Hjem Nyheter Japansk utenriksminister ønsker å «forvandle Japan til et mangfoldig multietnisk samfunn»

Japansk utenriksminister ønsker å «forvandle Japan til et mangfoldig multietnisk samfunn»

6

FLERKULTUR Jøden Jake Adelstein, som har arbeidet for store japanske aviser, har angrepet Japan som et «xenofobisk og rasistisk» samfunn som «har bruk for fremmed blod». Den nåværende japanske utenriksministeren ønsker nå å forvandle Japan gjennom masseinnvandring.

Japan er 98,1% etnisk japansk, og det største etniske mindretallet er kinesere, som bare  utgjør 0,5% av befolkningen, men det kan snart endre seg, hvis Japans utenriksminister oppnår sin «nasjonale visjon». Utenriksminister Toshimitsu Motegi fra det Liberale Demokratiske Parti sa nemlig at hans nasjonale visjon er å «forvandle Japen i det 21. århundret til et mangfoldig, fleretnisk samfunn gjennom masseinnvandring fra hele verden» under en spørsmål og svar-økt. Utover dette vil han gjøre engelsk til landets andrespråk og gi stemmerett til fremmede som bor i Japan.

Denne kursen er svært ny for Japan. Et eksempel som viser dette er tilbake i 2017; under migrasjonskrisens høydepunkt viste det seg at Japan hadde avvist 99% av migrantene og kun hadde akseptert 28 i hele 2016. Men det vil kanskje endres på sikt.

Japan angripes av jøder i pressen

I forbindelse med en artikkel fra 2018 med tittelen «Japan har bruk for fremmed blod» som Naomi Osaka skrev, skrev jøden Jake Adelstein i The Daily Beast at «xenofobi sitter dypt i Japan», og oppfordret Japan til å «skape det fleretniske samfunn det trenger for å trives som en nasjon» på grunn av den lave fødselsraten i landet.

Jøden Jake Adelstein fortsetter sitt hatske angrep på Japan: «Med en svinnende befolkning, men et lite stigende antall internasjonale ekteskap, må Japan beslutte hvordan man skal bekjempe rasisme og omfavne multikulturalisme og toleranse dersom det ønsker å overleve», konkluderte han og ledet oppmerksomheten hen på en FN-migrasjonsplan som foreslår at for å bevare størrelsen på befolkningen i arbeidsdyktig alder, ville Japan «ha bruk for 33,5 millioner innvandrere fra 1995 til 2050.»

Hele Jake Adelsteins artikkel er bygget opp omkring den raseblandede tennisspilleren Naomi Osaka, hvor han angriper Japan som rasister fordi de har begreper som betegner en halvjapaner som «hafu» (halv). Adelstein skriver videre at japanerne har arvet rasismen fra tyskerne ettersom de var allierte under andre verdenskrig. «Raseblandede japanere pleier å bli behandlet bedre jo lysere deres hud er, sikkert fordi Japan en gang var alliert med Nazi-Tyskland, og de gjennom dette har arvet mye av den rasismen som var i vesten før andre verdenskrig. Du kan stadig finne bokhandler med bøker om hvordan jødene ødelegger Japan i et land hvor den permanente jødiske befolkningen er mindre enn 2000», skriver den jødiske Jake Adelstein.

Han angriper dessuten også Japan for å «diskriminere mot LHBT-mennesker» og stiller spørsmål ved hva det virkelig er å være japansk. «Er japanere en etnisitet eller en kultur?», spør jøden i sin artikkel innen han avslutter med å oppfordre Japan til å «avskrekke rasisme, omfavne mangfold og ønske flere mennesker velkommen i Japan».

Jake Adelstein er heller ikke en likegyldig person i Japan. Han var den første ikke-japaner som skrev for avisen Yomiuri Shinbun og arbeidet der i 12 år. Utover det har han arbeidet med United States Department of State i en undersøkelse av menneskehandel i Japan og arbeider i dag ved The Daily Beast, Vice News og The Japan Times.

Ønsker japanerne et flerkulturelt, fleretnisk samfunn?

Nei. En meningsmåling fra 2018 viste at kun 23% eller 1 av 4 ønsker at Japan slipper flere innvandrere inn i landet. 58% mener at det nåværende nivå er passende, og 13% ønsker færre innvandrere. Mange japanere er dog bekymret over at deres landsfrender forlater Japan til fordel for arbeid i andre land, 58% for å være mer presis.

Her kan du selv høre hva japanerne tenker om innvandring, flerkultur og andre relaterte emner.

Men det virker som om japanerne kan stå overfor en fremtid lik oss i vesten, hvor de får flerkultur uansett hva befolkningen ønsker. Hvis de ønsker å stoppe det, må de kjempe imot nå.

Les også:
Japan tok inn 27 asylsøkere – to allerede arrestert for gjengvoldtekt
Dagens video: Hvem står bak masseinnvandringen?
Dagens video: Jødisk rabbiner innrømmer at hvitt folkemord er målet
FILM: Tucker Carlson hinter om hvem som står bak masseinnvandringen – på live TV
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase
Dagens video: Norge er for hvitt, mener jøden Ervin Kohn
Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
H.L
H.L
2 år siden

Verdens ulike raser, foren dere mot den jødiske globalismen, før jødene helt ødelegger det biologiske mangfold på denne planet!!!

Vi vil ikke ha en planet hvor det kun eksisterer mulatter. Hvor du, hvor hen du går kun vil se det samme blandingsfolk. Reiser jeg til Kina, så er det kinesere jeg vil se der og kinesisk kultur og sjel, og reiser jeg til Afrika, så er det afrikanere jeg forventer å se der, og ikke det samme som jeg finner alle andre steder på planeten. Globalisme dreper mangfoldet!!!

Gøran M
Gøran M
2 år siden

Vi har sagt det utallige ganger, verdens forfedre har advart om de utallige ganger, slipp en jøde inn og han vil fort begynne å konspirere mot deg.

Det er årsaken til at de har blitt forvist fra land til land.

Gøran M
Gøran M
Svar til  Gøran M
2 år siden

De som kaller seg jøder, men som ikke er det.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Kinesere, japanere og koreanere er generelt veldig etnosentriske, noe som ligger til kulturen og som har gått «i genene» til folket, over lang tid. Dette opplever vi som «flokkmentalitet» eller kollektivisme, noe som normalt gir et land styrke og evne til å motstå innblanding utenfra. Disse folkeslagene er også high-IQ – rundt 105 i snitt – og er kanskje mer kjent for dyktig kopiering av hva Vesten har skapt enn av egen innovasjon. At jødene prøver å underminere etnisk samhold der de kommer inn er vel kjent, og historisk sett hovedgrunnen til at de har blitt forvist fra hundrevis av… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Japan er et stolt folk. De kommer til og motsette seg sånne radikale forandringer!

Gjermund Hougen
Gjermund Hougen
2 år siden

Ja man kan jo bruke Sverige som mal!