Hjem Nyheter Italiensk politiker fastbundet og mishandlet av venstreekstremister

Italiensk politiker fastbundet og mishandlet av venstreekstremister

ITALIA  Den globalistiske terrorgruppen Antifa har fastbundet og mishandlet en politiker fra det nasjonalistiske partiet Forza Nuova. Dette er bare ett av mange venstreekstreme angrep som har funnet sted de siste ukene – kun kort tid før valget i Italia.

Maskerte Antifa-medlemmer

Tidligere denne uken ble den italienske politikeren Massimiliano Ursino fra det nasjonalistiske partiet Forza Nuova angrepet av titalls maskerte såkalte antifascister fra Antifa – en gruppe som stadig forsøker å skremme politiske meningsmotstandere gjennom bruk av vold og terror. Den italienske politikeren fikk både hender og føtter fastbundet, for deretter å bli mishandlet med en rekke spark mot blant annet hoderegionen.

Angrepet føyer seg inn i en bølge av økt venstreekstrem vold før Italias parlamentsvalg den 4. mars. For bare en uke siden ble det nasjonalkonservative partiet Fratelli D’Italias leder Giorgia Meloni angrepet og spyttet på i den italienske byen Livorno. Og for to uker siden forsøkte Antifa å angripe en minnestund for ofrene for Foibe-massakren, men havnet i stedet i bråk med politiet.

Se et videoklipp av Antifas angrep nedenfor:

Les mer om Antifa her:
Antifa: Media-støttede terrorister
FILM: Antifa er et del av et massivt anti-hvitt nettverk
New Jersey klassifiserer Antifa som en terrororganisasjon
Antifascistisk nettverk påtar seg ansvaret for bombeattentatet mot Golden Dawns kontor
Venstreekstremist tiltalt for drap på spansk patriot
Antifa skriker «Allahu Akbar» i Göteborg
Velkjent Antifa-gruppe kobles til pedofiliaktiviteter