uken.

Politiet arresterte raskt en mistenkt gjerningsmann, den 29 år gamle Innocent Oseghale fra Nigeria. Oseghale, som ikke har gyldig oppholdstillatelse og oppgis være en lokal narkotikalanger, kunne kobles til åstedet da han hadde blitt fanget av overvåkningskameraer og vitner hadde sett ham sammen med drapsofferet. Ved en husransakelse hjemme hos afrikaneren fant politiet klær tilhørende drapsofferet; noen av dem neddynket i blod.

Lørdag morgen ble flere rasefremmede skadet i en skyteepisode i byen Macerata i østre Italia. En lokal nasjonalist har blitt arrestert for skytingen og politiet mistenker at motivet er hevn for drapet på den 18 år gamle kvinnen.

Nå har nye opplysninger fremkommet som indikerer at kvinnen kan ha blitt ofret i et slags voodoo-rituale før hun ble partert. Den mistenkte gjerningsmannen Oseghale skal nemlig først ha fjernet kvinnens hjerte og flere andre organer etter å ha utført drapet. Ifølge de nye opplysningene skal Oseghale etter parteringen også ha vasket hendene med blekemiddel, for å rense bort alle spor etter kvinnens DNA.

Voodoo er et samlebegrep på en gruppe afrikanske stammereligioner som er vanlig hovedsakelig i Vest-Afrika og på de fleste karibiske øyer med stor andel av mennesker med afrikansk opphav.