Hjem Nyheter Europa Jack the Ripper avslørt som jødisk frisør

Jack the Ripper avslørt som jødisk frisør

4

KRIMINALITET Den endelige identiteten til Jack the Ripper er nå etablert. Den jødiske immigranten Aaron Kosminski jobbet som frisør og barberer i London og var en av de hovedmistenkte fra første stund, men bevisst sabotering og undergraving av etterforskningen har ført til gjennomgående tvil. Helt til nå.

Aaron Kosminski

Det er ved hjelp av DNA-undersøkelser at identiteten til den notoriske seriemorderen Jack the Ripper nå har blitt bekreftet. I en rapport publisert i det anerkjente forskningstidsskriftet Journal of Forensic Sciences blir resultatet av DNA-undersøkelsen fremlagt. Her blir den jødiske immigranten fra Polen Aaron Kosminski utpekt som morderen.

Rapporten er basert på DNA-tester av et skjerf som ble funnet ved offeret Catherine Eddowes, og testen traff både på Eddowes’ og Kosminskis DNA. DNA fra slektninger til de to ble brukt som referansemateriale.

Kosminski ble helt fra første stund utpekt som hovedmistenkt for de bestialske, ritual-lignende drapene, men han ble aldri arrestert og døde som mentalpasient på et psykiatrisk sykehus i 1919. Grunnen til at Kosminski aldri ble arrestert var undergraving og sabotasje fra øverste hold i det britiske samfunnet, og da spesielt byens politimester Sir Charles Warren. Warren var ikke bare politimester, han var også arkeolog og frimurer av høyeste orden. I 1884 grunnla han Quatuor Coronati Losje nr. 2076 i London. I tillegg ledet han arkeologiske utgravinger ved Tempelhøyden i Jerusalem, hvor jødenes tempel ble ødelagt siste gang av romerne i år 70.

Skjerf var imidlertid ikke det eneste som ble funnet ved nevnte Eddowes’ lik, det ble også funnet en inskripsjon på veggen som lød: «The Juwes are the men that will not be blamed for nothing.» De første politikonstablene som kom til stedet sperret av hele åstedet, inkludert veggen med inskripsjonen. Da Warren ankom beordret han imidlertid at skriften umiddelbart skulle fjernes, og han var klar på at det var av hensyn til den store jødiske befolkningen i byen: «Jeg nøler ikke med å si at hvis skriften hadde blitt stående så ville det blitt angrep på jøder, eiendom ville blitt ødelagt og liv ville mest trolig gått tapt.», skrev Warren i sin rapport.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Harald
Harald
3 år siden

«Grunnen til at Kosminski aldri ble arrestert var undergraving og sabotasje fra øverste hold i det britiske samfunnet, og da spesielt byens politimester Sir Charles Warren. Warren var ikke bare politimester, han var også arkeolog og frimurer av høyeste orden.»

At politimesteren var frimurer forklarer jo godt hvorfor denne jøden slapp unna. «Kameratklubben» tråkker til for sine herrer.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Frimureriet er jødedom for goyim, kort og godt. Alt det rituelle i frimureriet har jødestempelet ved seg. Don’t be deceived; it’s the Jews, whose father is the devil(Joh 8.44).

Reodor
Reodor
3 år siden

Det er ingenting som sveiser folk mer sammen enn å være deltager i en forbrytelse. Jack the Ripper var nok bare en av Rothschilds løpegutter som det klikket litt ekstra for den gangen da London var verdens finanssenter.

Jeg tror eliten er mye sykere i hodet idag, tenk bare på Epsteins pedo-øy i karibien hvor Hillary Clinton var gjest flere ganger.

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Så en jøde sto for drepingen altså!

Hva mer er det jøder står bakom?

hehe