Hjem Nyheter Europa Italiensk politiker lover å utvise 100 000 innvandrere i året

Italiensk politiker lover å utvise 100 000 innvandrere i året

1

ITALIA Den italienske politikeren Matteo Salvini lover i forkant av det italienske valget at hvis han blir statsminister vil han deportere 100 000 «flyktninger» i året.

I forkant av det italienske parlamentsvalget i år har Lega Nord-politikeren Matteo Salvini lovet at han som statsminister vil deportere 100 000 «flyktninger» i året hvis han vinner valget.

– Det er for mange ulovlige innvandrere som går rundt og skaper problemer, jeg holder ikke ut lenger, sa Salvini på et talkshow på italiensk fjernsyn og fortsatte:

– Det er folk som bruker fly til å ta innvandrere til Italia. Jeg skulle brukt dem til å fly dem hjem igjen.

I tillegg til dette vil Salvini også at Italia skal settes først og lover å jobbe for landets befolkning. Også EU kan forvente italiensk motstand i en seier, da politikeren lover at prinsippene i den italienske grunnloven vil gjelde fremfor Brussels eller Berlins tilsvarende.

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Blodorm Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Blodorm
Blodorm

Det kan jo bli litt spennende å se hva som skjer, selv om jeg ikke har helt troen. En gang i tiden fikk vi jo selv servert følgende frase om sigøynere fra SIv Jensen: «Nok er nok, sett opp buss, send dem ut». Det ble med ordene.