Hjem Nasjonal kamp Jan Hjelm forteller om hvorfor han deltar på 1. mai-demonstrasjon

Jan Hjelm forteller om hvorfor han deltar på 1. mai-demonstrasjon

1. MAI Kramper og dårlig helse hindrer ikke pensjonisten Jan Hjelm fra å delta på Motstandsbevegelsens demonstrasjoner. Hør ham fortelle om hvorfor han deltar på folkefesten 1. mai.

Jan Hjelm begynte å demonstrere med Den nordiske motstandsbevegelsen under 1. mai-demonstrasjonen i Falun.

På grunn av kramper var han bekymret for om han selv ville være i stand til å gå demonstrasjonsruten. Noen solidariske medlemmer og sympatisører av Motstandsbevegelsen samlet derfor sammen penger til en rullestol til Hjelm og passet på at han fikk hjelp til å ta seg frem og tilbake slik at han kunne delta på folkefesten.

Siden den gang har han også deltatt på demonstrasjonen i Göteborg den 30. september i fjor, en demonstrasjon som var omgitt av en lynsje-atmosfære på grunn av massemedias hets og trusler fra politiet mot demonstrasjonen. Når Motstandsbevegelsen igjen demonstrerer 1. mai, vil Jan Hjelm også denne gangen være på plass.

– Jeg har aldri følt meg utrygg på Motstandsbevegelsens demonstrasjoner, selv i Göteborg, sier Jan til Radio Regjeringen.

Jan forteller at det triveligste med Motstandsbevegelsens demonstrasjoner er forsamlingen hvor man får mulighet til å treffe nye mennesker og treffe «legendene».

Jan var invitert som gjest i det siste avsnittet av Radio Regjeringen. Hør ham fortelle om hvorfor han demonstrerer med Motstandsbevegelsen den 1. mai i et klipp nedenfor: