Hjem Nyheter Jacob Rothschild: – Min familie skapte Israel

Jacob Rothschild: – Min familie skapte Israel

JØDISK MAKT I et filmklipp nylig lastet opp på YouTube kan man høre den jødiske bankieren Jacob Rothschild prate om den såkalte Balfour-erklæringen, der den britiske regjeringen lovet det jødiske folket Palestina som hjemland.

Jacob Rothschild. Foto: Skjermdump video.

I et intervju, som ser ut til å ha vært gjennomført ganske nylig, diskuterer den jødiske bankieren Jacob Rothschild den såkalte Balfour-erklæringen.

Balfour-erklæringen er et dokument der Storbritannias daværende utenriksminister, Arthur James Balfour, lover et hjemland for det jødiske folket i Palestina. Dokumentet er adressert til Walter Rothschild, som var en britisk bankmann og fanatisk sionist. I gjengjeld skulle den internasjonale jødedommen hjelpe Storbritannia bekjempe Tyskland i første verdenskrig. Mer om Balfour-deklarasjonen kan ses i dokumentaren «The Greatest Story Never Told».

Den jødiske familien Rothschild er verdens mektigste bankierfamilie og kontrollerer gjennom sitt imperium majoriteten av verdens sentralbanker. Ingen vet nøyaktig hvor stor deres formue er, og av en merkelig grunn finnes de aldri representert på lister over verdens rikeste mennesker.

Rothschild-familien holder stort sett en svært lav media-profil. Et unntak er dog det bisarre og okkulte Rotschild-ballet som ble holdt i Frankrike av bankieren Guy de Rothschild.

Se intervuet med Jacob Rothschild nedenfor: