Hjem Nyheter Europa Italiensk kvinne kan ha blitt partert levende av afrikansk innvandrer

Italiensk kvinne kan ha blitt partert levende av afrikansk innvandrer

0

FLERKULTUR Under rettergangen mot den ulovlige afrikanske innvandreren som er mistenkt for å ha drept en 18 år gammel italiensk kvinne i 2018 kom det frem opplysninger om at hun kan ha blitt partert mens hun fortsatt var i live.

Det var i fjor at det parterte liket av den 18 år gamle Pamela Mastropietro ble funnet i reisevesker ved veikanten i den italienske byen Pollenza. Den 29 år gamle ulovlige afrikanske innvandreren og narkotikalangeren Innocent Oseghale ble raskt arrestert og mistenkt for drapet. Under rettergangen har det nå kommet vitnemål om at kvinnen kan ha blitt partert av innvandreren mens hun fortsatt var i live, rapporterer Samnytt.

Innocent Oseghale
Innocent Oseghale. Trykk for å forstørre.

Ifølge vitnemålet til Vincenzo Marino, en person som ble arrestert samtidig med Oseghale og har hørt innvandreren skryte i cellen, var Mastropietro i live da hun ble partert. Oseghale skal først ha voldtatt henne før han stakk henne i magen med en kniv. Han skal deretter ha gått til parken hvor det selges narkotika og funnet hjelp til å bære kvinnen hjem til sin leilighet. Der skal han ha begynt å partere henne nedenfra føttene, men da begynte hun å gråte og rope etter hjelp. Som svar stakk Oseghale henne igjen med en kniv.

Ifølge vitnemålet prøvde de også å plassere liket i en fryser, men de fikk ikke plass. Mastropietro ble også vasket med blekemiddel fordi det skulle skjule om hun hadde dødd av en overdose eller blitt drept.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg