Hjem Historie Dagens historiske James von Brunn

James von Brunn

1

HISTORIE Den 11. juli 1920 ble den amerikanske patrioten James von Brunn født. Von Brunn døde 89 år gammel etter en skuddveksling på Washingtons holocaust-museum i 2009.

640px-james-von-brunn-forside

James von Brunn ble født den 11. juli 1920 i St. Louis Missouri. Faren hans, Elmer von Brunn, var bestyrer på en stålverk, og hans mor, Hope Grossemutter Wenneker, var husmor og en dyktig pianist og pianolærer. Begge hans foreldres familier hadde emigrert fra Tyskland og Østerrike i 1845.

Å få jobbe med maling var James’ store drøm. Allerede som barn hadde hans lærere blitt oppmerksomme på hans talent og ved 7-års alderen ønsket han seg et oljemalingssett. Senere realiserte han drømmen sin. 23 år gammel tok von Brunn eksamen i journalistikk ved Washington University. Iløpet av sommermånedene ved universitetet arbeidet han også som stålarbeider. Dagen etter eksamen, år 1943, meldte von Brunn seg frivillig til US Navy og oppnådde graden kommandør og mottok en rekke utmerkelser.

James von Brunn.
James von Brunn.

I 1947 flyttet von Brunn til New York hvor han studerte malingskunst. På denne tiden stilte han ut malerier i forskjellige kunstgallerier og lagde illustrasjoner for forlaget William Morrow Publishers. Han hadde også en høy posisjon i reklamebransjen. I 1950 giftet James von Brunn seg med Joan Patricia Beverly-Giddings som han fikk en sønn med.

Det var i tiden i New York som von Brunn fikk sin politiske oppvåkning. I 1964 fikk han en kontroversiell bok av marineoffiseren og generalløytnanten Pedro del Valle. Pedro del Valle hadde tre år tidligere laget oppstyr da han i en tale til hærens kvinneorganisasjon United States Daughters of 1812 viste til Sion vises protokoll for å vise at USA var offer for en jødekommunistisk infiltrasjon. James von Brunn skrev i sine memoarer:

I 1964 gav generalløytnant Pedro del Valle meg John Beatys The Iron Curtain over America. For første gang i mitt liv lærte jeg hvordan jødene hadde ødelagt Europa og nå holder på å ødelegge Amerika.

James von Brunn ble nå aktiv i kampen for rasens overlevelse. Sammen med Florence Robnett gav von Brunn ut boken Zionist Rape of the Holy Land som var skrevet av hennes mann, George Robnett, og han hadde også planer om å lage en film om dette med tittelen Blood Bath in Zion. Etter å ha gitt ut boken ble von Brunn truet på livet av innenlandske jødiske terrorister. En av dem som ringte identifiserte seg som Meir Kahane, grunnleggeren av Jewish Defense League.

Maleri av James von Brunn.
Maleri av James von Brunn.

På slutten av 1960-tallet flyttet von Brunn til Maryland hvor han fortsatte å jobbe med reklame og gjenopptok malingen. Det var i Maryland som han havnet i den første dokumenterte konflikten med en jøde. Dette skjedde på en bar i Maryland og handlet om at von Brunn stilte spørsmål til president Lyndon Johnsons beslutning om å utpeke jøden Abe Fortas til overdommer i den amerikanske høyesteretten. Jøden var tilfeldigvis personlig venn av Fortas og bråk oppsto. von Brunn ble dømt til ett års fengsel.

von Brunn knyttet kontakter med flere ledere i den nasjonale bevegelsen, men delte ikke deres strategi:

Personlig ser jeg ingen avgjørende resultater fra deres side – sionisme-kommunismens kontroll over Amerika har aldri vært så fullstendig. Vårt land aldri i slik fare.

I stedet kom han til følgende konklusjon:

Vi trenger en innsatsstyrke på «grasrotnivå».

von Brunn aksjonerte for første gang i 1981 da han angrep den institusjonen som han mente skulle gjøre mest skade hos sionistene – den økonomiske. von Brunn kidnappet et av medlemmene i Federal Reserves styre og truet med å sprenge bygningen. Han ble imidlertid fredelig avvæpnet, og ble senere dømt av en jødisk dommer og en svart jury (elleve svarte og én hvit) til elleve års fengsel, av hvilke han satt seks og et halvt. von Brunn beskrev handlingen som en «borgerarrestasjon mot forræderi».

Da von Brunn slapp ut av fengselet brukte han tiden til å male og skrive artikler om den jødiske innflytelsen, men også om konstitusjonelle rettigheter som blant annet retten til å bære våpen. Han brukte også tiden til å skrive på sin bok «Kill the Best Gentiles!» som han i forordet beskriver som «den rasemessige guiden for bevarelsen og omsorgen av det hvite genbassenget.» I boken forsvarer von Brunn det nasjonalsosialistiske Tyskland og argumenterer for at verdensjødedommen startet krigen for sine egne interessers skyld. Han forklarer hvordan jødene kontrollerer vesten gjennom det økonomiske systemet, massemedia og frimureriet og hvordan makten opprettholdes gjennom propagandaen om «holocaust».

james-vonn-brunn

Den 10. juni 2009 trer James von Brunn, da 88 år gammel, inn på Washingtons holocaust-museum. I hånden har han en 22. kaliber rifle. Han skyter og dreper en vakt, en svart, og sårer fire andre. Ilden besvares og von Brunn blir skutt i ansiktet. Han dør syv måneder senere, den 6. januar 2010, på sykehus.

Før skytingen på holocaust-museet hadde von Brunn dobbeltparkert på museets parkeringsplass og lagt igjen en signert beskjed på bilen sin der han blant annet skriver:

Holocaust er en løgn. Obama ble skapt av jøder. Obama gjør hva hans jødiske eiere sier til ham at han skal gjøre. Jødene fanget Amerikas penger. Jøder kontrollerer massemedia.

Beskjeden innledes med følgende ord:

Dere vil ha mine våpen – dette er hvordan dere får dem.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
3 år siden

[…] døde i en mystisk bilulykke. Andre var eksempelvis George Lincoln Rockwell (løytnant i marinen), James von Brunn (kommandør i marinen) og Pedro del Valle (generalløytnant i marinekorpset). Blant disse var også […]