Hjem Nasjonal kamp Jan Hjelm forteller om hvorfor han deltar på 1. mai-demonstrasjon

Jan Hjelm forteller om hvorfor han deltar på 1. mai-demonstrasjon

5

1. MAI Kramper og dårlig helse hindrer ikke pensjonisten Jan Hjelm fra å delta på Motstandsbevegelsens demonstrasjoner. Hør ham fortelle om hvorfor han deltar på folkefesten 1. mai.

Jan Hjelm begynte å demonstrere med Den nordiske motstandsbevegelsen under 1. mai-demonstrasjonen i Falun.

På grunn av kramper var han bekymret for om han selv ville være i stand til å gå demonstrasjonsruten. Noen solidariske medlemmer og sympatisører av Motstandsbevegelsen samlet derfor sammen penger til en rullestol til Hjelm og passet på at han fikk hjelp til å ta seg frem og tilbake slik at han kunne delta på folkefesten.

Siden den gang har han også deltatt på demonstrasjonen i Göteborg den 30. september i fjor, en demonstrasjon som var omgitt av en lynsje-atmosfære på grunn av massemedias hets og trusler fra politiet mot demonstrasjonen. Når Motstandsbevegelsen igjen demonstrerer 1. mai, vil Jan Hjelm også denne gangen være på plass.

– Jeg har aldri følt meg utrygg på Motstandsbevegelsens demonstrasjoner, selv i Göteborg, sier Jan til Radio Regjeringen.

Jan forteller at det triveligste med Motstandsbevegelsens demonstrasjoner er forsamlingen hvor man får mulighet til å treffe nye mennesker og treffe «legendene».

Jan var invitert som gjest i det siste avsnittet av Radio Regjeringen. Hør ham fortelle om hvorfor han demonstrerer med Motstandsbevegelsen den 1. mai i et klipp nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Rogaland
Rogaland
4 år siden

Konge!
Så klart stopper ikke dårlig helse en slik gammel kriger.
Viljen overgår alt!

Typisk Motstandsbevegelsen å samle inn penger og hjelpe de som måtte trenge det. Veldig nasjonalsosialistisk! 🙂

Jeg gleder meg maks til 1. mai demonstrasjonen, det kommer til å bli et rekordstort oppmøte.

Personlig så har jeg invitert med alle venner og bekjente som sympatiserer med oss og antallet som bekrefter oppmøtet øker stadig vekk.

Vi ses i Ludvika!

Tom
Tom
4 år siden

triumph of the will

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Kan være en god ide å komme seg over til Sverige noen dager i forveien så man unngår å bli stoppet ved grensen. PST og SÄPO ønsker ikke oss fredselskende anti-globalister en anledningen til å opplyse folket.

Globalistene jobber nå på fullgir for å få til en storkrig nede i Syria så jeg vedder på at de kommer til å være ekstra hissige på å stoppe oss nasjonalsosialister fra å avsløre deres menneskefientlige og hatefulle agenda.

Rogaland
Rogaland
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Det er alltid greit å være der i god tid men jeg tviler sterkt på at Nordmenn blir nektet inngang til Sverige, enten av den ene eller andre anti-nasjonale etaten. Desto mer jeg tenker på de 3 første setningene dine her desto mer håper jeg at det faktisk skjer, men da fra norske myndigheter. Jeg kan nesten garantere at en slik episode hadde resultert i en lynrask fordobling av medlemmer her nede, og gitt oss enda mer luft under vingene en det vi allerede har. Vi må ikke glemme at nordmenn er et av de folkeslagene i verden som verdsetter… Les mer »

Rogaland
Rogaland
Svar til  Rogaland
4 år siden

Ble litt engasjert, hehe..
Neida men de kan ikke plutselig patruljere grensene nå pga dette, skulle tatt seg ut.